Кулі "Gritsa" , філософія , ціни , асортимент , новини , успіхи та невдачі .

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Activsonar, 19 гру 2015.

1. РЕМ 308

РЕМ 308 Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Г. КОРОСТЕНЬ
    нема слів .надія тільки на вас .е бажання тренуватись а можливості обмеженні. ви вперед а ми завами. девиз- підранком. може бути лісиця або вовк. та й його шкода.

Activsonar та Hamer2109 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 100 шт.)
      Лот складається з 10 латунних гільз. Гільза декапсюльована. Мита у ротаційній мийці. Обжата матрицею...
      40 грн.
    2. (в наявності 14 шт.)
      Лот складається з 50-ти латунних капсюльованих гільз(попередньо помита,обжата матрицею,капсюльована)...
      650 грн.
    3. Триклер для точного навішування пороху. Сучасні порохи електризуються, збиваються в грудочки, з нерж...
      1600 грн.
    4. Продам прес для спорядження нарізних набоїв… За висотою дозволяє споряджати всі види набоїв до 308 W...
      4000 грн.
    5. (в наявності 1140 шт.)
      Гильзы 338 LM с клеймами Т однострелы со снайперки. цена за 1штуку
      10 грн.
  3. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.729
    Адреса:
    Украина
    Уточню что в .223 интересен вес 62-69 грейн,форма желательно FMJ или НРВТ,ну и цена должна быть "украинской".

Activsonar та Wombat подобається це.
  4. Poacher

Poacher Schütze

Повідомлення:
    62
    Адреса:
    Харьков Украина
    также интересует пуля в 223 с "украинской" ценой

5. Activsonar

Activsonar Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    378
    Адреса:
    Україна Закарпаття
    а що ви називаєте українською ціною ?) он подивіться скільки коштують кулі в Європі і ці самі в " українській ціні " , і не тільки кулі , багато товарів в Європі/Америці дешевші ніж в Україні .
    Чи правильніше вам дати європейську ціну ? яка знаходиться у високих конкурентних умовах і є найнижчою ?)
    питання риторичне .
    звісно з своєї сторони я спробую зробити найнижчу ціну при найвищій якості але ! не забувайте що ми живемо в країні яка є " доіндустріальною " , тобто весь інструмент - закордонний , матеріал навіть український буде прив"язаний до доллара , робота хіба може бути оплачена в гривнях і за рахунок цього ціна знижена .
    І ще з розвитком та вдосконаленням етапів виробництва ціна буде знижуватись , вже маю деякі технічні завдання при вирішенні котрих зможу давати дешевшу кулю.
    Дякую за увагу.

Andrew Scott та Hamer2109 подобається це.
  6. Wombat

Wombat Feldwebel

Повідомлення:
    576
    Тут простая дилема -- если цена пули будет дороже или равна зарубежной, то смысл брать? Согласитесь -- заводские пули иностранных производств -- качественный продукт. Поддержать своего производителя хочется, но в наше время, не так много свободных денег на хобби и приходится считать каждую гривну :(. При равной цене ещё можно, со скрипом, подумать (если пули будут нормально и стабильно лететь), но при большей цене - увы :(.
    Кстати, тут может вступить в силу другой вариант -- количество продаж. При достаточно низкой цене покупать будут много. Даже так -- МНОГО и заработать можно на обороте, если скорость производства и трудоёмкость позволяют :). Но, думаю, это Вы и без меня понимаете прекрасно.

petri подобається це.
  7. Poacher

Poacher Schütze

Повідомлення:
    62
    Адреса:
    Харьков Украина
    плюсану,именно это и имелось ввиду.Именно доступность,и цена ниже зарубежной.В одной цене,не вижу смысла,завод есть завод.

8. oleg-ua

oleg-ua Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    106
    Так же интересен .223. При возможности приобретения свинцовой пули с газчеком за 2,00-2,40 и импортной FMJ 55 gr за 0.23$ цена будет интересной где-то около 3-3,5 грн за 55 гр и 3,5-4 грн за 62-65 гр.

