Крот 2-3 от Adrew_K2

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Wiking730, 9 сер 2015.

1. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Дурницю пишете).Людина змінила думку,визначилась вбік не "хвальоного"Крота,що тут не серйозного)?!Це як ти їздиш на Ниві,хвалиш її,задоволений,потім,пересів на іномарку і змінив враження,відчувши якісь там переваги,то тепер,що,всім нивововодам вважати тебе не серйозним),пустомолотом))) ?!:D

1. GP поинтер +кабура+непотеряйка+крона9v+пластиковый чехол все одном лотом…
      485 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      950 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Сумка - кобура для ноги - це рішення для того, щоб тримати свій пін у межах досяжності. Виготовлений...
      395 грн.
  2. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Дехто зходив кротом в 14- 15 му році,інші починають його пережовувавти.Доречні всі МД,ARSENAL.UA шукає з Вайтсом,доречі він мені в 14-му році порадив крота,навіть один коп був спільний,правда кроти нічого ненапікали,спинки фібул навіть на поверні не чули,зате весело провели час .Останній раз повіся ще в 18-му році зібрав останього.За 15 років,накопав корисних артефактів ,дві твоїх ваги.Залізо корисне відняв :D.І про грудки на полях,висока кислотність і мінералізація ,кирпичі курять ......

Останнє редагування: 9 лис 2020
  3. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    Ну так поясняю в сообщении от 25.окт. человек попросил сделать такой тест, с домиком из кирпичей... Что и было сделано. Значит человеку было интересно как Крот справится с этим тестом? А про грудки и аграриев с удобрениями ни кто не спрашивал, если попросят такой тест то сделаем.

4. Wodan-Gora

Wodan-Gora Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    626
    Адреса:
    Львів
    Далі буде ))
    Крот нормальний прибор ! З своіми плюсами і мінусами - ( як писалось вище ) але зводити його в абсолют не коректно .

5. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Небюуде.Не розуміня процесів,не значить що вони невідбуваються.Можна шукати з ілюзією,а можна з тверезим розрахунком.:D

6. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Тему почистив, ініціатор бузи і хто побажав за нього "підписатися" вибули у бан охолодитися. Вперше немає за що банити "solovey_2005", що радує. Людина знайшла у собі сили відповідати, але не хамити. А кому не вдалося стриматися від наїздів на особистості і аналізу аватарок - до зустрічі через два тижні.

cer, starkon та SYRYUS подобається це.
  7. ARSENAL.UA

ARSENAL.UA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    248
    Адреса:
    УКРАИНА,ВИННИЦА

Я і до цих пір хожу з Вайтсом DFX, маю ще Вератора 4 з годографом і "Ред Голда"... Але нинішній Крот і Крот зразку 14-15 років це земля і небо... Можливо до цього розвитку і я якось причетний, бо дуже часто і показував, і підказував автору як буде краще і що є лишнім в меню і роботі. А на спільних копах,коли в мене було більше знахідок, підйожував автора, таким чином "стимулював" його до вдосконалення схеми і прошивок Крота. А зараз можу таки визнати - Крот виріс! І вже успішно конкурує на полі по знахідкам в порівняні з іншими приладами.
    На наступний сезон буду собі збирати Крота. Точно знаю,що він буде з моїми власними "чебурашками", бо і вони "рвуть" інші катушки.

ysabxe, fedya_valki та SYRYUS подобається це.
  8. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Саша,я за шість років трохи розуму набрався,другий раз не поведусь .Тобто в секту вступати не буду.:D .В темі маски є посиланя,на ютюб,а там кіно для сектантів котрі сповідують "ЦЕГЛИНУ".Цеглу на смітник не викинули,азбесто цементної труби шматки валялись,прийшлоь прикрутити грунт до феріту,щоб МД не пищав на трубу.Реально грунт відлаштовую на 1 годину.:D ВЕЛКОМ :beer:

9. Микола Бойко

Микола Бойко Gefreiter

Повідомлення:
    41
    на вайтсе..катушка чебурашка?

