Наш голова колгоспу нам дозволяє...але лафа закінчується один фермер забирає наші землі хана...він вже все під себе загріб але один плюс орати хоть толково і глибоко буде але по посівах вже не походиш....
Під кукурузу орати небуде.Щас є сівалки які сіють напряму без оранки і культивації. Є хароше поле,але воно вже 4 роки сіється напряму,верхи я позбирав тепер жду оранки а її нема.
Сегодня тоже погулял !!! Поднял гильзу и шмурдяк , лес очень заросший, но думаю перспективный, вот только или лопатку с моторчиком надо или снайперку , подскажите какая на термик самая маленькая катуха? Ибо вся земелька звоном звенит, как по таких местах ходить подскажите, катуха шас 32 на 30 12кило.
Вже.Вже прокльовує.Вчора товариш витяг на 11.200.А у мене минут 10 назад тоже продзилинчав і все.Такшо вже можна.
Привіт.У нас теж запрет але...ловимо.Наживка на двох спінах виповзки і на двох капустянка.Покльовка була на капустянку,а виповзки якась русалка обкушує.Ще часок і додому.
А,ще дорогі камради!!!Прошу завтра незвертати увагу на моі повідомлення.У шефа день народження,то буду пити.Якшо почну писати дурню,то вже вибачте,главне шоб нікого необідив.зараньше вибачаюсь.
це не русалка а мелоч так постоянно внас буває. адо позна немає сенсу сидіти воно якщо до 00:30 неклює то вже зранку десь 3:40 принаймі явже замічав внас так а ви наякій річці рибалите (якшо несекрет?)
Я і планую до 00.30 і додому,хоча тим літом 15кг витягнув у 2 часа ночі.Річка у мене майже без течіі,невелика називається Говтва впадає у р.Псел.Сом появився 4роки тому,раків майже нестало.
НЕ ну так не честно !!! Где наше интересево????.... Что ж там так мало наливают???... Все ждут, а его нема!!!!Бардак!!!!
Ну здрасте!!!Мужики ще раз вибачайте,але пьорлов небуде-ненапився я.Гуляли на УОРовському ставку,там баня, біседки,доміки ну прикольно одним словом.Ну як я на ставок невізьму спінінги? Посиділи попили і я позакидав 2спіни з дозволу управляючого,бо там теж до 10 запрет.Бігаючи від столу до удочок удалось піймати 11 коропів.Рибини десь під кіло, такшо і погуляв і риби наловив.Випив десь чарок 7 але на природі дуже невставило.Ладно піду рибу чистити.Всім спасибі.
Ну казав же шо мало наливають!!! І остались без перлів!!! Нафіга ото ходить??? Виговор отому насяльнику!!!! Паша тверезий усім скучно!!!
Але,ну шо,опять всі сплять???А у шефа другий день праздник.Зварив ім ухи з учорашніх коропів,ну і набрався дужче чим вчора.Ну на початок маленький анекдот. "Жив був песик і небуло у нього задньоі ніжки.І коли він ставав пісяти,всігда перевертився на спину."