Кто МЫ !? ... ДНК нации .

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Стрелок, 15 сер 2013.

1. j.wais

j.wais General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина

Про яке століття ви говорите? Про яку колонізацію мова?
    Давайте про варягів! Варяги- відомі воїни і пірати, іноді купці! Більшість заробляло тим, що наймалось на службу в різні дружини! Займались піратстством і частково торгівлею! Це був їх хліб! Що ж дивного, що варяги служили в дружинах багатьох князів?:(
    Тепер давайте про переселення слов'ян на Дунай! Перезаселення, пошук кащих умов, а саме головне!!!, відсутність сильної протидії з боку племен, які частково вже обживали цю територію (зокрема, падіння Аварського каганату!)
    Це основний фактор!
    Якщо ж говорити про Ростово-Суздальські землі, заселені численими дикими!!! племенами, які чинили шалену протидію проникненню на їх територію інших племен, то заселяти ці лісисті і болотяні землі під постійною загрозою смерті, потреби не було! Було досить багато "вільної" землі на півдні!
    Тепер про ІІІ Рим. Те що ця ідея бере свої витоки це з часів Івана Васильовича я знаю! Він, пов'язав себе "липовим" родоводом до Римських і Візантійський імператорів!:D Те, що Катерина 2 цю ідею підтримувала- для вас новина?

1. Кітель Бундесверу (ЗС Німеччини), Flecktarn, GR 7 Камуфляжна сорочка(кітель) Бундесвер, оригінал. По...
      420 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Брюки BW tropentarn. Оригинальное название: Feldhose orig. Bw 3-Farben tropentarn Оригинальные тропи...
      2100 грн.
    3. Назва - польовий костюм Стан - вживаний,хороший Розмір - приблизно 48-50/5-6 Рік виробництва - 2005...
      750 грн.
    4. Китель ВС Германии,Flecktarn Камуфляжная рубашка( китель) Бундесвер, оригинал. Полевая рубашка армии...
      370 грн.
    5. Кітель бундесвер флектарн б/в гарний стан по єтикетці GR 8 але не відповідає краще по замірах розм...
      450 грн.
  2. Краснеккер

Краснеккер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.250
    Що значить штучно? Давайте подумаєм. Це значить, що десь поруч, серед цього народу жили інші люди з вищою культурою, чи були прямо завойовниками і підкорені племена, для того щоб набути вищий статус вчили іншу мову. Згадаємо - "вчи синку панську мову!" Так чи не так? Тільки так!
    А, з середини не схожа?;) Не хочу звинуваченнь в непатріотизмі, але й "шароварним" теж не хочу. Просто прочитавши тексти на старо (церковно) словянській, складається думка, що таки в сучасній російській більше схожесті на неї.
    Я вас прОшу!:eek: Ви ж розважлива людина! Чи це "наша відповідь австро-генштабу"?;)

3. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Це тільки ззовні він схожий!
    Найголовніші топоніми історичної Московії - всі фінські: Москва, Муром, Рязань (Ерзя), Вологда, Кострома, Суздаль, Тула і т.д.
    1) До XVIII століття мова Московії ніким у світі не вважалася руською мовою, а називалася конкретно мовою московитів, московською.
    2) Руською мовою донині називалась саме і лише українська мова.
    3) Мова Московії – москвинська мова – до XVIII століття не визнавалася європейськими лінгвістами (зокрема слов'янських країн) навіть слов'янською мовою, а відносилась до фінських говорів.
    Звичайно, сьогодні все не так: заради імперських інтересів завоювання слов'янських країн Росія зробила величезний вплив на свою лінгвістичну науку, ставлячи їй завдання надання мові Росії «слов'янського статусу». Причому, якби на захід від Росії жили німецькі народи, то точно так вона б доводила, що російська мова - з сім'ї німецьких мов: бо таке було б замовлення Імперії. І мовні реформи російської мови, початі ще Ломоносовим, були якраз направлені на акцентування її слабких слов'янських рис. Проте, як писав ще 150 років тому польський славіст Єжі Лещинський про споріднених слов'янам західних балтів, «пруську мову маємо набагато більше підстав вважатися слов'янською, чим великоросійську, у якої з польською мовою і іншими слов'янськими значно менше загального, ніж навіть у західно-балтської пруської мови».