Activsonar подобається це.
  9. oleg-ua

oleg-ua Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    106
    готов взять на тест .223

10. Broduaga

Broduaga Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    468
    Адреса:
    Киев
    Всем любителям бабахинга здорово.
    Сегодня произвел тестовый отстрел пуль "Gritsa".В испытаниях приняли участь АКС МП- УОС Калибр 7,63 на входе и выход 7,62. Две бумажные мишени № 4 это обязательная программ,№ Вежливый человек произвольная.АКС изначально престрелян под Хорнади ССТ 123 гр.
    Цель:
    -опредилить минимальную и максимальную навеску,, вразумных пределах,,.Шаг навески был выбран 0,05 гр.Минимальная навеска 1,5 гр максимальная 1,7гр.Количество выстрелов в сери 5 .
    -в произвольной программе были отстреляны остатки чехов SP Sellier&Bellot вес 9,7 гр. в количестве 4 штук.А также остаток Луганского FMJ в количестве 10 штук.
    Матенриалы: порох ССНФ ,капсуль 5,3LR BOXER Sellier&Bellot,гильза однострел латунь,пуля"Gritsa" весом 8,68 плюс минус.
    Условия стрельбы.Открытый тир.Стрельба с рук.Дистанция стрельбы 50 метров.
    Навеска от 1,5 до 1,55 показала нестабильную работу автоматики были два перекоса.Потому на мишени только по четыре выстрела.
    от 1,6 до 1,65 стабильно.прПравда на 1,65 был один дикий выстрел.
    1,7 сплошной дикий выстрел.Одним словом в белый свет что копейку.
    Вывод:
    Пуля "Gritsa" имеет право на жизнь.При условии подбора навески под конкретный ствол.Применение калиматора или оптики повысит шансы.

P.S Мнение автора не обязательно должно совпадать с мнениями остальных.Одним словом пробуйте и дерзайте.

-

Images:

IMG_20160313_151111.jpg
    IMG_20160313_150924.jpg
    IMG_20160313_150951.jpg
    Dima_od та Activsonar подобається це.
  11. Activsonar

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    378
    Адреса:
    Україна Закарпаття
    ну добре , на рахунок 223 , спробуємо прискорити процес виробництва .223 , ось проект - " клуб .223 "
    суть -
    1) абсолютно всі кошти з продаж я вкладую в обладнання
    2) зараз розробляю кулю з металевим наконечником та основою RBT , цей процес затягнеться десь на 6-10 місяців
    3) для того щоб запустити .223 мені потрібен бюджет близько 2000 доларів якщо я вже хочу розпочати тему .223 , по часу до готових зразків близько 3 місяці ( цей термін може бути збільшений до 6 місяців )
    4) якість кулі - не гірша ніж в масового виробника , експансивна , можна відсортувати та використовувати в бенчресті , має обмеження щодо надвисоких швидкостей .
    5) розрахункова вартість базової кулі за якої я зможу оплатити найманого працівника , зробити якусь амортизацію та вирішити якісь економічні питання - 4 грн.
    6) хто візьме участь у фінансуванні - на свої гроші отримає кулі по ціні 3 грн/шт , та буде мати в подальшому якусь знижку та замовлення без черги .
    7) я беру на себе зобов"язання виготовити якісну продукцію , у випадку невдачі повернути кошти .
    8) я не беру на себе зобов"язання по термінам виготовлення оскільки є речі які від мене не залежать , наприклад своє замовлення на .311 я чекав 1 рік
    9) є ще декілька технічних та бюрократичних проблем які потрібно вирішити , тобто тема може діяти тільки коли я вирішу ці свої питання , фінанси вирішують тільки частину цієї теми .
    10 ) 20 бажаючих по 100 у.о. і можна тему запускати .

Unnamed Player подобається це.
  12. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Потрібно щось на зразок Стартапа.

13. Activsonar

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    378
    Адреса:
    Україна Закарпаття
    Проект " Бронебійна пістолетна куля "
    шановні форумчани , хочу поділитися своїми міркуваннями та розрахунками стосовно бронебійних пістолетних куль , технології які я використовую дозволяють розробити такі кулі , але є декілька запитань на які я не маю повноцінних відповідей тому прошу вас поділитися своїми думками чи досвідом , отже ,-
    БПКулі як група куль має свої специфічні характеристики і , чи -
    1) Потрібна дана куля в ЗСУ ? іншим спецпідрозділам ?
    2) Якими характеристиками повинна володіти ця куля щоб вона мала інтерес для армій НАТО ?
    3) Які завдання може виконувати дана куля ?

Що я можу додати , куля яку я можу розробити на відміну від російських , може мати свинцеву " подушку " для продовження сроку служби ствола .

