Хто буде мимо проїздити-зайти в цивільному з <коркою> будь якою,і спитати продавця про <вітька>,мовляв після отриманих травм <наш!>! співробітник того.а ваш заклад на час слідства закриють.і скоренько вам вашого вітька со товаришами здадуть,якщо ще не чухнув.а будете в костюмі при краватці й поготів.ну а тоді хай думає пяною башкою,що не можна сторонніх чіпляти.а якщо дати тягла-просто буде мстити всім кому не попадя.з такими типами психів вже мав справу.не на копі правда.
Это да, в яблочко. Но все же как всем нам хочется наказать именно виновных. Ну а если пострадать -то только за Правду!
Камерад, обеими руками за тебя и,за рукоятку...Ну почему же оно(!)не оказывается в самый нужный момент под рукой? Иногда таких "героев" находят в канаве. Значит Правда работает,где-то!
Правда завжди є - просто терпіння і розуму щоб не було як казав дід Конфуцій: "Бажаєш помсти - той вирий дві могили!"
Прозріння інколи приходить дуже неочикувано ... Що ж тоді казати про людей , котрі жиють далі на схід ... То там такі представники людства в неділю замість як йти до церкви - жеруть спиртне та курять макуху ( як доречі і кожного дня ) . Так що , друзяко , не дивуйтесь та не називайте їх людьми . Одно шкода так це те що війна не забирає тих самих недолюдків , а гинуть та страждають зовсім інші - справжні люди , як казав відомий класик: "настоящіє чєловєкі ". Не факт шо Ви повернете собі Ваше майно та гідність , навіть якщо знайдете тих мавп - оскільки їх треба тільки вбивати на смерть , а синці та зламані ребра їм ні про що не нагадають та висновків вони не зроблять ( хіба що десь підступно підстережуть чергову невинну жертву та знов таки нападуть зграєю та зі спини й будуть зганяти злість ) . Мого товариша , ветерана праці та інваліда виробництва ( все життя працював на титано-магнієвому в Запоріжжі в шкідливих умовах , де й захворів на важку недугу ) підло побили та пограбували - забрали близько 400 ( чотириста гривень ) , коли той повертався на електричці додому з кладовища , де підправляв могилки покійних рідних . Він також був з лопаткою та армійським "сидором" , приводом для нападу двоногих звірів стало те , що він до них ввічливо поздоровався , а ті сказали : " ти што , дєд , вєжлівий - ілі нас поучіть собрался , ану давай что в мешке накопал ...". От і уявіть що коли ми таки знайшли свідків та попросили засвідчити факт побиття - ті ( дві літні жінки та чоловік років 45 ) сказали що однаково посіпакам нічого не буде , а собі тільки додадуть проблем та й нІколи , бачите , їм . А от коли я запропонував одній з жінок грошей як компенсацію за особисті незручності - та бігла аж до маршрутки за нами та все випитувала скільки я їй дам гривень ...
Весело дівчати ніжками смикають! Дивлячись як зламати ті самі реберця та руки.. Зап'ятають, - мене рідко хто забуває... На все свій час!
Ото сходил за хлебушком. Ви мені вибачте но як кажуть дурак до дурака тягнеться. Та не легше вам було їх не чіпати. Скільки потрапляв в лісі на випивших людей то й ніхто битися не хотів а тільки попробувати щось найти моїм прибором. Находили гільзу тай раділи. Та ще травили всякі історії там та там зарито. В мене від зустрічі з людьми в лісі та в селах тільки хороше враження. Потрібно бути людиною та люди до вас потягнуться.
Я б вам повірив але чомусь не віриться. Заходиш в любий розділ на райберті ви всюди чи то обговорення чи то оцінка чи якась інша фігня... як ось тут http://reibert.info/threads/maket-pushki-45mm.493434/ а людина вашу думку тай знати не хотіла. В вас як прислівї, Я здесь, я там, я всегда. Напевне вам треба менше свого носа куди не попадя пхати. Тай буде вам щастя. З вашим характером якщоб ви були навіть в костюмі та при галстуку вам би накостиляли. Ви козак ще той !!!
А що стосується гармати то я їх реставрував і добре знаю як вона виглядає, так що мій пост там доречний!
..."Но главным экспонатом все же считается пушка, сделанная в отрядной кузнице. До войны красноармеец Дерябин служил в полку оружейным мастером, так что его партизаны сами умели делать оружие. Они сняли пушку с подбитого немецкого танка и поставили на колеса от сеялки. Ее так и называли: пушка-сеялка. Чтобы сделать выстрел, партизанский пушкарь бил молотком по ударнику. В советское время рядом с этим символичным орудием в музее принимали белорусских октябрят в пионеры. А 14 июля 1944 года пушка-сеялка даже участвовала в параде партизан, который провели в освобожденном Минске.. Так що різні народні умільці бувають на світі , перепрошую за оффффтоп .
Сочувствую, камрад! Выздоровления!!! обойдемся без советов - мразей щас полно, пострелять некому! ЗДОРОВЬЯ!!!
Пане Вінтер,співчуваю Вам,видужуйте!А ті шакали ще своє отримають,найде коса на камінь.Якщо не ви,то хтось другий їм роги полама...Сам майже завжди одинаком вештаюсь(рідко з товаришем,але з нього все одно толку в ділі не буде),стараюсь завжди поменше на очі попадатися("...лучьше перебдіть ніж недобдіти..."(с)),навіть односельчанам,щоб потім не ходили плітки,що той та той КОПАТИ ХОДЮТЬ...А так для безпеки в лісі в рюкзаку завжди топірець маю,з ним спокійніше. Видужуйте,та хай ті неприємності не повторюються... З повагою!
Та, то таке - кажуть кидай пити та курити, - то міг би і за бутербродом сходити, таке ж було би.. Але дякую!
Губит людей не пиво, губит людей " Водяу" в селах спится раз плюнуть. Мой совет, если места там богатые, найдите Ваших обидчиков, дайте им лящей, они потом на Вас работать будут) и копать Вам глубокие сигналы будут, и снарядик второй лопаткой подковырнут для Вас)