Може і не провокація, але, як не мене, тема абсолютно не потрібна та примітивна! Що може бути простіше - береш АКМСа, вкладаєш до туристичної торби, пепери до кишені і упєрьод, а не розписуєшся на три сторінки - пора вже кінчати з отим карантином!
То чересчур. Обычный чехол для спиннинга - то что надо. https://bigl.ua/p650375058-chehol-d...L9gghHWrp8vMcI7UQ.NPyylWZpR7sMqfRQ5vUwyQkuYsk
Акмс влазит в обычный рюкзак, если такого нет, то можно купить на рынке или эпицентре там таких полно. Не раз переносил ммг ППШ со снятым прикладом в рюкзаке и ничего, а акмс того же размера.
Яка резонансна тема вийшла) Майже приховано злодійська... Гугл дійсно допоміг би простіше, але ж цікаве спілкування ніхто не відміняв, та й кумедних варіантів чимало)) Але трохи не зрозуміло, чому теми типу "продам ствол залитий м'яким металом" не вважаються такими провокативними, а тут ба як підгорає у деяких товаришів))). Не знаю як кому, а мені цікаво! Особливл відповіді товаришів з почуттям гумору!!
тому що там мовчки тицяють "пожаловацца" і боязно втікають аби не спалитись на підстукуванні - а тута нема складу злочину , навіть провокацію до вчинення не притягнеш
А как ваша тема про торговлю сумками для скрытого ношения короткоствола?Бизнес не пошел,или базу уже набили??