Бажано обговорення вести в приватній розмові.

14. Fire 26

Fire 26 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Украина
    Под какой калибр планируете?
    Начинайте пробывать под 9.18 и 9.19- самые ходовые!Имхо

15. Activsonar

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    378
    Адреса:
    Україна Закарпаття
    ПМ дійсно ходовий, але тільки на території постсовка, нашому МО така продукція нахрен не потрібна буде, розробляю на Люгер. На ТТ мені простіше зробити бо в цьому калібрі вже працюю.

Serg1968 подобається це.
  16. Fire 26

Fire 26 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Украина
    Про ТТ забудьте! Их мало, овчинка выделки не стоит! А 18 у Вас брали бы для мммг патронов! Спрос бы был! Ну а 19-" Верной дорогой идете, товарищ!":)

17. Макс Зверолов

Макс Зверолов Stabsgefreiter

Повідомлення:
    201

Бронебойные пули 9х18/19 это скорее будет интерес у МВД СБУ.

18. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Да это все уже придумано давно и без вас. Никому пистолетные пули не надо тем более бронебойные. У сбу и мвд достаточно своих каналов снабжения и никто пули отдельно покупать не будет. Тут важно повторяемость ваших пуль. Если разброс геометрии в сб = 0 а разброс веса равен 0.005 то и стоит она в 308 - 10грн. + С этими пулями есть смысл играться и навески подбирать так как выстреляв 100 шт только чтобы определить навеску вы можете купить ТОЧНО таких же и использовать их хоть на охоте хоть в высокоточке. А смысл покупать ваши пули по той же цене и искать полки если вы не сможете изготовить точно такую же партию. А разброс на 0.1- 0.2 грамма это уже пуля вылетела из полки = дикий выстрел. Так что вам прежде всего надо определиться кому эти пули будут нужны и их реальную область применения. Щас дефицита релоада нету и можно купить по приемлемой цене качественные расходники. Если ваши пули недостаточно стабильны для охоты и войны то годятся только до бумаги. Тогда и цена у них бумажная должна быть. То что я вижу на мишени так это уровень копаной мельхиоровой пули которую за 2 грн можно купить и которая так же годиться только по бумаге. Смысл покупать у вас такую же за 8-10 грн.

19. Fire 26

Fire 26 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Украина
    На каждый товар есть покупатель! Вы он посмотрите, почем экспансивки на 18 продают за шт. и все равно берут!

20. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Покажите мне что за экспансивки по 18? На 308 стоят 8-10 партизаны и сильвербеллоты так же , на 223 - 5-6 грн. - это я про обычные SP которые в минуту - полторы укладываются . По 18 разве нозлеры и другие с пластиковыми наконечниками. Но это уже пули совершено другого уровня - высокоточки для охоты. Они на 300 и дальше метров кабана укладывают и летят в полминуты. Так что эти пули сравнивать с пан сам склепав совсем неуместно. Это как счеты и калькулятор сравнивать.

Останнє редагування: 21 тра 2016
  21. Activsonar

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    378
    Адреса:
    Україна Закарпаття
    А Ви бачили моє обладнання ?) Може Ви думаєте що в мене кувалда на наковальня ?)

22. Activsonar

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    378
    Адреса:
    Україна Закарпаття
    Шановні форумчани , велике прохання не виходити за межі тематики , прошу спілкуватись виключно в технічному руслі , аргументувати грунтуючись на власному досвіді чи знаннях . На подібні запитання відповідати не буду оскільки ціную свій час .
    Коментую - " Да это все уже придумано давно и без вас " ---- не все придумано і не всіма придумано , коли були лук і стріли також казали що все придумано . В Україні точно не придумано , он супер-бупер збройовий монстр РФ робить кулі цього класу , в одної зовсім немає свинцевої подушки а в другу затиснули пласмасовий ковпак , ще би г......а туди напхали . Роботу куля робить , але і " первачок " жигуль їздить .
    Далі " Никому пистолетные пули не надо тем более бронебойные " - ну цю маячню навіть не знаю як коментувати , що , на цьому форумі жодна пістолетна куля не продалася ?
    Далі "У сбу и мвд достаточно своих каналов снабжения и никто пули отдельно покупать не будет" --- міністерствам вони точно нахрен не потрібні , дадуть по цеглині бійцям та накажуть об"єкт штурмувати , філософія з 1940-х сильно не змінилась , я орієнтуюсь на Американський та Європейський ринок , а тут шукаю інженерні рішення , матеріал , досвід .
    Далі " Тут важно повторяемость ваших пуль..... " - Я можу Вам зробити 1000 куль з точністю ваги 0.1 грейна , купите в мене їх за 15 грн/шт ?
    Далі " Так что вам прежде всего надо определиться кому эти пули будут нужны и их реальную область применения " --- повідомляю як виробник , це постійний процес а не одноразовий , технології та ринок змінні величини .
    Далі " Щас дефицита релоада нету и можно купить по приемлемой цене качественные расходники" ---- а Ви знаєте скільки коштує SB , PP та інші в Європі та у нас ? в нас в два рази дорожче і Ви це називаєте прийнятним ?)
    Далі " Если ваши пули недостаточно стабильны для охоты и войны то годятся только до бумаги. Тогда и цена у них бумажная должна быть" -- дане питання регулюють закони попиту/пропозиції та ціни/якості , замовлення маю , розвиваюсь , тема працює.
    Повторюю , пишіть грамотно та по суті .
    З повагою.

