Куплю або замовлю Bark River Bravo 1 cpm3v

Тема у розділі 'Куплю ножі', створена користувачем ar15, 29 вер 2023.

1. Продавец ar15

ar15 Obergefreiter

Повідомлення:
    111
    Адреса:
    м. Запоріжжя
    Замовлю або куплю даний ніж. Всі питання у приватні.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Новое, простое, уникальное, скрытое от чужих глаз, дающее уверенность и возможность уйти от опасност...
      350 грн.
    2. (в наявності 6 шт.)
      Ніж стане незамінним інструментом у будь-яких екстремальних умовах. Дуже гарно зроблений. Відмінно...
      300 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Фіксований штик-ніж M7 від Mil-Tec - це точна копія армійського штик-ніжа, розробленого для однієї з...
      599 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      Ніж Кинжал USMC Black 18 см,тактичний ніж Морської Піхоти США з чехлом Ніж кинжал USMC – невеликий,...
      210 грн.
    5. Ніж складний Широгоров Квантум. Повністю новий, якісно зроблений, гарно заточений. Приїде ніж який н...
      1280 грн.
  3. Андрей C07

Андрей C07 Obergefreiter

Повідомлення:
    89
    Адреса:
    Днепропетровск
  4. Продавец ar15

ar15 Obergefreiter

Повідомлення:
    111
    Адреса:
    м. Запоріжжя
    Ні дякую. Навіть якщо брати копію то це Браво 1.5

5. BadONE

BadONE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    424
    Адреса:
    Львів
    Я зі своїм нізащо не розстанусь. Пишіть в приват, дам пораду.

Мар'ян Данилюк подобається це.
  6. Мар'ян Данилюк

Мар'ян Данилюк Schütze

Повідомлення:
    1
    А як можна звами у приват поспілкуватися, бо тут вперше,
    Цікавить ваша порада що до цієї моделі ножа,
    Всюди її шукаю)

7. prapor-vsp

prapor-vsp Stabsgefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    м. Миколаїв
    Я у минулому році замовляв у одного майстра по мотивах Bark River Bravo 1, у точних розмірах, але деякі елементи були змінені за моїми бажаннями
    IMG_20230526_182210.jpg

8. prapor-vsp

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    м. Миколаїв
    Вибачте, за Вашим бажанням майстер зможе зробити точну копію цього, або іншого ножа зі любоі сталі яка зараз доступна на нашому ринку, твердість в 65 одиніц це моє особисте бажання. Я хотів з М 398, але на той час її не було. Хочу додати що я тримав у руках оригінальний Bark River Bravo 1, та деякі моменти мені не сподобались. Майстру на мій погляд вдалося покращити оригінал. Якщо Вам цікаво, напишіть в особисті повідомлення. На той час він мені коштував дешевше, ніж оригінал.

9. Андрей C07

Андрей C07 Obergefreiter

Повідомлення:
    89
    Адреса:
    Днепропетровск
    От интересно что вы с ним делать будете с 65 единицами твердости, зачем такая ? И кстати, насечка под большой палец на обухе офигенные мозоли делает, маркетинг не более....

10. prapor-vsp

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    м. Миколаїв
    Что я им делаю? Я им режу. И насечка на обухе мне не мешает. Но в отличии от оригинала, там спуски прямые, не линза и достаточно высокие. Режет он с хрустом. И сразу отвечу на незаданный Вами вопрос. Такой нож моя давнишняя хотелка. И у меня фиксов ручной работы не один и даже не три. Есть несколько фабричных, но они полочники. А складных у меня в разы больше чем фиксов. Все американцы, в основном уже снятые с производства Бенчи, Спаи и другие. У меня много разных ножей для разных задач. IMG_20230526_182255.jpg

remmer, Asgard та Халзвар подобається це.
  11. клієнт

клієнт Oberschütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Україна
    Можна контакти майстра, хочу тоже такий ніж
    З повагою