Останній день умовних вихідних. Як для цілого дня копу результат так собі) Чорні девайси принесли з собою)
Доброго дня! Вперше за довгий час вдалося вирватися на коп із колегами! Результат порадував! За 6 років копу нам нарешті вдалося знайти омріяну річ пов'язану з 3-ю ТД СС Тотенкопф. З дозволу колеги, якому по праву старшинства дістався касон викладаю фото. P.S.Додаю фото після "баньки".
Добрый вечер. Сегодня поездка порадовала такой каской. Новоукраинский район. У меня первая за десять лет копа.
Не умею я этим заниматься. Лучше пусть займётся новый владелец после торгов на аукционе. Для меня главное процесс и радость от находки. С уважением.
Земляки! В році що минає,хай залишиться весь біль і все погане. Рік,що надходить буде не легким,тому бажаю витримати всі випробування. З Новим 2024 Роком!
Доброго дня! Моя відповідь, нажаль, запізнилася на 10 років. Як і моє відвідування Каніжа. Особисто я там не копав, бо знаходився з іншою ціллю. Але в музеї Канізської школи є багато цікавого по подіях 1941-44 рр. В музеї також багато інформації про бої в лютому 1944 р. безпосередньо в околицях Каніжа. Ось деякі знахідки із шкільного музею: З повагою.
Але і не помітив, щоб хтось із місцевих там ходив із МД. І не чув, щоб хтось щось шукав там. А взагалі то, село Каніж давнє, з історією. Початок бере із середини ХVІІІ століття. До того ж, були там і буремні події громадянської війни, навіть був значний бій між повсталими селянами Каніжа і навколишніх сіл проти окупаційних германських військ у 1918 році. Тобто, я вважаю, що одними знахідками по ДСВ там справа не обмежиться, враховуючи поважний вік цього села. Якщо вже пішла така пиятика, хоч і соромно такі знахідки показувати, але поділюся і своїми канізськими ''трофеями'' . Оскільки приладу для пошуку не було, тому і знахідки ті, що на поверхні лежали: Монетка 15 коп., після 1961 р. Цікава вона лише тим, що хтось для чогось її вдвоє склав
Цiкава вона лише тим, що хтось для чогось її вдвоє склав [/QUOTE] Це саморобна заліпка на камеру для ровера
Чесно кажучи, я навіть не здогадувався про такий спосіб екстреного лікування велокамери. Але якщо вже ми про це розмовляємо, то нехай вже пробачать за короткочасний відхід від основної теми, додам цей рецепт. Сьогодні спеціально нагуглив Можливо, комусь стане в нагоді в тяжку хвилину: