Крот 2-3 от Adrew_K2

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Wiking730, 9 сер 2015.

1. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Ну а Деуса по повiтрю дуе чи нi?

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Якісний щуп з автомобільного торсіону і привареної на кінці кулі Міцний, преварена ручка з металевої...
      1500 грн.
    3. Новый паракорд L20m,D4mm…есть новые поступления..смотрите другие мои лоты…
      158 грн.
    4. Новый старательский лоток D 38см…смотрите другие мои лоты…есть новые поступления…
      449 грн.
    5. Нова набедренна кобура для піна
      400 грн.
  2. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Поки що не скажу, не проводив батл).

3. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А у пана Солов'я його Крот Ф3 судячи по вiдео - дуе усi прилади, якi зараз на свiтовому ринку iснують!

флегМАТ подобається це.
  4. vitalik 981

vitalik 981 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    563
    Адреса:
    винница
    І ті ,що ще не придумали

флегМАТ, Arch та fedya_valki подобається це.
  5. Lok Dog

Lok Dog Obergefreiter

Повідомлення:
    248
    у меня есть, также на продажу про и про+
    еще пока актуально про и про+ на продажу, БЕЗ НЬЮАНСОВ ПО РАЗБАЛАНСУ ДАТЧИКОВ, которые приследуют кротов))
    про+ с дд32 на масонский пятак на некоторых настройках в режиме медь+ видит 70см+- по воздуху, в земле на ходовых на 5к ссср 40+- с прохода в черноземе

6. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    З появою Кротiв СТМ Ф1 та Ф3 - ПРО та ПРО+ вже не актуальнi:(

cer подобається це.
  7. Lok Dog

Lok Dog Obergefreiter

Повідомлення:
    248
    как сказать, в про есть свои преймущества над стф, хотя стф вроде бы как не так восприимчев к разбалансу датчика...

8. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Всім міцного здоров'я. Сьогодні виїхав до лісу, сказати що в лісі краса, то нічого не сказати... Отже, взяв Крота, в налаштування навіть і не ліз, як кажуть дістав з коробки і пішов.
    Ще скажу, ми те місце б'ємо з 2012 року. Маленькі совдеповські копійки дістає дійсно глибоко. Напевно великі іншими приладами зібрали. Значок таки глибоченько діставав.

Images:

IMG_20231230_152613.jpg
    IMG_20231230_152635.jpg
    IMG_20231230_152654.jpg
    cer, vitalik 981 та fedya_valki подобається це.
  9. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я колись давно, рокiв 5 тому, на спущеному Гонтiв-Ярському ставку, на пляжу що бiля колишнього кирпичного завода, теж витягав Кротом -2ХМ совдепiвськi копiйки та десюлики з глибини, в яку б сам не повiрив! Але сам копав, та витягав, своi очi на обдуриш!

10. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Цiкаво, якi там налаштування? Частота, струм Тх, та iнше?

11. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Зроблю фото екрану все як є.
    Але вже не завтра).

fedya_valki подобається це.
  12. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    :beer:
    Та краще пiсля Нового Року вже:beer:
    А датчик якого розмiру у Вас? DD30?

13. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Датчик 28

fedya_valki подобається це.
  14. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Тест на підрізанійилінєйці :D . .

fedya_valki та cer подобається це.
  15. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    220
    Адреса:
    Винница
    Соловей , вот теперь я понял почему "Маска" лучше "Крота". Крота видно на 70 см., а маску аж на 80! :D
    ВСЕХ КОМРАДОВ С НАСТУПАЮЩЕМ НОВЫМ ГОДОМ! :beer:

Останнє редагування: 31 гру 2023
    Володимир84, fedya_valki та cer подобається це.
  16. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Сам зрозумів,що напмсав ?А
    ПОЧАТИ ПОКАЗУВАТИ БАГИ КРОТА ? Я ТІЛЬКИ ПО ЧЕСНОМУ .:eek:

