Здравствуйте, есть нож по мотивам https://www.lamnia.com/ru/p/39582/ножи-и-складные-ножи/bark-river-bravo-1-5-field-lt-3v-burgundy себе делал как большой полевой нож, сталь австрийская К 340. аналог Х12МФ. Если интересно можем списаться в месенжерах
А як можна звами у приват поспілкуватися, бо тут вперше, Цікавить ваша порада що до цієї моделі ножа, Всюди її шукаю)
Я у минулому році замовляв у одного майстра по мотивах Bark River Bravo 1, у точних розмірах, але деякі елементи були змінені за моїми бажаннями
Вибачте, за Вашим бажанням майстер зможе зробити точну копію цього, або іншого ножа зі любоі сталі яка зараз доступна на нашому ринку, твердість в 65 одиніц це моє особисте бажання. Я хотів з М 398, але на той час її не було. Хочу додати що я тримав у руках оригінальний Bark River Bravo 1, та деякі моменти мені не сподобались. Майстру на мій погляд вдалося покращити оригінал. Якщо Вам цікаво, напишіть в особисті повідомлення. На той час він мені коштував дешевше, ніж оригінал.
От интересно что вы с ним делать будете с 65 единицами твердости, зачем такая ? И кстати, насечка под большой палец на обухе офигенные мозоли делает, маркетинг не более....
Что я им делаю? Я им режу. И насечка на обухе мне не мешает. Но в отличии от оригинала, там спуски прямые, не линза и достаточно высокие. Режет он с хрустом. И сразу отвечу на незаданный Вами вопрос. Такой нож моя давнишняя хотелка. И у меня фиксов ручной работы не один и даже не три. Есть несколько фабричных, но они полочники. А складных у меня в разы больше чем фиксов. Все американцы, в основном уже снятые с производства Бенчи, Спаи и другие. У меня много разных ножей для разных задач.