ARSENAL.UA подобається це.
  10. ARSENAL.UA

ARSENAL.UA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    248
    Адреса:
    УКРАИНА,ВИННИЦА
    Да.
    20201112_212507.jpg

11. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    Здравствуйте!!! Не плохой датчик получается )) на кроте работает хорошо!

12. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Це настолі.Я колись розганяв його до 60 см,на масонський 5 к,а під грудкою він його не чув.ДД 26 була 13 кгц.

13. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    Нужно на рабочих настройках. Ток 100, гейн 2.

cer подобається це.
  14. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    Так прибор на ходовых и настроен был. Просто проверил как на Крот2 будет этот датчик. На Про очень хорошо, проверялся на грунте неоднократно, глубина хорошая.

15. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    так это было "колысь" а сейчас не тот уже прибор немного, получше!!! Или опять песня про грудку ))

16. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Та які там пісні в мої роки уже.Уже фазою нерозганяється до 60 см.,раніше було просто крутнув 180" з 25 см ставало 60 см :D смайли знайшов на телефоні :D

17. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    Нет... сейчас фазой уже не розганяется!!! 60см прибор может и в робочем режиме цеплять, ну правда настройки чуть выше ходовых надо поставить. Скоро будет тест в грунте, так что запасайтесь все слюнявчиками и барбовалом)))

18. Чужой 55555

Чужой 55555 Schütze

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Земли уличей
    Здравствуйте! У меня вопрос к Андрею, или к грамотным камрадам. Прибор Андрея комерческая прошивка Гейн 5D-U.Катушка Нел от Фишер 13 кГц.При разбалансе котушки более 600 процессор сам просит сбить разницу..Сейчас не жарко.Катушка не нагревается.Через час работы разбаланс становиться 520-560 ходить невозможно ( специальной функции в меню нет). Прибор включаю и выключаю процессор не запрашивает сбить, так как разбаланс не доходит до 600. Жду грамотных решений. Спасибо.

19. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    взять ма-а-аленький кусочек феррита (или шайбочку) и досвести до 100-150.
    подозреваю што даже охлаждается-отсюда и розбаланс.
    а перепрошить не?

Идущий по следу подобається це.
  20. Чужой 55555

Чужой 55555 Schütze

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Земли уличей
    Уважаемый земляк взять ма-а-аленький кусочек феррита (или шайбочку) и досвести до 100-150. я тут пас. У меня основной прибор заводской этот беру когда приезжает сын. Он тоже любит походить. Или обьясните внятно или подожду когда на связь выйдет автор прибора

21. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    ответил в лс.

22. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    посмотрите в ютьюбе на канале автора как досводить в такой ситуаци.

23. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    Небольшое кино)) Правда самого главного критика и ценителя Кротов в бан кинули... тот что "solovey 2005" подсказал бы что не так!!)) Крот Про+ дд27 19.200кГц G3 S8 F1 ток 100мА цель 2коп ссср, глубина 30см (грунт тяжелый)) глубина не максимальная для этой цели, запас еще есть)))

fedya_valki та Идущий по следу подобається це.
  24. Идущий по следу

Идущий по следу Oberfeldwebel

Повідомлення:
    575
    Адреса:
    Донецк-UA
    Его задача не подсказывать что не так, а своё эго возвеличивать, во всех темах тролить и издеваться над людьми хамским поведением показывая превосходство. Редкий мерзавец который вроде понимает что то технически но по человечески общаться не обучен. Весь раздел во всех темах изгадил, ходит по всем темам и рыгает.
    По видео, крот как то мощно улучшился, такие результаты я даже с трактором не имел, вернее трактор может но там ни скорости нет ни точности определения хоть и глубок, крот удивил мало сказать.

25. Wladimir PWP

Wladimir PWP Gefreiter

Повідомлення:
    71
    по началу хотел сделать этот тест на 35см но передумал потому что всеровно ни кто не поверил бы и обозвали бы меня лгуном и постановочником...:D:mad:

Идущий по следу подобається це.