Да-а-а,Денис,тут самое главное чтобы он в руку лег-а то снова будет закопан -где то под Одессой . Камрадам просто интересно,что в нем не так,точнее что в нем так. То что озвучивать будет правильно-согласен,это большой плюс,но а остальное. Как по мне самые удачные ,и имеющие прекрасные характеристики -32×30/12кгц и 25/18кгц,но тех и тех по 6 шт.всего сделано. Их снова начать делать и камрады поменяют автопарк. Если не затруднит,хоть в кратце-частоты,катухи. У камрадов разные предпочтения,кому то 30/12 надо,кому то 30/14. А кто то две захочет 30 и 25,как быть,если их делать по факту,то это невозможно. Ну и как бы что в нем еще такого,что цена буде в 4 "штуки".
Юрчик,тут из двух одно-либо там краме тебя никто копать не умеет,либо ты шаман однако. . Ну а так вообще канешно да,красавчик. Отправлено с моего SM-G355H через Tapatalk
Сєрий там так порито що тобі не передати аж ліс шкода а я між ямками На вихідні навіть не їду бо там кішить зальотними з балалайками Я всюди люблю щоб тишина на рибі грибах і копі
Там місце считається вибите тільки тоді, коли Юра пройшовся з Термом,а до Юри там копать неперекопать.
Ой Паша,є в нас однин хутор по царізму,камради з викладали на фіолетовому фото з їхнього копу там,4 фіскаря забиті монетосами. Ну попер я туди,бурьянюка в ріст мене,в перемішку з дерезою. Та все одно,умудрився знаходити полянки,і між їхніх ямок піднімати монетки,пуги,замочки. І приборчики були не асі,і камради з опитом-но чого так,хто його знає. І з Юрою часто общався по телефону,і так переписувався. Так шо тут із двох одне,або зібрати бригаду з термінаторщиків,поїхати до нього,вибити все(щоб не викладав такі фото ). Або радуватися за нашого камрада,він до речі ЛЮДИНА СЛОВА. Це перевірено,і брехати не в його дусі. Там де він ходить,то дійсно робити нічого,блін сам іноді дивуюсь. Тому його так вище і запитував. Отправлено с моего SM-G355H через Tapatalk
Так я про Юру поганого нічого не кажу, наоборот МОЛОДЕЦЬ.Ми теж з ним общаємось і я за нього з такими находками честно радий.А у гості до нього поїхати треба бо дуже у нього там місця цікаві.
Паша,мабудь ти мене не так зрозумів,я геть не мав на увазі те що ти про Юру щось погане казав. Чесно,я сам дивуюся як так можна копати,як ті камради що били перед Юрою. Хоча я сам з таким зустрічався,і не один раз-так само мої камради(тоже з термами)тихенько посміхаються,коли хтось розказує що хтось вибив козирне місце і їдуть туди. Правда гади(це я так по дружньому )бува звонять і питають:" Ти там був чи ні?" В общим не годиться кидати друга,коли в нього є такі місця , при можливості допоможи ,тай вообще якщо честно,було б непогано якось всим зібратися разом. Ото була б ТОТАЛЬНА ЗАЧИСТКА . Та й пообщаться з віч на віч,це геть не те що клацати по кнопках,та це думаю і так всі знають. Всих благ!
Юра,ми друзі,це по перше. А по друге написав як є і те що думаю. Так що друже ти там давай,зачищай,а ми полюбуємося знахідками. Хороший сигналів,з пов.
Заряжатись буде і скоро але для акума не дуже добре...Але в мене заряжается тоже зарядкою 12в 3а і три роки служить купіть вольтметр щоб контролювати заряд я купив на olx за 39грн...
Россиян тут наверное не так много, для российских ip адресов сайт заблокирован. Разве что только через vpn или прокси.
Всем доброго здравия! Та да Серега, покапать шашлык по жарить по общаться, та и не грех и по 152 грм. принять на грудь. Так шо, Серега жду в гости с ездим на Ловинь кабанчиков диких, барсуков, лосей посмотришь, гадюки тоже есть. Ну а по находкам как карта ляжет.
я так понял правила в той теме сменили -повторяю. первые 7 фото -мои крайние выхода с Термом , далее-Дрон1972 , вернее его сына-моим Термом. Зеркало -80 см , катуха 25 на 12. нож-Андрей поднял своим , сантимов 40 .