Шановні, дозвольте і мені свого п'ятака втиснути. Читаю і тями не йму. Хто в домі хазяїн? Трохи передісторії. Років 9 тому сприндилося мені купити карабін 22lr ( в народі мєлкашка). Ну от хоч лусни, а карабін мені вкрай потрібен! Кажу дружині: Мені вже пеком пече, знаю, що дорого, але, вибач, я вирішив . Відповідає: Роби так , як знаєш.( запам'яйтате) Беру кредит в банку, купляю собі лялю. Згодом домовляюсь з товаришем і він допомагає мені погасти кредит в пільговий ( для мене в банку) термін. А я, в свою чергу, відшкодовую товаришеві борг протягом певного часу. Дружина в курсі всих цих маніпуляцій. Але... Віддаю товаришеві останню частку боргу. До зарплати днів зо два. Тобто ніякого форсмажору не передбачаєтся. І ось тут починається: Мені (дружині) терміново потрібно 200гр. Негайно! Кажу: Дорогенька, ти ж в курсі. Я віддав останній борг, післязавтра зарплата.Які проблеми? І тут Остапа (дружину) понесло!!! Я тебе годую! Я тобі перу! Я...!Я...! Я...! І так далі. Мовчки беру кредитку , йду до банкомата, знімаю 500гр. Вручаю дружині. - Мені вже не треба! -Як хочеш. Ось гроші. Але з цієї хвилини я сам собі перу, готую, одягаюсь. З інтимом якось розберемся. Минув час. Я не вмер з голоду, бо , виявилось, що готую непогано. Я помитий-побритий-вдягнений. І в мене з'явились заощадження!!! Два роки тому купили дачну ділянку поряд з синовою. Змінили авто. Гроші від дружини не ховаю, сказав: якщо потрібно, то лежать "он там". І вони ,таки, лежать! Від себе не сховаєш , бо нема потреби. А від злодіїв є лиш одна надійна ничка - банк. Мораль: Хто в домі хазяїн?
Звісно, що розібрались. Як же ж без нього? Меморандум. Як казав Кіса Вороб'янінов : Торг здєсь нє умєстєн!
Вы скопили денег много, не держите их в стене: Часть отдайте в синагогу, кое-что оставьте мне. Так как вы сейчас живете, пожелать могу врагу. Бросьте суетиться, тетя, и замри - и замрите на бегу.©
Лучшая нычка это жена. Технология такая: Прижимаешь к себе левой рукой. Даёшь денги. Внимательно смотришь в глаза. Говоришь слова тихо и медленно. Тихонько отпускаешь. Стоишь на месте, пока первая не уйдёт. Как про дикого оленёнка в передаче Дроздова. Выдаёт по первому требованию 24\7. У меня так работало, хоть я и не был женат
Андрюша Разин (жив до сих пор и здравствует Ласковый Май) рассказывал, что в морозилку клал пачки (то были 80-е 87-90). Крадуны приходили, или нет - хата вроде богата, шукают там и тут, но не в холодильнике же искать..
Андрей был персонажем покруче Отсапа Бендера. показывая фото с Горбачевым родстеников, заходил в кабинеты. Деньги привозили буквально мешками с концертов. Чтобы не было проблем с бандитами и всякой шпаной, он познакомился с известным тогда в Москве Отари Квантришвили, помогал "спорту" и "бизнесу"... И крепкие парни мешки получали и принимали..Были времена.. Примерно так же работал с Кино Юра Айзкеншпис.
Ходить на роботу дружина, працюю і я. Є загальні сімейні заощадження, які поповнюються що місяця. Але де яка сума, залишається у кожного на власні потреби. Але якщо у дружини, чи в мене не вистачає коштів на щось не дешеве(шуба, металошукач) , гроші за згодою обох сторін беруться із загальних заощаджень. Що знаходиться у дружини в сумочці чи в моїх кешенях, ні мене, ні дружину абсолютно не цікавить. P.S Це все реально працює, якщо в сімї є лад! І кожна із сторін по максимуму намагається наповнити сімейний загальний бюджет, а не власну ничку.
Смысл сих манипуляций в следующем: Ничего и ни от кого не прячешь. Сказал: Не брать! И никто не берёт. Усім доброго ранку.