Крот 2-3 от Adrew_K2

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Wiking730, 9 сер 2015.

1. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.366
    Адреса:
    Слобожанщина
    Пише "немає зв'язку із сайтом".
    Тут на форумі автора не має?

2. Цікаві лоти

1. Бу, в рабочем состоянии, есть коробка и доки
      7000 грн.
    2. Металошукач MD6350 Це пристрій, призначений для пошуку металів, таких як монети, золото, срібло та...
      4280 грн.
    3. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1100 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Крот 2/3-XM. Балансн...
      190 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Eldorado, Эль...
      250 грн.
  3. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Автору Крота на електронну адресу пишіть radiodom@i.ua. На сайт "радіодом" зайти можливо через vpn.

Володимир84 подобається це.
  4. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Там Крот STM та F3 вже є, але всерівно воно все недопрацьоване. Немає стабільності фази як для приладу з векторним Б Г. Автор Крота на своєму відео калібрує датчик по фериту а він промахується на 3 градуси.

Останнє редагування: 6 вер 2023
  5. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я своi Кроти завжди на 2-3 градуси менше вручну ставив ферiт, тодi працюе нормально. А якщо оставляти по автокалiбровцi - падае чуйка на мiдь

Останнє редагування: 6 вер 2023
  6. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Да, туди тiльки через VPN

7. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Рельно можна оцінити,після поюзав.Розбалан датчика тримає 2 В.Зі слів автора.

Володимир84 подобається це.
  8. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    191
    Лоти
      на продажу:
    12
      продані:
    386
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    так само як і крот2-ХМ , до 2в. підганяеться а далі шайбочки , мунеткі ...

9. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    в крот СТМ с разбалансом проблем нету или меньше в разы.

10. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Розбаланс привели в норму це добре. Контур Тх повинен бути теж стабільним, щоб при впливі на нього зовнішніх факторів(наприклад грунт), або при зміні струму в датчику не плавала опорна фаза. При векторному БГ шкала має стояти на місці після калібровки, незалежно від того що показує баланс грунту. Відстройте баланс грунту від феріту з різним струмом й порівняйте. Воно працюватиме але шкала металів плаватиме. А що робити ви самі знаєте. Перше це ви запропонували зробити живлення передаючого контуру 5в а не 3.3в. Далі знизити добротність контуру Тх, для більш пологого ФЧХ.

11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ви тае багацько напсали,що я лінуюсь читати.Уже написав,після відгуків реальних користувачів,будем робити висновки.А поки дискусія ні про що

cer та Володимир84 подобається це.
  12. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    220
    Адреса:
    Винница
    Всем Привет! Я снова здесь. Готов ответить на вопросы и учест разумные пожелания..

cer подобається це.
  13. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Доброго здоров'я. Скажіть будь ласка по якому принципу організований баланс грунту в Крот стм, та в якому діапазоні в градусах він подавляється, скільки градусів він не чується.
    З повагою.

Коваль Дмитро подобається це.
  14. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    220
    Адреса:
    Винница
    Не нравиться мне формулировка "баланс грунта". Лучше подавление , отстройка или вырезка грунта.
    В Кротах векторная + фазовая вырезки..
    От -60 до -90 градусов ,обычно грунт здесь..
    В про можно отстроиться от любой фазы -90 +90 ,нажав дополнительно кнопку "реж"..

solovey_2005 подобається це.
  15. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Короче без танцев с бубном прибор не работает:D

16. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    З грунтами у Кротів проблем небуло.На важких вологих відпрацьовув на 100%!Мені звук неподобася,і як у всіх самопалів ,залежність від розбалансу,потрібні термостабільні датчики. + перехід фази через 0 неложячив.Хто шукав з Фортунами той знає що це і які наслідки. ВДІ рахував правильно.

fedya_valki та cer подобається це.
  17. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Без танців з бубном ніякий не працює.Якщо знаєш як танцювати,барабан незнадобиться.Уже вище написав,не доміркування,реальні відгуки від користувачів,покладуть крапку над І

fedya_valki та cer подобається це.
  18. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Нормальный прибор работает нормально без лишних плясок с бубном, например у меня был Квазар, так он работал на 5+ без всяких там супер настроек и подстроек, Вайтс и две Маски тоже самое, ничего я с ними не химичил. А Крот походу такая же шляпа как и Фортуна.

Сергей Фирсов подобається це.
  19. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Дискусія ні про що!На божественому,маєш виставити струм,швидкість і частоту,на менш божественоиу ті самі операції і з великим дптчиком ложняки на грунт.АСЯ без барабана.Про Вайтс маску -якщо пропустив дві неділі копу приходиться привикати до звуку пару годин,щоб не рити лишні ями.Я копаю з Маскою,я знаю.Поки неміняю.Можливо зберу крайнього Крота,відгуки будуть по чесному.

Останнє редагування: 8 вер 2023
    fedya_valki та Коваль Дмитро подобається це.
  20. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Так там не надо никаких фаз выставлять и за разбалансом датчика следить, я одному камраду полтора года назад как настроил Квазар так он и работает, все четко и стабильно.

21. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    І тут непотрібно фази виставляти якщо в поле не взяв мішок датчиків.На одному дачику відлаштував феріт і забув.На божесвеному хто знає,після автомата ,ще долащтовує грунт в ручному режимі.

22. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Не буду спорить, прибор если он действительно хороший должен работать как швейцарские часы, что бы не делать камраду нервы на копе.

Сергей Фирсов подобається це.
  23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    АСЯ працює як швейцарські часи.В більш профеійних МД,є цілий рядок налаштувань.Я написав тільки про озвучку в Ф3,мені сподобалась.Все інше після -потримав в руках,походив попікав.Обсирати можна все що завгодно,коли це робить один не тримавши в руках,це понос.Коли про це напише десяток користувачів реальних,це вже буде ВІДСОЙНИЙ МД.Вище тема є про відстій.В команді маю Деус Х35 28 см,ОРХ з білявкою, 600 і 800 , одна фортуна 3 М і ПРО-2.Є з чим рівняти.З моєю маскою,шукати не може ніхто,вини звикли до екрана.Мені всерівно з чим шукати,я їх дуже багато мав.А чи хороший Ф-3 відпишуться ті хто його має,чи буде мати.А вгадувати ,яке воно річ не вдячна.Тіпа ЦИГАНКА :D:beer:

24. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    191
    Лоти
      на продажу:
    12
      продані:
    386
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    крота також можна настроїти щьо буде працювати як аська , включив і пішов , але про глібину можете забути . чем глибше копати тим менше стабільність , фізику не обдуриш .

Будулай58 подобається це.
  25. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А якщо майже рiк не копав?:D Я вчора накопався з Маскою. Потiм взяв Крота, якось полегшало трохи, але хвастатися нiчим, мiсце вибите вщент

26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Можна настроїти но ! То вже танці під барабан.
    А я про що,в цифрових МД є засіб додаткової інформації! Котрий не завжди на користь пошуківцю.Давайте домовимось!Щоб не плутати ГРІШНЕ з ПРАВИДНИМ!В !!! Обговоренні і порівнняні будуть приймати участь РЕАЛЬНІ користувачі,того чи іншого МД! Дописи а я думаю ..... А я там прочитав ... БРЕД , І,Т,Д не потрібно розповсюджувати.Пропозиція відноситься до всіх тем.Срачу буде менше.Рекомендую перед тим як щось написати ,подумати пів години,на скільки буде корисна ваша інформація,для тих хто її прочитає!

Zag1248, pavliv, cer та ще 1-му подобається це.