Кулинарный раздел!!!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем moralez, 18 жов 2009.

  1. Valson

    Valson Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    572
    Адреса:
    Украина г.Конотоп
    День добрый, а можно рецептик мне с названиями специй?
     
    alivan подобається це.
  2. Цікаві лоти

    1. Оригинальные резиновые армейские галоши, бахилы на молнии, защита для берц Бахилы используются неме...
      220 грн.
    2. Зовнішній вигляд на фото. Нові. Дуже зручні, легкі та дуже м"які. Розмір 43 - 9.5 - 28 см. Паку...
      1099 грн.
    3. Берці"Талан" розмір-41.Бувші у використанні невеликий проміжок часу.(Боєві!) У одному берц...
      600 грн.
    4. Рабочие ботинки со стальным носком. Производитель - американская компания LaCrosse® Footwear, Inc. с...
      950 грн.
    5. Берци US Army Ro-Search Jungle Combat Boots 9R , наш 42 розмір. Контрактний оригінал Армії США. Нові...
      900 грн.
  3. rezyxa

    rezyxa General-major

    Повідомлення:
    5.644
    Адреса:
    Украина
    Камрад,на каких опилках коптили?
     
  4. Leibstandarte

    Leibstandarte Major Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    2.774
    Адреса:
    Ukraine
    Бук
     
    rezyxa подобається це.
  5. Leibstandarte

    Leibstandarte Major Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    2.774
    Адреса:
    Ukraine
    соль , красный перец , черный перец , молотый лавровый лист , сушёный чеснок ( сам делаю) , сбор "Прованские травы", сахар.
     
    Valson подобається це.
  6. Leibstandarte

    Leibstandarte Major Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    2.774
    Адреса:
    Ukraine
    20161201_152654.jpg 20161201_152641.jpg Закоптил утку.
     
    Володимир84, G-Class, MuzDie та 5 іншим подобається це.
  7. Briter

    Briter Oberleutnant

    Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Изверг какой-то,несмотря на то,шо я нажрамшись всякого,опять заставляет слюни разводить.Деж так можно.....
     
    Leibstandarte подобається це.
  8. slawuta5

    slawuta5 Oberst

    Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Оце дивився на оці смаколики, слюни пускав та проковтував, аж не витримав та зобив з оказії старого Нового року та моєї річниці отаку вижерку: IMG_6990[1].JPG Попереджуючи ваші питання пояснюю: це був (не так давно) дикий кабанчик, а саме шинка та лопатка з нього, тушковані на гусячим смальцю разом із каберне та чорносливом з сухими грушками та яблучками.
     
    Володимир84, Galizien, Leibstandarte та 5 іншим подобається це.
  9. Briter

    Briter Oberleutnant

    Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    подумаешь,какой.Я сегодня наелся,и почти пофиг на те смаколики.Завтра слюной изойду.....
     
    phantom, Leibstandarte, slawuta5 та ще 1-му подобається це.
  10. slawuta5

    slawuta5 Oberst

    Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    П"ятниця, кохана п"ятнуня, п"ятничка!!! IMG_7008[1].JPG Трішки з"їв - ледво дихаю!:D:beer:
     
    Володимир84, Leibstandarte, Briter та 5 іншим подобається це.
  11. unkers87

    unkers87 Hauptmann

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    2.439
    Адреса:
    Украина
    Що то воно за страва така гарнюня?
     
    Leibstandarte та slawuta5 подобається це.
  12. slawuta5

    slawuta5 Oberst

    Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Бограч.
     
    Leibstandarte, иван777444333 та unkers87 подобається це.
  13. Pyro

    Pyro Oberst Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    227
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    506
    Повідомлення:
    4.586
    Адреса:
    Україна, Харків
    а рецепта пан може написати ? :beer:
     
    Leibstandarte, slawuta5 та иван777444333 подобається це.
  14. slawuta5

    slawuta5 Oberst

    Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Жодної проблеми - брав оцей рецепт http://www.edimdoma.ru/retsepty/69488-bograch-vengerskiy-gulyash-po-zakarpatski та готував бограч. Трішки змодифікував: сало брав нормальне з пророслю (не люблю копченого), телятини не давав (не любимо), з м"яса було 0,77кг ошийка коров"ячого, 0,6кг копчених свинячих ребер, та 0,3кг пікантної ковбаси чорізо. Чіпетки краще робити на воді - на яйці вони тверді.
    От і усе - смачного!
     
    alivan, Leibstandarte та Pyro подобається це.
  15. Briter

    Briter Oberleutnant

    Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    а я думвл то квасоля и чанахи соответственно.А то ещё лучше..
     
