Та хіба я жартую? Ці рецепти часом перевірені. За калоші від нервів ще Остап Вишня писав. А він за фахом хвершал ще тої, довоєнної, закалки.
парни, ну те шо танк предлагают, чет терзают меня смутные сомнения. вот был у меня один, такой приблатненный с аэрографией на кузове, литые диски и все дела. сурьезна махина короче. стоял себе никого не трогал. а тут кулемет в обмен на танк. а знаете шо, пошел проверил, а танка то и нету. ой чую неладное. не было кулемета, танк стоял. появился, танк пропал
кому той танк треба, га. тих танків в кожному місті штук по три. і нетреба з багна тягнути. підгоняй кран, вантаж з поц та мєнта та вез куди завгодно, ліпше звичайно на брухт
Шановний, я написав що він хвершал ЗА ФАХОМ, бо, наскільки я пам'ятаю його біографію, він у належній школі вчився. А яку вже він посаду опісля обіймав...
Ой, шо ж його теперечки робить... Пропав такий гендель...Шо його тепер у світі робить.. Хіба до монастиря податися...
так я шо, я еще молодой. учился на книгах Леся Поддеревьнського. так там той, запомнил вопрос один. а там и танк и кулемет. вот и говорю, падазрительна
это не важно, главное кулемет. да и видите, тяжело мне со старичками тягатся, то в без очереди не пускают, то танка твоя (ну который сперли) ничо не стоит, их у каждого валом. мол барахло, у каждого есть, а кулимет один. опытные менялы. боюсь шо задарма выдурят и спрячут, и не будет у меня пулемета
Та отож... Здавалося б чим старіший, то беззубіший, а тут такі що згризуть разом з танком і кулеметом закусять.
пока вы тут думали и очереди занимали, а еще и танки прям на глазах обесценивали. я все решил, посидел послушал, сделал выводы. автор то тоже вас наслушался. говорит весчь файна, клуневоду верю, задарма не отдам. танк говорит два давай. короче, выменял я це дило на маталыгу с пулиметом. осталась одна в загашнике, танк то спионерили,, да исчо и с кулеметом. а дядько вроде и наслушался вас тут, мол горелый пульмет не пулемьт вапще, так железяка, а то копаный. а я ему опа, в сборе с маталыгой предлогаю, танк он знает шо у каждого есть, а про такое не слышал. вот я ему и впарил неведому для него зверушку себе понятно шо поимел мацквич предлагал, знает шо эт такое, не повелся, почти