Куля .224 . Made in UA.With proud.Тести для бажаючих

Тема у розділі 'Релоадінг', створена користувачем Alex KS, 14 чер 2021.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дмитрий196666

Дмитрий196666 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    Сори 75м. Сотка была занята.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 9 шт.)
      Служит для быстроты изменения оснастки пресса,выставления глубины посадки матрицы и с последующей ее...
      95 грн.
    2. Кулі свинцеві пм,нові в кількості 105 штук.Реквізиьи на оплату уточнюйте.
      390 грн.
    3. (в наявності 8 шт.)
      Коробки для набоїв .223 REM / 5.56 NATO (50 шт.) Матеріал: Коробка – матовий PLA Соти (наповнення)...
      290 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Гільза капсульована 12/70 Fiocci (maxam) Споряджена єврокапсулем maxam G1000 Висота денця 10 мм
      490 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Цена за 100шт . пули свинцовые ТТ , наган , 32 ACP , средний вес 6.5гр , прошли ресайз .
      460 грн.
  3. Дмитрий196666

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    Попробуем конечно. Просто пока ваши изделия играют в другой категории.Я стрелял дешевым партизаном и бюджетным хорнади w/c результат 2.5 минуты. Если у вас получится уложиться в эти параметры и удержать цену в районк 3грн. то все будет норм. А соревнования с матчевой пулей вам выиграть будет сложно. В 308 делает Дима пули маде ин юа они хороши но блин цена 45 у.е за сотню вполне сопоставима с хорнади а-макс. Так что цена напрямую связана с качеством.

4. Hunter2013

Hunter2013 Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    20
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    46
    Повідомлення:
    1.176
    так Димины лучше или хорнади?

5. Дмитрий196666

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    Димины летят лучше. Но поскольку у меня .300блк 10,5" на дульном срезе 420м.\с. и этой скорости недостаточно чтобы Димина пуля существенно деформировалась. А-макс чуть быстрее и при попадании плющится конкретно.
    По бумаге однозначно Дима в +. По биоцели только А-макс.

Dima_od та 50_Reichsmark подобається це.
  6. Hunter2013

Hunter2013 Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    20
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    46
    Повідомлення:
    1.176
    Понятно, ТС прошу сорян что не по теме

7. Продавец Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Я спробую зробити легкі кульки складної форми на відстріл під ваш ствол. Для порівняння. Та дешево і швидко такі робити не вийде. Найдешевша і найшвидша форма кулі HPFB i SPFB .

Mustapha подобається це.
  8. Дмитрий196666

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    Я не понимаю ваших целей. Вы хотите делать дорогую матчевую пулю? Да их на рынке полно. Разных форм весов и размеров. Для коммерческого успеха в приорите цена при удовлетворительной точности. Если нравится сам процесс то это другое дело.

9. Продавец Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Я хочу робити кулю яка не поступається параметрами імпортним. Але буде дешевшою по вартості

Dima_od, Vallerich та Mustapha подобається це.
  10. Дмитрий196666

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    Давайте разделим пули на классы. есть матчевые где в приоритете точность.охотничьи где поражающие свойства. и плинкинг где главное цена. так вот самый массовый у нас плинкинг.:)

Норник82, _AURUM_ та Mustapha подобається це.
  11. Дмитрий196666

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    Не надо делать матчевую пулю эта ниша уже занята. сделайте недорогую пулю с приемлемой точностью.

Mustapha та Чиж подобається це.
  12. Mustapha

Mustapha Stabsgefreiter

Повідомлення:
    111
    Адреса:
    UA
    А почему занята? Весь вопрос в цене. Если человек сделает так же или лучше чем сиерра, но при этом на 10% дешевле чем не профит?
    Мое мнение - нужны разные пульки. Как выше правильно говорили из 3х видов: матч, хант и плинк. За счет дифференцированного спроса будет и профит.

Alex KS подобається це.
  13. Дмитрий196666

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    Как по мне 10% не разница. Думаю с 30% спрос будет, но себестоимость высокоточки большая и не факт что с такой ценой профит получится.

KO 76254 подобається це.
  14. Mustapha

Mustapha Stabsgefreiter

Повідомлення:
    111
    Адреса:
    UA
    10% не разница? А, ну да, "особенности национального бизнеса".
    И еще плюс к 10%. Сиерра сегодня есть, а завтра - коронасвиногрип. А эти есть (будут) не зависимо от состояния поставок и таможен с логистикой.

