Юра я тебе тоже хоть не лічно,але знаю.Брехуном не щитаю,але після такої кількості знахідок,то це вообще не бите місце.А той з АТ ПРО мабуть ходить з виключеним прибором,бо там тоже частота 15 кГц.(У мене був) хай він і неглибокий,але цепкий прибор.А за тебе з таким хабарком я дуже радий.Молодець шо їм усим носа втираєш.Бо з мене бува посміхувались,шо після фірми купив саморобку.Хай і не кожного разу,але частенько я їх взуваю коли їздимо разом.Один той шо з АКА сорексом,уже сам їздить без мене,шоб не позоритись.Бо я хлопець з юмором і шутя затюкую його,коли підбиваємо підсумки знахідок.Обидчевий попався.А я вже у вівторок збираюсь по КР походити,тільки їхати туди треба 75 км.але там і динарії попадались людям.Ладно ВСІХ З наступаючою ПАСХОЮ.Красьте яйця.
Ні мужики! Сміх сміхом,але яйця красить не буду,це не єстетично.Я в АТБ накупив наклеечок ті шо в гарячій воді стягуються.Хай буде і больно,але дуже красиво.
Жорстко! Мене мало не вхопила амфібійна асфіксія .... * пішов закреслювати ще один день, від обіцяних Денісом строків
Кому кому а тобі Юра вірю.Тільки таку кучу як на фото у нас би (ми в двох з тобою) годів 10 собирали,і не факт шо насобирали б.У нас вибите місце це тоді коли на полі в 70 га можна знайти 5-6 цвітних сигналів і це там де реально було село.А у вас там ще ого-го копать неперекопать.
Юра якшо є незаміжня кума,то я приїду покопать.Кумі скажи шо приїде Пашка...В еде не прихотлив,налево отгулял,к туалету приучен.Есть паспорт и прививки.Отзываюсь на "Котю". Фразу "Мама делает по-другому!"- не употребляю.Не кастрирован. І тобі буду в помощь на копі і кумі радість.Жду адрес в ЛС.(тільки не твій,а куми).
Паша!!! під графою ,де набирається Ваш текст є "ответить" і "загрузить файл" от і нажимайте "тот файл" вибирайте нужне фото і "вставить" ВСЕ.
Паша ну шо???Давайте по порядку.Скиньте фото,чи папку на робочий стол Вашого компа.Зайдіть на цю сторінку і напишіть комент до Вашого фото.Невідсилаючи повідомлення нажміть внизу"загрузить файл".У лівому верх.углу відкриється віконечко де треба буде вибрати"рабочий стол" тоді покажеться все шо є на "робочому столі" виберіть фото чи папку з ним(тоді откриється все шо в папці) і нажміть "вибрать"Почнеться загрузка фото тут внизу.Коли загрузиться просто відправте повідомлення.Оце точно ВСЕ.
Пока жду новою катушку приметил в центре города один старый дом под снос.И как то вечерком решил его проверить,но окна и двери забиты наглухо и я полез на чердак и в куче всякого хлама нашел такую то ли чашу то ли кубок.Дому около 120 лет,как мне подзказали похоже на испанский мрамор,но точно что то привозное.за фото извеняюсь ,первый раз.
Ребята, подскажите у кого прибор с новой наклейкой, у Вас чуйка выше 3 подымается? У меня баланс грунта стоит на 2 часа как Денис рекомендует, на разных грунтах пробовал, то чуствительность в пределах 2,5-3, выше начинают ложные сработки проявляться. Но уже пошли первые находки советиков, гильз и разного шмурдяка.))) Т.к. прибор этот у меня первый то пока и этому рад.
Всем добрый вечер!!!!! может кто имел дело с данным пином поделитесь впечатлениями???https://reibert.info/threads/pinpointer-pincher-pinscher-pincher-pro-pinscher-pro.702180/