то не піролізний, котел верхнього горіння, але щось при вигляді дядьки і катла беруть сумніви.. а не шарашкіна кантора то ? Я чот на корді або атмос налаштований.
Круто вы подготовились, однако!!! Жаль, что в квартире буржуйку не поставишь. Мерзну зимой и это столица....
, міняю квартиру в Київі , на дім з усіма удобствами, 30 соток , центр міста. +буржуйка з річним запасом дров.
не треба квапитись. бо біс його знає де тая кватира. якщо десь у тихому центрі десь на бесарабці чи подолі це одне, але якщо десь на троєсчіні так це геть зовсім інше, як то кажуть це дві великі різниці. отакоєот
нєєєє. за малий мовчати не буду, тільки за великий. непогана до речі думка. але тре спочатку світлини подивити як господині так і кватири. а раптом кидалово і там нема майже нічого, а що в вас що в мене тепла та затишна хатка де можна спокійно перезимувати і незмерзнути
поки ще ні, придивляюсь чи варто воно того. київ то звичайно київ але тепла хата то таки тепла хата. ба більш, ми ще небачили господині, а раптом там усе геть нам не підходе. отакоєот. а ви кажете
Котла собі вже знайшов, Мартен практік 15 кВт, типер залишилось труби і буфферну ємність, отут трохи ступор яку брати? Хто підкаже, котел 15 квт, яку по літражу ємність брати 500 л хватить?
Хто в темі, теплий підвіконик спіралькою робить потрібно чи змійкою ? По ходу щоб гарно прогрівалась плитка то просто клеїть на трубу чи таки робить стяжку пару см ?
Хто в темі, теплий підвіконик спіралькою робить потрібно чи змійкою ? По ходу щоб гарно прогрівалась плитка то просто клеїть на трубу чи таки робить стяжку пару см ?