Alex KS подобається це.
  15. Дмитрий196666

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    У меня есть опыт с .30 калибром. Дима делает хорошие пули. И в начале нашего сотрудничества я их брал по 8грн. Теперь цена 45 у.е и хочет поднять до 50. Нах. надо. Как бы то ни было если хорнади или съера в те же деньги то я лучше возьму их.
    А пули с бал. наконечником по 65у.е. тихо умерли. За пули местного производства это дорого даже для болтовика.

Останнє редагування: 22 чер 2021
    Mustapha, Alex KS та woodcarver подобається це.
  16. Продавец Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Хлопці.от для з'ясування того що людям потрібно.на які параметри звернути увагу.який запит є- для цього і створював тему. Усі думки користувачів я беру до уваги.
    Перше питання- розділити на класи. Чудово. Я можу не колупатися з відбором.сортуванням і підготовкою компонентів особливо.і робити для плінкінгу дві кульки у формах FB. На 55 і на 62 грейни. Їх валовість і дешевизну буде визначати тільки один параметр. Розкидана маса у різних кульках одного типу більше ніж на 0.5 відсотків. Для 223 калібру це розброс який виходить за межі 0.4 грейни приблизно.
    Для полювання. З тими матеріалами які у мене зараз в доступі- я можу зробити кулю з однаковими параметрами.у різних формах.але всі вони будуть з невеликою проникаючою здатністю.гарною віддачею енергії при влучанні в об'єкт і сильною дефрагментацією.в бризки буквально. Бо тонка оболонка.
    Я не знаю- чи потрібні для полювання на об'єкти з вагою від 10 до 50 кг ( в моєму розумінні) такі параметри. Тут хай мисливці підкажуть
    Відносно матчевих куль- як мінімум я намагаюся щоб усі параметри куль були з великою повторюваністю.

Останнє редагування: 22 чер 2021
    Dima_od та Andrii_k подобається це.
  17. Продавец Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    По високоточці ви праві. Тут головний фактор не вартість сировини( хоча вона дуууже значно зросла за останні півроку) . а об'єм трудозатрат які потрібно вкласти у виробництво однієї штучки. Кількість операцій.як підготовчих.так і виробничих

Vallerich та Andrii_k подобається це.
  18. Продавец Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    В цьому і є ціль. Вітчизняний виробник який не залежить від митників.криз і рейсів контейнеровозів чи авіадоставок

Mustapha та Andrii_k подобається це.
  19. Дмитрий196666

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    289
    Адреса:
    г.Харьков
    Касательно 223 на дистанции 50-150м. разброс масс вообще не критичен. Показателен последний отстрел. При одинаковой навеске порошка что 36 грейн что 52 прилетело с разницей в полминуты

20. Продавец Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Згіден))). Для фаншутінг на полігоні я використовую " сміттєву" кульку. Ті які не пройшли по масі.з некритичними дефектами по формі і тд. Тобто в зборці буде йти і куля на 55 грейн і 62 різних форм. На швидкісній стрільбі по гонгам діаметром 250 - 300 мм.на 50-100м це ніяк не відображається)))

21. Vallerich

Vallerich Stabsgefreiter

Повідомлення:
    218
    Адреса:
    Слов'янськ
    Отстрелял с АРки.
    Твист восьмой,прицел Вектор оптикс Астон 1-6.
    Дистанция 100 метров.
    Собраны на GDB-111,длинна патрона-55.5мм.
    К сожалению не так радужно как с болтовика.
    Был один жесткий клин на 62 HPRBT,пуля уперлась при подаче.
    Кучность по четырем выстрелам.
    Результаты:
    55 HPFB
    21 гр.-113 мм.
    22гр.-85 мм.
    23гр.-92мм.

62HPFB
    21гр.-82мм.
    22гр.-40мм.
    23гр.-34мм.

62HPRBT
    21гр.-93 мм.
    22гр.-97мм.
    23гр.-101мм.
    Последним контрольный отстрел V-max 55 gr. показал 33мм.
    Фото мишеней,если интересно,сделаю позже,но картинки там не очень.
    С пульками 62 HPFB еще бы поигрался.

