Крот 2-3 от Adrew_K2

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Wiking730, 9 сер 2015.

1. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    Фігня короч , 10 тональність, какофонія звуків, та іщо можна з маленької пищалки витягнуть. :(клон юзав там пищалка краща була.
    Балансується, нема нічого важкого, на піску правда балансував , від чистий, по по подвірю манеток, мідної проволки і іншого шмурдяку валом, тому кращий полігон це подвірья.:beer:

Images:

DSCF7062.JPG
    DSCF7063.JPG
    DSCF7064.JPG
    DSCF7065.JPG
    DSCF7066.JPG
    DSCF7067.JPG
    DSCF7068.JPG
    DSCF7069.JPG
    solovey_2005 подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Матеріал: пластик Всередині наповнювач Розмір зовнішній: приблизно 131х79х39 мм
      75 грн.
    3. Чохол на блок керування всіх моделей металошукачів Garrett серії ACE. Головне призначення - захист д...
      200 грн.
    4. Старательский лоток D26cm..
      289 грн.
    5. Чехол для пина. Состояние хорошее. Пригоден для дальнейшего использования. Смотрите фото.
      105 грн.
  2. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    вот только воздух это не земля ;)

3. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    с вами все ясно-понятно))) слабак :)

В последний раз угрожаю, давайте номер, я наберу когда скажите.

Останнє редагування: 25 лис 2016
    cer подобається це.
  4. pipuneskus

pipuneskus Stabsgefreiter

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    прикарпатье
    я це прекрасно розумію, та інші прибори з катухами чуть не в 2 рази більшими цього не показували. а в хаті так починали пілінькати шо п....ц.

solovey_2005 подобається це.
  5. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Купи хоч АСЬКУ,тоді зрозумієш що таке діскрімінація.:D.Після КЛОНА ,КРІТ сліпа бомба :D

ruslanMRF подобається це.
  6. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :confused:повна. незнаю кому як, ніякі результати, освоювати півроку щоб продати? поки камрад с аською ходив, 2 години в налаштунках, земля відстроїлась. н. там вапжкого, -089 кажись було на дисплеї, але дальші блім блім +73, 40 з..прост, думав що джек пот , татар динари ага, ямки понавикапував з штик, х. там.:smile_5: Переїхали на інше місце теж саме, нащолкав до 26 по кольоровому, трохи стабільніше, копнув пару мідяків і то інтуїтивно, вді +74, звук пісець, 4 тона? щось незамітив. По повітрю 3 коп царя близько 15 см ...:smile_6:

Вердикит, мд для профі налаштувань :beer: новичкам буде гемор спочатку, потрібно вникнуть.

До виробника ; реально замінить більший динамік, пищалка недає ту поліфонію, просто зміна висоти тону і все.
    По живленю. 4.5 в було впало за 3 години до 3.6 В, температура повітря +1 С.
    Баланс грунта зрозуміло все, , меню зрозуміле, ложняки убірать чуйку вверх і буде радість, але глубина зменшується.
    В заводські неліз, а смисл.

Отакий перший коп,:beer:написав все як є, без хвалебних од і т.д. Мд достойний уваги, але як на мене ще требує доопрацювать.:beer:

Images:

DSCF7081.JPG
    DSCF7082.JPG
    DSCF7083.JPG
    DSCF7084.JPG
    DSCF7085.JPG
    DSCF7086.JPG
    DSCF7087.JPG
    DSCF7088.JPG
    DSCF7091.JPG
    DSCF7092.JPG
    DSCF7093.JPG
    DSCF7094.JPG
    DSCF7095.JPG
    DSCF7096.JPG
    DSCF7097.JPG
    DSCF7098.JPG
    DSCF7099.JPG
    DSCF7100.JPG
    DSCF7101.JPG
    DSCF7102.JPG
    LEXXX та Topaz81 подобається це.
  7. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    191
    Лоти
      на продажу:
    12
      продані:
    386
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    доопрацювань потрібно оператору . находки нормальні . досвіду 0 , виводи робим пізніше . аппарат зі своїм характером ....

Остап Ибрагимович подобається це.
  8. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    оператору? я то яким боком тут, хочете вишлю вам на тест драйв :beer: мо ви оператор гут , :rolleyes: інструкцію теж положу.:beer:

9. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    191
    Лоти
      на продажу:
    12
      продані:
    386
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    добре , дорога в один кінець за мій рахунонк , скільки на тест 2-4 доби ?

10. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    та хоч і неділю ходіть.:beer: Я виробнику відписав навозврат. Вам мд з пінпоінтером відправлять, Гном? :D може сподобається то залишите занедорого 3000 грн з піном :beer:
    мд без штанги купляв,є у вас штанга?

я його в руки більш невізьму, хіба що пакувать як буду.:beer:

Останнє редагування: 26 лис 2016
    Topaz81 подобається це.
  11. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    191
    Лоти
      на продажу:
    12
      продані:
    386
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    шо Ви так жорстко ...
    заходит мужик в туалет а там Грузин
    справляет нужду по маленькому не разстегиваючи ширинку ,
    он он его спрашивает шо ж ты его не направиш ...
    а он в ответ : он так меня вчера подвел что стыдно в руки взять ....

12. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    191
    Лоти
      на продажу:
    12
      продані:
    386
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    штанга є .

13. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    220
    Адреса:
    Винница
    Почитал и удивился, ...) Конечно, с возвратом не вопрос это святое право! Могу сказать что блок который попал к Бек, это мой личный с которым я проходил год и не один десяток монет нашел, ( две оптимальные частоты) катушка стабильная с хорошим кабелем и характеристиками. Предположим настройки дело тонкое и человек не разобрался. (Могли бы позвонить я всегда иду на встречу пользователям крота.) Вообще не обязательно лезть в них или разбираться, достаточно отстроиться от грунта и все. Динамик там стоит одноватный широкополосный (не в каждом мд такой бывает) направлен в сторону оператора, громкости при достаточно за 100м слышно..) Да еще прибор продавался, как БУ(блок) потому цена на 1000 меньше..
    Я двумя руками за чтобы кто-то не заинтересованный, протестировал прибор и сообщил о результатах..
    ПС Интересно какая озвучка стояла , случайно не В+S ? И еще для всех лечит отклики от грунта лучше не высотой барьера "S", а номером фильра "F".

Бек подобається це.
  14. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    220
    Адреса:
    Винница
    cer , Вы зачем усиление 4*1 поставили и раскачку меандр, А потом скажите "ложняки" прут...)

15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ні х*** собі ціна :D.Блок за три штуки повинен розказувати,де шукати і що під датчиком.:D.АВТОР талантіще!:D:beer:

16. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Нормальний автор і мд, розібратись і все гут буде.Да до речі по вашим постам , Ви мд робите, чи чисто так написать? щось можете запропонувать? Гарет до речі теж через помилки йшов щоб через 20 років мд зробить.:beer:

17. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    В+S теж була, фактично пробував по інструкції налаштовувать. :( пословицу знаю...х. танцору яйца мешают :beer:

18. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    реквізити начебто є, продублюйте, ну і фото з копа і т.д. Користуватись обережно, об дуба небить, кабель негризти.:D:beer:

19. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    220
    Адреса:
    Винница
    Режим B+S специфический( для профи), это когда статика и динамика озвучиваются вместе, (такой режим присутствует в приборах "АКА") требует тщательной отстройки от грунта и отсуствие мусора. Статика может реагировать даже на пустоты в грунте..
    Почитал тему.. ИХМО - я например не когда не ставлю маски на железо, только на "S" (горячие камни) если не предвидятся крупные медные монеты. Железо лучьше убирать не по фазе, а по амплитуде. Первая цифра после S. на 4-5 маленькие гвозди, на 6-8 большие, а на 9 и плоскогубцы не заметите...

Бек подобається це.
  20. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    оте Рв -Кт в Ака так задовбувало :smile_5: але що прикольно умудрявся знахідки робить.:beer:

21. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    блин,НУ НЕ ПОНИМАЮ Я как в нем не розобратся?простейший прибор,проще только Аська...
    может когда-то попадет вам в руки Агент ЖС от Марса-вот там куча настроек,вот его первых 2-е недели о дерево розбить хотелось!!!
    приезжаю на поле,вынимаю Крота из машины,включаю,делаю баланс грунта на чистом участке двумя легкими нажатиями на кнопку И ВСЕ!!!!!чего там постоянно настраивать?куда вы все постоянно ферит крутите и зачем каждый раз в инженерные настройки лазиете?99% настроек делается ОДИН РАЗ!!!(и то дома,в тепле,с чашечкой кофе в одной руке и кусочком ферита в другой...)
    сори за крик,но не удержался...:oops:

Kancer, Adrew_K2 та Бек подобається це.
  22. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я збираю в своє задоволення МД.Надлишки виробництва
    ,продаю ..По місцю камрадам продав кілька штук,перші кілька виїздів поки тупили не раді були що їхали зі мною на коп:D.Запропоную взяти любий фірмовий ДЕУС,і не морчити 200 грамм маргаріну.На Віоліті кілька днів тому продався за 13 шт.(100 грамм маргаріну заміняє одне 1! яйце.)

Бек подобається це.
  23. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    191
    Лоти
      на продажу:
    12
      продані:
    386
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    это когда фоткал джойстиком толкнул на 4 а так у меня 2 стоит . а за что отвечает вторая цифра ?

Бек подобається це.
  24. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :eek:ого, тмабуть серьозні мд збираєте.:rolleyes: надлишки виробництва, це ті китайські мд що у нас збирають?

25. Adrew_K2

Adrew_K2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    220
    Адреса:
    Винница
    Первая аппаратное усиление, вторая программное. Рекомендуемое значение 2*1. Если частота меньше 8 кГц можно 2*2.

cer, Бек та koljatarasow подобається це.