Крот 2-3 от Adrew_K2

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Wiking730, 9. Aug. 2015.

1. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Я розумію так, у Фортунах фазова вирізка грунту і коли ми відлаштовуємось від грунту, рухаючи показометр балансу грунту, у нас і шкала металів рухається, як в Масках. Налаштувались на грунт і все, про феррит забуваєм. Попливло, підлаштувати грунт і все.В Квазарах векторне подавлення грунту. Ферритом виставляється нуль шкали і після відлаштування на грунт вона залишається на місці, тому що є окремо канал грунту, через який вираховується фаза грунту в градусах відносно нуля шкали(ферриту).Феррит по ВДІ буде 90. І бігають з ферритом ті в кого датчики не підігнані під блок. А підганяють їх шляхом зниження добротності контура Тх, яка вже всих достала хто не розуміє що це. Тому що добротність це не тільки халявна енергія, вона ще визначає ФЧХ контуру. І чим вона менша (до певної межі), то менше рухається виставлена фаза від зміни температури, розбалансу, зміни струму.Горб ФЧХ біль пологий. І якщо все виміру воно плаває -+1градус. І саме для стабільності шкали потрібна ця добротність в Квазарах а не щоб не зносило в чорнягу.
    Отож хто пояснить як в Кротові це організовано.

Arch gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Магниты 2 шт.Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не п...
      79 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    4. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
  3. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

На технічні форуми.Нічого нікуди не підганяється.Сравний датчик підключив до МД,відлаштував феріт і забув про него.Дальше відлштовуєся від грунту.це про самопали

4. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    На ЧК, КР, хутори Вимк. (враховуючи скільки там мілкого заліза і кераміки жоден алгоритм автобаланса не справиться, будуть пропуски малих та середніх цілей)

AnD1 має рацію, в любому випадку у всіх вищеперечислених МД від температури діскрім на низькопровідне буде плавати (може вирізати), а все тому що топчитеся на місці... міняєте процессори, датчики а от корня проблеми не бачите

5. solovey_2005

Як ви вже достали,ви уявити не можете :D.Пройде грип,зможу говорити,зніму кіно.Да і рекомендую подивитись,хочаб меню СТМ32Ф303Ц8Т6
    Я не прихильник цифри,так вийшло зібрав пару штук,всі 1:1.Він ще може на металомусорі автоматом відлаштуватись і від мусору і від грунту,прикинь .Автор по свої природі людина лінива,налягає на діскріи.В парку безкозирки некопає.:D.

6. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Він і так сліпий на мусорі... Відлаштується від повітря ще в придачу. Хоча б протестуй у грунті мульті БГ той)

7. solovey_2005

Я про 2+ тестував минулої осені ,достойні показники,і за озвучки в поле небрав.А чого ти хвилюєшся так?Чи ти захотів і я зобовязаний вдягати чоботи плащ і бігти в городи ?:D Маєш Крота,є що скахати,чи так щоб явагу звернув що ти існуєш?:D.Ти не не вкурив наверно,на увазі мав автобаланс датчика.Можеш пошукпти кіно на ютюбі.Я тобі нічим не зобовязаний,йди собі з богом чоловіче:D

8. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Ти пиши нормально і меньше кури. Я як тестую прибори то беру 2 мінімум для порівняння і в повітрі не шукаю на 40 см монету (мрійник)... Ругаєш автора то зроби сам щось, чи балакать трохи легше?

9. solovey_2005

Куриш ти .А про пиши,це тоді коли здоровий глузд закінчується,і більше аргументів немає.1 ТИ МАЄШ КРОТА ?- НІ! ТО СИДИ І НЕ ... ТИ БАЧИВ ЙОГО НА ТЕСТАХ ? - ТЕ САМЕ :D І так по всіх пунктах.Йди собі з богом.:D Бачиш одні знають як має бути інші знають як зробити.Я вмію поставити ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ,АВТОР ЙОГО ВИКОНАВ.День безроботи,в обід написав,чи є претензії.Поки немаю.Не я один спілкуюсь з Андрієм.Він спочатку посилає,робить тестову прошивку,розсилає кільком людям.Далі,пішло не пішло.Трохи повиправляв помилки 62 роки,сліпий.

Zuletzt bearbeitet: 26. Jan. 2024
  10. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Панове! Попустіться з переходом на особистості, бо не тільки тему почищу, а й по бану вліплю.

флегМАТ und ysabxe gefällt das.
  11. solovey_2005

Доброго !Підтримую на всі 100%!Перед тим як лописувати в тій чи іншій темі,хай дивляться чи тему не попутали.Автором Кротів є Остапчук Андрій,з котрим я знайомий 10 років.Він не любить критику,а я не будубрехати.Раніше конфлікти були публічні.І так правда та сама.лише в особистому спілкувані.Технічні питанн по даному девайсу обговорюються в него на форумі.Ф 303 є в двох варіантах,на контролєрі С8 і на СВ.Щоб дізнатись різницю достатньо зайти на сайт автора.Я обговорюю в даній темі тільки готові результати.І так при змінні струму,нагріві чи охолодженні Правильний датчик міняє тільки розбаланс.Всі інші зміни не впливають на пошукові характеристики МД.В крайній прошивці зявились додаткові сервісні можливості.

cer und Wolfgrey gefällt das.
  12. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

Travesil, fedya_valki und ARSENAL.UA gefällt das.
  13. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

14. Lok Dog

Lok Dog Obergefreiter

15. solovey_2005

До краю .

cer und Travesil gefällt das.
  16. охотник пчел

охотник пчел Feldwebel

Рейтинг:
    0