Криваве повернення додому!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Мурад аль-Шах, 25 тра 2014.

1. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Дякую! На коп ходжу завжди майже сам... Їх час настане)))

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Новые Надежные Замеры на фото
      900 грн.
    2. Назва - Сандалії робочі Panda Стан - зберігалися вдома ,стан нових Матеріал - натуральна шкіра Компл...
      925 грн.
    3. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&u...
      520 грн.
    4. Сандалі Макс Фукс Німетчина оригінал розмір 42 стелька 275Переглянути вкладення 18900502 Переглянути...
      1440 грн.
    5. Чоловічі спортивні босоніжки Grisport. Верх виготовлений з текстильних матеріалів найвищої якості -...
      1600 грн.
  3. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    Хто буде мимо проїздити-зайти в цивільному з <коркою> будь якою,і спитати продавця про <вітька>,мовляв після отриманих травм <наш!>! співробітник того.а ваш заклад на час слідства закриють.і скоренько вам вашого вітька со товаришами здадуть,якщо ще не чухнув.а будете в костюмі при краватці й поготів.ну а тоді хай думає пяною башкою,що не можна сторонніх чіпляти.а якщо дати тягла-просто буде мстити всім кому не попадя.з такими типами психів вже мав справу.не на копі правда.

Мурад аль-Шах та Walter Gross подобається це.
  4. Walter Gross

Walter Gross General-major

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Это да, в яблочко. Но все же как всем нам хочется наказать именно виновных. Ну а если пострадать -то только за Правду!

proview та Мурад аль-Шах подобається це.
  5. Walter Gross

Walter Gross General-major

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Камерад, обеими руками за тебя и,за рукоятку...Ну почему же оно(!)не оказывается в самый нужный момент под рукой?
    Иногда таких "героев" находят в канаве. Значит Правда работает,где-то:D:smile_14:!

Поліщук, proview та Мурад аль-Шах подобається це.
  6. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Правда завжди є - просто терпіння і розуму щоб не було як казав дід Конфуцій: "Бажаєш помсти - той вирий дві могили!"

proview, KUNDLER, linkin та ще 1-му подобається це.
  7. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    Прозріння інколи приходить дуже неочикувано ... Що ж тоді казати про людей , котрі жиють далі на схід ... То там такі представники людства в неділю замість як йти до церкви - жеруть спиртне та курять макуху ( як доречі і кожного дня ) . Так що , друзяко , не дивуйтесь та не називайте їх людьми . Одно шкода так це те що війна не забирає тих самих недолюдків , а гинуть та страждають зовсім інші - справжні люди , як казав відомий класик: "настоящіє чєловєкі ". Не факт шо Ви повернете собі Ваше майно та гідність , навіть якщо знайдете тих мавп - оскільки їх треба тільки вбивати на смерть , а синці та зламані ребра їм ні про що не нагадають та висновків вони не зроблять ( хіба що десь підступно підстережуть чергову невинну жертву та знов таки нападуть зграєю та зі спини й будуть зганяти злість ) . Мого товариша , ветерана праці та інваліда виробництва ( все життя працював на титано-магнієвому в Запоріжжі в шкідливих умовах , де й захворів на важку недугу ) підло побили та пограбували - забрали близько 400 ( чотириста гривень ) , коли той повертався на електричці додому з кладовища , де підправляв могилки покійних рідних . Він також був з лопаткою та армійським "сидором" , приводом для нападу двоногих звірів стало те , що він до них ввічливо поздоровався , а ті сказали : " ти што , дєд , вєжлівий - ілі нас поучіть собрался , ану давай что в мешке накопал ...". От і уявіть що коли ми таки знайшли свідків та попросили засвідчити факт побиття - ті ( дві літні жінки та чоловік років 45 ) сказали що однаково посіпакам нічого не буде , а собі тільки додадуть проблем та й нІколи , бачите , їм . А от коли я запропонував одній з жінок грошей як компенсацію за особисті незручності - та бігла аж до маршрутки за нами та все випитувала скільки я їй дам гривень ...

Dietrich88, ШВАРЦ33 та Мурад аль-Шах подобається це.
  8. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Весело дівчати ніжками смикають! Дивлячись як зламати ті самі реберця та руки.. Зап'ятають, - мене рідко хто забуває... На все свій час!

Русла Н, рональд та KUNDLER подобається це.
  9. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Ото сходил за хлебушком. Ви мені вибачте но як кажуть дурак до дурака тягнеться. Та не легше вам було їх не чіпати. Скільки потрапляв в лісі на випивших людей то й ніхто битися не хотів а тільки попробувати щось найти моїм прибором. Находили гільзу тай раділи. Та ще травили всякі історії там та там зарито. В мене від зустрічі з людьми в лісі та в селах тільки хороше враження. Потрібно бути людиною та люди до вас потягнуться.