Hamer2109, Unnamed Player та Gogi 514 подобається це.
  23. Макс Зверолов

Макс Зверолов Stabsgefreiter

Повідомлення:
    201
    Камрад не по 18, а на 18. В данном случае речь о руле патрона 9х18.
    С ув .

24. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Мені досить було почитати ваші повідомлення щоб зрозуміти наскільки високотехнологічне ваше виробництво, а мішені в темі все підтвердили. Це неважливо яке у вас обладнання але ви не зможете ніколи повторяти своі кулі як іх роблять на високотехнологічному мільйонному обладнанні ті самі чехи. У них кулі гуляють 0.003 приблизно. Геометрія у всіх ідеальна. Зможете повторити? Не думаю.я вже не говорю поо фінські лапуа які вже сотню років спеціаліуються на цьому та вкладають мільйони в виробництво. А ще є всякі кулі з пластиковими наконечниками та дуже багато всього. Ви запитуете порад у форумчан як краще кулі спаювати з оболочкою а на них НИИ працюють з кращими головами. Так що да - порівняно з ними ви працюєте саме кувалдою та наковальнею. Ви ніколи не узнаете та не дійдите до тих висновків та рішеннь які вони вже забули. На них кращі мізки працюють та вони вкладають мільйони а ви шукаете 2 000$ на нову кувалду. Пропонуєте купити в вас 1000 куль по 15 грн. А для чого? Я куплю SB в яких я впевнений по 10грн за шт. Та й цеглини в руки бійцям ніхто давати не буде в сбу вже давно е кулі з стальним сердечником як 9-18 так і 9-19. А по поводу того що в европі в 2 рази дорожче - брехня. Зайдіть на мідвей та подивіться ціни, зайдіть на сайт SB та переведіть на гривні буде аж 8 грн / шт. + 2 грн за доставку і отримуемо 10 грн. Як на форумі можна купити. Та до всього цього ви ж не пропонуете дешевшу ціну а пропонуете дорожчу за гіршу якість. По поводу того що ви оріентуетеся на американські та європейські ринки то скажіть мені якщо ви неконкурентоспроможні з европейськими та американськими кулями у нас в украіні де вони стоять в 2 рази дорожче по вашому то як ви з ними будете конкурентоспрможні на іхніх ринках де ті ж самі лапуа та хорнаді стоять -20-30% менше. З повагою

Останнє редагування: 21 тра 2016
  25. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.729
    Адреса:
    Украина
    Пожалуй мне интересны пули в калибра 7.62Х25,9Х18,9Х19 бронебойную Пару можно делать по образцу 7Н30 и 7Н31

26. Activsonar

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    378
    Адреса:
    Україна Закарпаття
    .
    Ваше - "Зайдіть на мідвей та подивіться ціни, зайдіть на сайт SB та переведіть на гривні буде аж 8 грн / шт. + 2 грн за доставку і отримуемо 10 грн " --- справа в тому що я живу в Закарпатті і за кордоном буваю , ось SB по 4.7 грн за штуку в Чехії --- http://www.gunner.cz/cs/p-1150-strela-cal-30-110-gr-fmj/?cat=88
    .223 - 2.8 грн --- http://alsapro.cz/cs/home/31-strela-223-fmj-62-gr.html
    на рахунок іншого я відповів в пості № 46