Та це завжди так,коли Вєня з'являється,починається стьід і срам,головне щоб Рокьінрольщиця своє ню не запостьіла
Хто ... хто ... суспільство що зветься "москалячій мір" ... москалі і ті що до них хочуть бути подібними - манкурти, власовці і т.п. Це ж тільки "страна духовніх скрієп" будь-який армагедон чи всесвітні катаклізми в силі пережити ... "большіє нікто кроміє ніх" ... ...
Прикурити тут нема з чого, то тре хоч зплутати всі карти. А то так можна дописатися, що почати бункер облаштовувати і затягувати туди сірники, сіль та капрони. А в мене поки що такого асортименту немає, бо готуюсь до грудневого пуншу, шини буду торгувать, глінтвейн ну і по ситуації, може трохи плитки тротуарної. Потім з гешефту накуплю карасіну, тушонок там різних і почну плавно підводити, що спасеться той, в кого буде запас провізії, в мене єсть. Доречі мені дуже сподобався стиль написання камрада різними кольорами, воно прям в око так добряче ріже, правда чомусь кольори мені нагадують кацапський аквафреш, але то тке, я собі мабуть помаранчевий з червоним оберу для всьо пропало, а зеленим скромно буду дописувати продам... А, ну і цей го, трохи не забув
А Вы в курсе шо эта т.н. спильнота не есть единым целым (ну кроме единственного объединяющего признака по причине проживания на одном шарике), а разделена по территориальным, экономическим, социальным, религиозным, ментальным и ещё хт признаков, на отдельные конкурирующие и враждующие междующие между собой государства, соц.группы, кланы и нац.элиты, в том числе и транс.национальные. И как теперь вывести общую формулу для этого компактного междусобойчика? Где общая цель для уйгура, нео-нациста и первого охотника племени Зои?
Щось ви поглибились в теорію! Не має різниці розділені територіально, релігійно, з пісюном чи без, елита, бомжі. При світовій ядерній війні зникнуть усі розбіжності, хаос наступить скрізь однаковий! Так само, якщо зненацька прилетить космічний гість в вигляді велетенського астероїду. Є окремі країни ,які є головними в великій "грі пристолів", і тільки від них залежить чого чекати у майбутньому! Всі інші майже повністтю залежні від них!
От шо Ви ото постите? Вітер з півночі доносив радіоактивний пил зі згарища в Московії. Горді сини козаків любувались заходом сонця на березі Дніпра. Радіація була такого рівня, що не щадила нічого живе на своєму шляху. Миттєво стали жовтими ліси Чернігівщини, Харківщина вже давно була без признаків життя, горді сини козаків дивилися на лучики сонця, яке ледь пробивалось з неприродньо сірого неба. Тиша, загрозлива тиша... Це був кінець, кінець ненависній Московії, кінець правління пуйла, кінець України, Білорусі та ще низки країн, без зворотню шкоду було завдано на 10, може навіть на 100 років. Але горді українці зустрічали смерть зі сльозами радощі на обличчі,-рашка всьо, пуйло здох...
Шо той халат?-в мене ОЗК є) А взагалі піду я, бо дійсно є прописні істини-крупні гравці грають свою гру, інші-заложники ситуації. Мусоль не мусоль-нічого тут не вдієш. Осінь, ну й що, що осінь? Коньяк восени дефіцит, чи самогонка гірше женеться?
Дуже цікавий в плані спостереження Кавказ, там стільки невеликих народностей, що сам чорт ногу зломе, і тільки й чекають як вчепитись один в одного, дуже добре видно в коментах на ютюбі: ятвіймамашатав, дайсвійномертелефону і тд. Нохчі, не нохчі, тейпи, чеченці і інгуші, щось типу нас з росіянами, ті кажуть що один народ, просто інгуші відокремлений тейп, ті що окремий. Осетинів з вірменами готові вирізати як прийшлих, в Дагестані намішано взагалі мабуть найбільше, трохи менше в Грузії, в Абхазії є навіть абхазькі негри, можете погуглити, ну а Росія грає на цих протиріччях з Турцією на пару.Отак і живуть, астероід , іншопланетяни, чи ядерний вибух точно не об'єднає, і таких точок по земному шарику достатньо. Мабуть скоро таки організують "золотий мільярд", запустять якийсь вірус, бо населення на планеті, таки занадто багато.
Ну да, я от к какому выводу пришел, сильно дофига стало китайцев, индусов, ну и там рядом... так вот они своей массой Землю наклоняют, отсюда и изменение климата, шутка ли мильярды их там, а прикиньте утром все дружно в сортир по большому сходят отак и наступит смена полюсов
Бактеріологічна зброя, на багато страшніша чим ядерна. Достатньо росповсюдити вірус в найбільших мегаполісах планети. Є хвороби з великим інкубатаційним періодом, поки зрозуміють що і де, буде вже пізно.
Від кого ... ? Від ось цих брудних і смердючих москалів, що колись обіцяли "земний рай" при комунізмі а зараз обіцяють "земний рай" при москалячій хрюкаючій спільноті що іменується "москалячій мір" ... ? Так тим недоноскам москалячим чомусь постійно в голову лізе як не всесвітня революція, то "хороша" всесвітня війна ...?! ... при чому за будь-яку ціну ... навіть ціною власної загибелі ... Напрошується лише один вихід ... як у польскій класиці ... У "транскрипції" це звучить приблизно так ... - Вбити москалів, їхніх дружин, їхніх бабок і прабабок, дідів і прадідів, спалити їхні хати, вбити усіх москалів в Україні та усіх у кого прізвище закінчується на -ов, -ев та -ин ... Хоча боюся й це не допоможе ... Ось Господь у потопі знищив усе ЛЮДСТВО і залишив лише праведного Ноя та його родину ... і що ... ? За кілька поколінь знову усі зкур.илися ... ...
Оно и сбывается, но в этой теме Вас отпустят "умные" до уровня нудного ду..... ака, и это предсказывалось также
Так Бога ж "немає" ... і вілповідно діють закони відкриті Дарвіном ... найголовніший це боротьба видів за виживання, без котрого не буде подальшої "еволюції" ... А тому потрібно призупинити чуждий дарвінізму мир спокій і дружбу і повернутися до законів природи а відповідно дати можливість одним народам убивати інших щоб собі розчистити місце під сонцем ...
Якраз про москалів я і не писав! Бо не рахую їх за розумну націю. Так "первіснообщинні" створіння, в яки є багато землі, та мало розуму!
Ну якраз там діляться по вірі, свій чужий, щось типу цей чинник важливіший ніж національність. І хоча нохчі непогано ставляться до грузинів, бо ті допомагали в чеченській війні та все ж вони не мусліми. Осетини і армяни взагалі перші на черзі відгребти, прийшлі і іновірці. А вже інші прийшлі , але мусліми 50/50 , більш нейтрально. Спілкування в інеті ще те..
Інколи відчувається сарказм, то це не критично! Я доволі врівноважена людина, щоб негативно реагувати на деякі речі!