Cornet57 подобається це.
  10. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Їх ніхто не займав - 300 років вони були не потрібні!

11. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Я б вам повірив але чомусь не віриться. Заходиш в любий розділ на райберті ви всюди чи то обговорення чи то оцінка чи якась інша фігня... як ось тут http://reibert.info/threads/maket-pushki-45mm.493434/ а людина вашу думку тай знати не хотіла. В вас як прислівї, Я здесь, я там, я всегда. Напевне вам треба менше свого носа куди не попадя пхати. Тай буде вам щастя. З вашим характером якщоб ви були навіть в костюмі та при галстуку вам би накостиляли. Ви козак ще той !!!

Frostrunner подобається це.
  12. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    А що ще лишається наодинці вдома робити)) Мені ваша віра непотрібна!

13. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    А що стосується гармати то я їх реставрував і добре знаю як вона виглядає, так що мій пост там доречний!

14. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    0_8dfbb_c69673ce_XL.jpg ..."Но главным экспонатом все же считается пушка, сделанная в отрядной кузнице. До войны красноармеец Дерябин служил в полку оружейным мастером, так что его партизаны сами умели делать оружие. Они сняли пушку с подбитого немецкого танка и поставили на колеса от сеялки. Ее так и называли: пушка-сеялка. Чтобы сделать выстрел, партизанский пушкарь бил молотком по ударнику. В советское время рядом с этим символичным орудием в музее принимали белорусских октябрят в пионеры.

А 14 июля 1944 года пушка-сеялка даже участвовала в параде партизан, который провели в освобожденном Минске..

Так що різні народні умільці бувають на світі , перепрошую за оффффтоп .

Русла Н, Поліщук, shelest та 2 іншим подобається це.
  15. El_KomanDANTE

El_KomanDANTE Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.373
    Адреса:
    Республика Куба
    Сочувствую, камрад! Выздоровления!!! обойдемся без советов - мразей щас полно, пострелять некому! ЗДОРОВЬЯ!!!

Русла Н та Мурад аль-Шах подобається це.
  16. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Дякую друже!

El_KomanDANTE подобається це.
  17. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Так гармата прикольна!

18. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Такая же как и городская,у быдла нет территориальных отличий...

vva, Cybermaster, ШВАРЦ33 та 5 іншим подобається це.
  19. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Пане Вінтер,співчуваю Вам,видужуйте!А ті шакали ще своє отримають,найде коса на камінь.Якщо не ви,то хтось другий їм роги полама...Сам майже завжди одинаком вештаюсь(рідко з товаришем,але з нього все одно толку в ділі не буде),стараюсь завжди поменше на очі попадатися("...лучьше перебдіть ніж недобдіти..."(с)),навіть односельчанам,щоб потім не ходили плітки,що той та той КОПАТИ ХОДЮТЬ...А так для безпеки в лісі в рюкзаку завжди топірець маю,з ним спокійніше.
    Видужуйте,та хай ті неприємності не повторюються...
    З повагою!

ШВАРЦ33 та Мурад аль-Шах подобається це.
  20. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Дякую друже на доброму слові!

Поліщук подобається це.
  21. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    А та лопата що те бидло забрало,хай їм поперек горла стане!

Мурад аль-Шах подобається це.
  22. Ruff

Ruff Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    1.567
    Адреса:
    Україна Запорізька.
    Одужання бажаю.А пиво,можна б було і вдома попити.Коп,як не кажи,а є партизанщіна.

Dietrich88, zamis79, Поліщук та ще 1-му подобається це.
  23. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Та, то таке - кажуть кидай пити та курити, - то міг би і за бутербродом сходити, таке ж було би.. Але дякую!

24. Ruff

Ruff Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    1.567
    Адреса:
    Україна Запорізька.
    Саме повернення,є ризикованим.Повторюю,скоріш до дому.

Dietrich88 та Мурад аль-Шах подобається це.
  25. Vasyl Wolf

Vasyl Wolf Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.124
    Адреса:
    Львів Украина
    В наш час - за таке чудо стаття. Але коли хочеш , щось зробити - завжди найдеш цікаве рішення.

Останнє редагування: 27 тра 2014
    Русла Н, Поліщук та Мурад аль-Шах подобається це.
  26. Физрук)

Физрук) Oberschütze

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Днепропетровск
    Губит людей не пиво, губит людей " Водяу"
    в селах спится раз плюнуть.
    Мой совет, если места там богатые, найдите Ваших обидчиков, дайте им лящей, они потом на Вас работать будут) и копать Вам глубокие сигналы будут, и снарядик второй лопаткой подковырнут для Вас)

Русла Н, Walter Gross та Мурад аль-Шах подобається це.