Dima_od, Олег САН та Andrii_k подобається це.
  22. Продавец Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Так як у мене у власності теж Арка з 8 твістом - прокоментую результат і задам одне питання.
    1) Під цей твіст 62 грейни підуть краще ніж 55.
    Що і бачимо по рахунку на табло.
    2) Куля з FB формою при однакових данних по вазі з кулькою BT або RBT буде показувати кращій результат на дистанціях 50-150.можливо навіть 200 м.Далі її показники будуть швидко погіршуватися.а куля з BT . RBT формою буде більш стабільною і прогнозованою на середніх і дальніх дистанціях. На коротких вона просто не встигає нормально стабілізуватися.
    Про що нам і натякають цифри які ви виклали.
    3)Найкращій результат з кулею FB 62 грейни з вашим 8 твістом 33 мм розмір розкиду попадань. Тобто- трохи менше 1.5 Моа.На 100 м.з однією з використовуваних наважок. Що являється паспортним показником для напіватоматів на базі АР систем.
    Юджин Стоунер якби каже нам- Хулі ви ще хочете від моєї гвинтівки? Я її як штурмову проектував.а не як снайперську.
    4) Мене трохи бентежить два показника у зборці. Так як сам часто користуюся GDB111- у мене питання. Чому наважка максимум 23 грейни під кулю на 62? І COAL збірки 55 мм?
    Моя суб'єктивна думка по цим двом показникам Порошок можна сипати з такою кулею аж до 23.8.з кроком по 0.2 грейни і дивлячись на купки які вимальовуються на бомажках. І COAL зборки тягнемо до показника впритул до 57 мм.
    Прохання не сприймати як критику.а як обмін досвідом. Можливо ці невеликі зміни відчутно покращать показники з кулями у RBT формах на дорослих дистанціях - 400 і далі м.

Останнє редагування: 25 чер 2021
    Mustapha, Vallerich та Andrii_k подобається це.
  23. Vallerich

Vallerich Stabsgefreiter

Повідомлення:
    218
    Адреса:
    Слов'янськ
    Навески были выбраны с большим шагом для быстрого поиска относительно кучной,от которой и можно плясать при более тонкой настройке.
    Имея в наличии по 25 пулек каждого вида,и это нужно было разделить на два ствола,считаю такой подход оптимальным.
    На болтовике результат получен более чем достойный,как для бюджетной пули.
    Несколько рецептов можно брать на вооружение ничего не меняя,
    а можно взять лучшее и пощупать с шагом в 0.2 в обе стороны, предела совершенству,как известно,нет.
    По Арке тоже видны положительные результаты,есть с чем работать.
    По поводу длинны патрона-это опять же к более точной настройке,но исходя из моего скромного опыта,
    сжать группу в 2-3 раза,за счет изменения COAL вряд ли получится,обычно не более 0.5 МОА.
    Далее, максимальная навеска была выбрана исходя из рекомендации не запускать изделия на предельных скоростях.
    Хотя согласен с Вами,при малом шаге подбора можно еще поднимать.
    По поводу взрослых дистанций-сначала нужно все отработать на сотке,
    отстрелять несколько групп с наилучшими показателями для определения стабильности работы патрона,а далее можно и на 400.
    С Уважением.

Олег САН та Alex KS подобається це.
  24. Продавец Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Нічого додати.окрім- на GDB 111 62 грейнова куля з наважкою 23.4- 23.6 .та з 16 дюймового ствола перетинає позначку 900+ м. До критичних значень по швидкості - ще трохи зерняток порошку можна додавати))).
    Це правда не означає що на збільшеній швидкості купки покращаться. Тільки те що можливість збільшити швидкість - є.

Олег САН та Vallerich подобається це.
  25. Александр Резник

Александр Резник Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Покровск Донецкой обл
    Здравствуйте! Заинтересовался Вашими пулями, если есть возможность хотел бы купить пули потяжелее. Какие у Вас есть, и по какой цене? У меня штуцер иж18 мн 223 к. Если есть возможность давайте общаться в Вайбере, мне так удобнее.

Alex KS подобається це.
  26. Олег САН

Олег САН Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    841
    Адреса:
    Украина,г. Днепр
    Пока нет времени вырваться в тир-но все готово. Добавлю что еще протестировал на брусе 100 мм. Обратная сторона вырвана в большую дырку. Если нужно додам фото. Значит пули разворачиваются очень хорошо . Постараюсь среди недели вырваться в тир на кучу посмотрим.С ув.

Vallerich подобається це.
Статус теми:
Закрита.