Камраду Слай ! ))) За те,що обiзвали САЛО ''банальним'',Вас буде трохи розстрiляно )) У вiвторок вранцi,за клуньою ) Можна i ранiше,але я вихiдний аж у вiвторок,занятий )) Але може Консерватор вiльний,то може вiн Вас ранiше того .... Так що ховайтесь в кукурузу ))
З таким "бодрим" ранком не треба ніяких розстрілів((( А сало - як сало, нічго надприроднього в ньому немає А тема про паління, між ділом - так шо або починайте палити і кажіть що саме, або в спеціальну тему про сало, а то камеради грішним ділом клацнв тему про паління можуть трактувати присутність в ній сала тим що його теж хтось курить, а це вже збочення))))))))))
Я курю САЛО i Прилуки червонi ))) САЛО курю змалку,Прилуки почав рокiв 10 тому назад. А до Прилук було всього потроху,навiть чай та вiники ))) Але то було дуже давно )) А починав з Пiрiну та Iнтеру,i зубною пастою зажовував шоб не унюхали,але все рiвно бував частенько битий ))) аж поки не став студентом )) Стажу всього навсього лише 23 роки.
Зразу видно куркульску школу. Треба було курити зубну пасту та заїдати салом, тоді б не були биті, вельмешановний Пане.
"А может вы, святой отец, ещё и партийный?" (с) Якщо так - краще мовчіть, бо Косерватор точно десь у лісі прикопає з німецьким ЛОЗом у зубах .
А хто такий Слава що то за Комунальне Підприємство СС? От іще лози на нього витрачати, буде клуню охороняти.
Я пью очень часто в неделю раз 5 но по рюмочке 70 грамм.Медовуха гречаная или Зеленая Марка.Могу с соседом самогон домашний если позовет в гости. Курю Винстон черный очень редко.В неделю одну сигаретку.
Странно,а почему без ошибок написано ? ))) Видно мало похмелись )))А за такой смайл после фразы ''САЛОМ закусывали'' Вы рискуете стать вторым кандидатом )))
Не! Меня модеры,уже предупредили!Хотя,кому,я мешаю?Может кому то,не спится?Я ж не в однокласниках сопли развешиваю! Я на МУЖСКОМ форуме!
Доречний смайл. То вони сало ділили та понабивали собі фофанів. У мене взагалі трагедія. Другу неділю у холодильнику стоїть пиво, а я нехочу вживати. Трагедія.
Прочел Аллена Карра. Не курю шесть лет. 23 февраля будет уже семь. Не тянет, мало того, сигаретный дым стал противным до тошноты. До этого курил с семи лет с перерывом на службу в Армии. За прошедшие два года не купил у ростовщиков ни одной бутылки водки или подобного пойла. Год назад увидел как в сарае "гонят" пЫво известных марок и там же его разливают по бутылкам - пропала всякая охота обогащать сволочь и губить себя.
Та ні Пане Сергію,щось не хочеться. Мабуть захворів. Зараз піду займатися корисними речами: піду виточу шпільку на ступицю до таврії-славути.
Я не курил шесть месяцев! Самое сложное,для меня,утренний кофеИ на горшкелюбил покурить!Потом фашисты,подарили мне кальян!Опять куру! Но скоро брошу
Не можу, бо ви його з'їсте, та і неможна вам його їсти, бо у ваших уранових місцях треба вживати лише халяльне сало.