Стрелок та Парторг подобається це.
  4. Andreas Steiner

Andreas Steiner Oberfeldwebel

Повідомлення:
    769
    Адреса:
    Königsberg, OstPr.
    - это ваша личная теория или можете подтвердить серьёзными источниками? То есть город Владимир и вообще всё Владимирско-Суздальское княжество было населено финнами которых заставили говорить на славянском языке? При чём свой язык и культуру они напрочь забыли.
    Славяне тоже разные, не все жили в степях, кривичи, вятичи жили в лесах и лісисті і болотяні землі были для них вполне привычной средой обитания.

5. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Звичайно можу підтвердити! І російськими науковими джерелами! Але спершу Ви підтвердьте про радіоізотопний метод, який показав, що Уваров помилявся! А то дуже легко Ви від цих слів зіскочили!

6. Краснеккер

Краснеккер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.250
    Знаєте, коли б ви на шпальтах відомої газетки "щучили" і "розмазували" по стіні відомого українофоба О.Бузину, з його теорійками про "штучність українців і їх мови", я був би безперечно на вашому боці. А, так... Надхнення вам і доброї ночі.

7. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Про мови мені дуже сподобались лекції професора Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктора філології Констянтина Тишенка:

8. Andreas Steiner

Повідомлення:
    769
    Адреса:
    Königsberg, OstPr.
    Я про топонимы не спорю, на этих землях в древности действительно обитали финно-угры, но это были малочисленные племена, некоторые ушли с этих мест, некоторые подверглись ассимиляции, более крупные (мордва, карелы, эрзя) живут и по сей день. Если бы не "летопись временных лет" мы бы про меря сейчас и не знали, этот народ не оставил после себя практически ничего.
    До 18 века русский язык был тоже русским и не важно как он назывался, с финским он не имеет ничего общего. Любой лингвист вам скажет что в русском нет никаких общих корней с финским.
    Документ времен Ивана Грозного, это по вашему финский?
    Gr3.jpg

9. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина

Я б Вас те ж зрозумів, якби Ви заперечуючи щось моє- показували або пропонували щось своє!
    А так... і Вам доброї ночі!

10. Andreas Steiner

Повідомлення:
    769
    Адреса:
    Königsberg, OstPr.
    Раз уж тема про ДНК и генетику, вот карта генетической близости народов Европы, как видно только северо-восточные русские имеют некоторое фино-угорское влияние что вполне объяснимо смешанными браками славян с финскими народами.

fig8300rus.gif

11. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Звідки взята ця карта, дайте, будь ласка, джерело!

12. Andreas Steiner

Повідомлення:
    769
    Адреса:
    Königsberg, OstPr.
  13. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Я нічого не видумав- ось ця стаття: http://fognews.ru/russkij-yazyk-bolshe-ne-yazyk.html
    Та й Тарту- це місто зовсім не українське!

14. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Звичайно! Я такого і не думав! Цікавив автор і хто проводив такі дослідження!

15. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Всім добраніч!
    Очі злипаються! Йду спати! Завтра продовжимо!:beer:

16. antsu88

antsu88 Feldwebel

Повідомлення:
    267
    Адреса:
    Белый Порог
    А ссылки на доказательства?

17. Andreas Steiner

Повідомлення:
    769
    Адреса:
    Königsberg, OstPr.
    Да, интересно было бы почитать.
    Немецкая карта расселения рас, на этот раз из книги Гюнтера «Расоведение немецкого народа» (Rassenkunde des deutschen Volkes), впервые вышедшей в 1923 году. Этой книге в рейхе придавалось огромное значение, так, в конце 1940 г. она была включена в список литературы для идеологической подготовки бойцов вермахта перед нападением на СССР наряду с «Mein Kampf».
    Галичина вроде отнесена к зоне динарской расы или восточно-альпийской? Нордическая арийская только Скандинавия, север Германии и частично Прибалтика. Хотя чтобы привлечь население Западной Украины к службе могли и в арийцы записать.

1395.jpg
    http://scepsis.net/library/id_2751.html

18. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.963
    Адреса:
    СотоНатовск

Покопайте в форумі, про це не раз писалося. Голова расової комісії, А. Кольф.

19. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.963
    Адреса:
    СотоНатовск

За даною мапою центр Німеччини взагалі не заселений.

j.wais подобається це.
  20. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    А ви рахуєте, що там щось потрібно "щучити" або "розмазувати"?:oops: Це робота для психіатра і не для одного!
    А може Ви йому робите рекламу? Тепер зрозуміло!:(

21. vva

vva Stabsgefreiter

Повідомлення:
    333
    Адреса:
    Поля покращень
    Почитав три сторінки коментів поважних людей і то смішно то сумно стає. Як великі вчені (навчені - ким?),вивчивши написані для них(ким?) "старовинні" талмуди починають відстоювати ним вивчене, спорять до ненависті,кидаються ссилками,як доказами в останній інстанції. Білу людину,чисту,чи з домішками відносять і розділяють ... (читаєм три сторінки). Нагадало мені,як на початку 90-х я з другом їздив до Німеччини по авто і приїхавши в Берлін і не заставши місцевого товариша дома,ми години три тинялись під під,їздом. Потім вийшла місцева бабуся-німкеня і запросила нас в квартиру,сказавши,що наш друг приїде десь опівніч. Добре,що ми з собою брали "українську з перцем",сало і ще щось. Пригостили бабусю,сиділи розмовляли,а я сидів і думав: яка ж вона німкеня?Звичайна наша бабулька з Іванівки чи Вовківки. Якби вона раптом заговорила українською чи російською мовою я б,мабуть не здивувався.Другий приклад - кілька років тому до нас з Берліна приїжджав якийсь "німець". Бліда рижа з пергаментною шкірою підробка людини. Якийсь новодєл на человєка. З нього лізло одне Г. Недовірливе,підозріле,гадосне подобіє людини. Ось вам двоє німців, "арійців".Нашинкували і помісили нас добре,розділяй і властвуй ще ніхто у них не відміняв.Все в нас зараз не справжнє. Літописи - із тори я, АРІЙ СТО КРАТ - іліта, ОБРАЗованіє - учення. Це ж який ідіот вирішив образну російську(українську) мову мертвою оголосити? Зовсім уже новодєли з катушок з,їзжджають. Свою мертву,технічну мову нам насаджають,елєкторат з нас роБЛЯТЬ.

Стрелок, E.Sibert та Краснеккер подобається це.
  22. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    А де ж ви там побачили спори до ненависті?:eek:
    А те, що в спорі- народжується істина, Ви звичайно знаєте. Цьому Вас вчити не треба?
    І ще одне! Як з Вашим космополітизмом в'яжуться ось ці слова:
    Дуже вже мені цікаво!:D

vva подобається це.
  23. vva

vva Stabsgefreiter

Повідомлення:
    333
    Адреса:
    Поля покращень
    Якщо ненависті ще нема,то ще не вечір:D. В спорах народжуються срач,скандали,злоба,ненависть,помста та інщі "приємні"речі.Істина народжується в дискуссіях,обговоренні,співставленні якихось даних. А з яких таких фініків Ви мене до космополітів записали? Я,якраз тільки своїх люблю,нащадків білої людини.Назвіть слов,янами,арійцями,слов,яноаріями чи ще як,а мені до серця лягає назва Русь,руси.***Россиян,дАрагих расиян да,я отождествляю с правительством РФ. Русских - нет.Правительство РФ - оккупационное,чужое для русских.Вот их то как раз и поддерживают космополиты или предатели из русских. Как можно себя отождествлять с оккупантом и гнобителем?Только будучи космополитом,предателем из русских или являсь с ними одного племени.

24. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    13.913
    Адреса:
    Львов
    А мне порой смешно читать подобное. Еще помню со студенческих времен споры - чья обезьяна с дерева первой спрыгнула. Наслышался да и начитался бредней про древних "укров" и "кранов", которыми забивают головы молодежи, а смысл? Да, надо знать историю, но не вдаваться в маразмы в поисках кто раньше. Вон гляньте США - люди сами написали свою историю за 300 лет и не комплексуют - главное чтоб народ жил сейчас и было у него будущее, тогда предков почитать будем, а не бежать со своей земли за длинным рублем в ту-же Россию или на Запад. Тут правильно сказано было - мы все белые люди и всегда можем найти общие темы для разговора...

Стрелок, vva, SILVESTER та ще 1-му подобається це.
  25. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Чому ж не пишете прямо- мені смішно читати про українців? Так, хоч, чесно буде!
    Ваша національність- росіянин?

Norman2 подобається це.