17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Якщо тiльки по чесному - то спочатку треба на вiдео помахати хочаб шматочком фериту перед датчиком, показати що прилад вiд нього вiдлаштований та не пищить на нього, а краще 10-литровою пластиковою циберкою, набитою черноземом вперемiшку з битою царською цеглою та черняхiвськими уламками горщикiв! Ну а самий справжнiй тест - це на грунтi! Ти сам писав колись, що на Масцi якщо вiдключити канал грунта - буде лупити дай боже! Ала з такою Маскою на грунтi буде нереально шукати, бо спiватиме на сам грунт та неоднорiдностi його, зате по воздуху буде показувати фантастичнi результати. Теж саме можна й з Кротом зробити, якщо ТОФ вiдлаштувати не вiд ферiту, а вiд фонаря, а потiм двигати вручну ТОФ для досягнення максимальноi дальностi по повiтрю, яка потрiбна для залякування користувачiв iнших приладiв:D
    З наступаючим Новим Роком усих форумчан-камрадiв!:beer: Усе буде Украiна!!!!:smile_12:

vitalik 981 подобається це.
  18. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Бачиш,а ти щей сліпий! Я яким ... махаю перед датчиком на початку відео( * 88 одиниць ФЕРІТ)?І бита царська цегла,кераміка і інша хрень Кроту до лампочки.І відстань там реальна,АЧХ вхідного підсилювача -10 +- КГЦ,не потрібна мені висока ЧАСТОТА!.Все налаштовано В АВТОМАТИЧНОМУ РЕЖИМІ ! По чутливості і індефікації зауважень 0!!! Є баги котрі вам смертним,до голови не дійдуть :D .Непиши про те чого не знаєш,або не розумієш :D З наступаючим новим роком!:beer:

19. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Гаразд, глухий, слiпий, кульгавий, паралiзований, такий що менi вже час в могилу самому лягати!:smile_11::D
    Це гарно, що тобi дiйшли цi баги!:beer: Менi на старих Кротах-2ХМ вони не заважали шукати та находити!:smile_12: Поганому танцюристу сам знаеш що заважае:D, менi нiчого не заважало.
    Ну з тобою спорити я вже не хочу. А нащо? Ти усе знаеш та розумiеш, але свого "Крота" ще й досi не зробив, то Крот тобi був спочатку краще, потiм Маска, тепер знову Крот, але й Маска нiчогенька, так?:D
    Але "Крот" на вiдео - Андрiя, а не твiй......

20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Кроти всі збираю САМ,модернізую її також сам,не всіма модернізаціями ділюсь.Якось так.Не давись,у тебе так невийде.

21. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Вище прошивки Андрiя ти не переплигнеш!
    Жаба давить?:D
    Та в мене краще вiд тебе виходить! За Вiму, доречi, я колись на усих форумах розказав, а ти учепився та тепер тiльки ii пропагандуеш!:D.

22. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Ти колись подiлився, що Маска на 18,1кГц працюе краще..... А там - перешкоди вiд ЛЕП, нахера ти таким "дiлився"? Позадрачувати?

23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    ++++ Я не програміст,я електрик :D Прошивка то 10 % МД.Фортуну покажу в новому році.Якось навіть з тобою не цікаво спілкуватись,нічого не вмієш,нічого не знаєш.Несеш бред по форумах.Федя які ЛЕП ? За 100 метрів контактна мережа від мене :D В 15 метрах магістральний кабель звязку.Що ти ліпиш? Т2 в мене в хаті непрацює.На тестах датчик буцім не фантомить в одному положені,зміщення в 1 градус,і УСЬО.Я навіть не збираясь рівняит Маску з Кротом,різні прилади,від слова АБСОЛЮТНО.Всі тести реальні! Зробив висновок,ті що БРЕШУТЬ,підозрють що всі оточуючі роблять ТЕ САМЕ!:D.Всі викладенні відео,тільки з метою ОЗНАЙОМЛЕННЯ! Я уявляю,яка буде в тебе реакція,коли ти побачиш,роботу Крота з датчиком від ДЕУСА :D.Да і вільний доступ Андрій закидає стокову прошивку.В мене стокові.Все будь здоровий,не коментуй мої повідомлення.Зроби так щоб я не бачив тебе в новому році! З НОВИМ
    РОКОМ!:beer:

24. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Пошукай кнопку "iгнорувати" та забудь мене до скончання вiку!:beer:

25. Lok Dog

Lok Dog Obergefreiter

Повідомлення:
    248

заранее извиняюсь за болезненное состояние на видео:D просили видео я сделал...
    Всех с Новым Годом!

ysabxe подобається це.