Куртка пустельна,США

Тема в разделе "Кітеля та брюки армії США", создана пользователем NALSUR, 27 окт 2014.

1. Продавец NALSUR

NALSUR Leutnant

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    23
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    37
    Відповідь дам в темі.так.як Покупець вийшов з рамок особистої переписки. Так званий покупець протягом певного часу не оплачував покупку. На мої звернення.щодо оплати лоту.всіляко відтягував оплату.мотивуючи різними причинами...Забув.зайнятий був. Остання причина.нібито моя картка не індефікується.хоча в той же день я отримав оплату за лот від іншого покупця. Я терпляче ждав.але після дводенного мовчання.резерв скасував.про.що повідомив покупця особисто та в темі. Відповідно.що після вище сказаного угода між мною та покупцем не можлива. Ящо в покупця є претензії.він може звернутись до адміністрації Форуму. Так проблеми по індетифікаці карток були.але я вирішив їх шляхом переводу коштів на рахунки через касу.таким чином я виконав свої зобовязання перед продавцями.та перевів гроші вчасно. Висновки напрошуються самі собою.Зрештою.кому продавати згідно правил Форуму.вирішує продавець.я претензій до покупця вже не маю.Якщо бажає купити.хай резервує лот заново та оплачує...

1. Вогнетривкі штани Army Combat Pant FR Multicam від контрактного виробника армії США в камуфляжі Scor...
      6200 грн.
    2. Реплика армейских брюк. Выполнены из смесовой ткани средней плотности. Имеют два передних внутренних...
      300 грн.
    3. Оригінальний кітель морської піхоти США Усі відповідні лейбли на місцях Матеріал 50% бавовни та 50%...
      600 грн.
    4. (в наличии 4 шт.)
      Штаны армейского штатовского софтшелл костюма. Изготовлены из инкапсулированного силиконового полиме...
      3000 грн.
    5. Штани - жодного разу не вдягались Куртка - вдягалась двічі як нижній слой, бірки є в наявності, але...
      3000 грн.
  2. vizar08

vizar08 Stabsgefreiter

Резерв.Оплата на яку карту?

3. Продавец NALSUR

NALSUR Leutnant

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    23
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    37
    Створюйте особисту пере писку. Наложеним платежем посилку не відправляю.

Последнее редактирование: 26 ноя 2014
  4. Продавец NALSUR

NALSUR Leutnant

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    23
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    37
    Резерв приймаю за vizar08.

5. Продавец NALSUR

NALSUR Leutnant

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    23
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    37
    Куртку продано та відправлено покупцю. Прошу закрити тему.