Курица

Тема у розділі 'Виготовлення уніформи та екіпірування', створена користувачем Шалалихин, 30 бер 2011.

1. Шалалихин

Шалалихин Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    980
    Адреса:
    Севастополь-Донецк
    Есть у меня такая курица,как её пришивать не знаю,материал очень тонкий синтетика,обрезать или подворачивать хз.Камрады кто сталкивался с такими новоделами,поделитесь опытом.
    Заранее СПАСИБО.С ув.Шалалихин.

Images:

P3280026.jpg
    P3280027.jpg
  2. Цікаві лоти

1. У продажі олійниця випуску Сестрорецького збройного заводу у гарному стані. Дивіться усі мої лоти!...
      2150 грн.
    2. У продажі коробка виробництва Remington з ліфтом від іжевська. Складський стан. Дивіться усі мої ло...
      2000 грн.
    3. У продажі тильник до піхотної гвинтівки Мосіна. Виробник Сестрорецький збройовий завод. Складське зб...
      2900 грн.
    4. Продам комплект антабок для кріплення ременя фінських моделей піхоних гвинтівок Мосіна. Стан добрий,...
      1500 грн.
    5. У продажу прицільне системи Коновалова у гарному стані, знятий з макету. На постілі присутнє маркува...
      5450 грн.
  3. sergey.

sergey. Stabsgefreiter

Повідомлення:
    729
    зайдите в маг. тканей там продаётся ткань подборная для таких целей,её прикладываите и утюгом с пароп проглаживаете. После этого можно обрезать по контуру как хотите он не будет разползаться или загнёте края,как вам будет угодно.

1 людині також подобається це.
  4. grinder

grinder Moderator

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1