Подумую прикупити бак на заміну стандартного для кенгер субокс (не знаю чи правильно написав), напрягає кожен раз при заправці викручувати вверх тормашками, крім того здається там вже різьба на скляній частині зносилась. В який бік дивитись, то цього мода підходять всі баки на 510 конектор? Чи шукати тільки кенгеровський? Подобається SMOK TFV4, Kanger Toptank Mini
Замовив SMOK TFV4 б/у недорого, буду чекати і пробувати! Рідини, які "зайшли" - кактус, банан-полуниця, яблуко, редбул(!), табачка поки "не дуже".
Приветствую. Анализы только сегодня взяли. Но судя по всему сосуды. Хотя случай я так понял сложный и будут меня ещё направлять куда то.
Перший експеримент з покупкою нерідного бака - приїхав Smok TF4 mini, на мій мод стає, але парити на ньому з потужністю до 45Вт нереально, занадто довго "розкочегарюєтсья". Поки що стоїть стандартна необслуга з набору (0.3 Ом), які бачу варіанти - поставити РБА з комплекту з більш чутливою спіраллю (щоб при 20 можна було отримувати досить пари), або розглядати більш потужний мод (чого робити не хочеться). Необслугу з комплекту на 3 спіралі навіть боюсь ставити
Этот бак парится от 50+ ватт.. Единственным вариантом остаётся намотка самостоятельная на обслуживаемую базу...04 проволочка 6 витков на оправку 2 мм..
может кого заинтересует это ...KP BOX 30w 2200mAh .хотелка 550грн. не разу не использовался НОВЫЙ. пишите в личку! С ув.
це сам суто модбокс (варі-ват)? непогано для початківця, чого ж не користувались? прошу підказати якою спіраллю буде краще "годувати" мій сабтанк, мод до 50 вт. Із матеріалів доступно наразі тільки кантал 0,36, думаю мож косічку яку сплести?
Как по мне, для ежедневного парения лучший вариант 0,5 кантал 6 витков на диаметр 3 мм или 0,4 нерж, 6-7 витков на 3 мм оправу. Великолепный вкус и батарейки надолго хватает .
Здесь на видео подробно показано,как мотать спираль.Ничего сложного нет,это была моя первая намотка на Сабтанке.
Ребята, такое дело: парю около месяца, есть неприятные моменты, постоянный хрип в бронхах, покашливание, похоже на бронхит и неприятные, слегка болезненные ощущения в районе центральных передних, верхних зубов, с внутренней стороны неба, место в которое "упирается" струя пара из мундштука. У кого-то было(есть) подобное?
Ну если Вы мне вопрос задали,то отвечу.Я скинул ссылку на видео как правильно намотать паралель,после того как камрад kokoss спросил как это сделать.
Т.е. Вы хотите сказать,что в Сабтанк нельзя поставить паралельку??? Учите матчасть и не путайте с двухспиральными баками.