    Leibstandarte та slawuta5 подобається це.
  16. rezyxa

    rezyxa General-major

    Повідомлення:
    5.644
    Адреса:
    Украина
    Сало копчёное,обыкновенное.
     

    Images:

    P1140466-к.jpg
    Володимир84, Leibstandarte, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  17. Briter

    Briter Oberleutnant

    Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    никогда не видел и не пробовал обыкновенного сала,оно или очень удачно приготовлено или немного не очень,но всё равно не обыкновенное.Энергетический батончик.
     
    Leibstandarte подобається це.
  18. rezyxa

    rezyxa General-major

    Повідомлення:
    5.644
    Адреса:
    Украина
    Это сало домашнего "горячего"копчения.
    жаль,что запах нельзя переслать.....
    на фото -оно только из коптильни,ещё не остыло.
     
    Leibstandarte та Briter подобається це.
  19. Briter

    Briter Oberleutnant

    Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    чем копчено?
     
  20. rezyxa

    rezyxa General-major

    Повідомлення:
    5.644
    Адреса:
    Украина
    ольховой стружкой+немного сливовой,проц.10...
     
    Leibstandarte, slawuta5, Briter та ще 1-му подобається це.
  21. slawuta5

    slawuta5 Oberst

    Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Оце сьогодні моїм дівчатам приготував IMG_7095[1].JPG Робив докладно так, як було написано у рецепті IMG_7087[1].JPG Сипемо пармезанчиком та до духовки IMG_7091[1].JPG Після 30-ти хвилинного запікання маємо: IMG_7093[1].JPG
     
    likantrop, Leibstandarte, vladoSS та 3 іншим подобається це.
  22. Leibstandarte

    Leibstandarte Major Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    2.774
    Адреса:
    Ukraine
    пришёл с рыбалки , изловил карпа на 2.6 кг, только распотрошил думал замариновать а затем закоптить , как неожиданно пришли гости причем в количестве, дома была курка домашняя , и замороженные с осени маслята пришлось все это готовить по быстрому , но все остались сыты.
    20170217_181203.jpg 20170128_120144.jpg image-0-02-05-81fd5aa1ec318b6b96901ad892a736065acfd9c1153d68ad1bfa5a9c55ab0166-V.jpg image-0-02-05-96ede62f577a3a78af84f2f2d2844b021c4223e2d6588e0277f3bfb379d4de2f-V.jpg image-0-02-05-dba29d0f0f3929f762ed5120fc2138174f8bebafd4d09504afc959dc0b93f2cd-V.jpg image-0-02-05-8becf3ec5c57709f4fd6fb924aa209950cc0e84d5b8aa51e147f4295c56a3df6-V.jpg
     
    Valson, Romachick, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  23. Leibstandarte

    Leibstandarte Major Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    2.774
    Адреса:
    Ukraine
    даже горчица из МакДака в дело пошла , хотя лежала наверное месяц не востребованная.
     
    likantrop подобається це.
  24. slawuta5

    slawuta5 Oberst

    Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Мняяям!
     
    Leibstandarte подобається це.
  25. BenUA

    BenUA Moderator

    Повідомлення:
    3.955
    Адреса:
    Кушкек
    А шо оно такое-очень нечеткое первое фото Бакалхау какое-то
     
    Leibstandarte та slawuta5 подобається це.
  26. slawuta5

    slawuta5 Oberst

    Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Это португальское блюдо - спрепарированная треска бакальяу, запеченная с картофелем в сметане - очень вкусно и сытно - упаковка мороженых феле (900гр) + все ингридиенты - четыре человека наедается от пуза!
     
    Leibstandarte, BenUA та Briter подобається це.