Боюсь, за время существенно меньшее, чем 200 лет никакое будущее не будет интересовать никого из присутствующих на планете, ввиду "слишком сто лет пребывает в местах значительно более отдаленных, чем самые дальние лагеря, и извлечь его оттуда никоим образом нельзя" (с)
А это самое людство - это хто? вот какие общие интересы у меня допустим с алеутом, всей семьёй доедающим на ужин тюленя...или скажем любителей понырять за золотыми зубами в Ганге, чуть ниже по течению где ссыпаются в реку прах ежедневно сжигаемых трупов...или ( по своему вкусу). ...уточните вводную...хто все эти люди, с которыми я должен досягать максимума.
Через 200 років ?! При таких темпах розвитку світового виробництва і у результаті незворотнього забруднення навколишнього середовища, усе закінчиться значно швидше ... а ось критичне безробіття, як наслідок тотальної роботизації, нас захлисне років через 10-15 ... і погроми типу як у Франції будуть нам виглядати квіточками ... Хоча у тій же ж Біблії сказано, що світ загине від нерукотворного каменя що прилетить із небес а не від рук людських ... ...
Москаляча школа в Галичині в часи свиномоскалячої окупації (1939-91рр.). Вчителька: - Дієті, Бога нієту ... повторітіє ... Діти хором: - Бога нієту ... Вчителька: - Хорошійо, а тієпієрь давайтіє покажім єму дулю і тицьнула дулю в деревяний образ (ікону) ... Діти старанно показують дулі в образ (ікону), особливо старанні ще й показують язик і корчуть рожі ... Іванко сидить за партою і не реагує на дурнів ... Вчителька: - А ті, Іван, что самій умний ... ? Почієму не показіваєш Богу дулю ... ? Іванко: - Так якщо Бога немає, як Ви кажете, то чого в пусту тицяти дулю як останні ДЕБІЛИ ... ? А якщо він все ж таки є, то навіщо мені із Богом псувати відносини ... ??? ...
Вибісили чотири дні тому, єговисти чи хто там , хрін їх зна. Пішов до сусідів позичити в них ту кельму що їм позичив сам два тижні тому. Добре що двері закрив, вертаюсь, швендяє пара по подвір'ї. Коротше після 10 хв , майже культурних вияснянь хто такі і чого треба, і буровіння тої шмари(почала агресивно проповідувати) пояснив її напарнику, що має дуже великий шанс, стати християнським мучеником, з ломиком в дупі, тіки напишуть про нього не в біблії, а в кримінальних хроніках, а їй куприка копняком запхаю сантиметрів на десять вище. Спетляли матюкаючись.Все більше схиляюсь до того, що після слів : здравствуйте, а Ви віруєте в ... Зразу треба давати в гризло.
"Все більше схиляюсь до того, що після слів : здравствуйте, а Ви віруєте в ... Зразу треба давати в гризло." Бити в морду потрібно відразу після москалячого слова "здравствуйтіє" ... і байдуже вже в кого вірите ви а в кого проповідник "москалячого міра" ... ...
Щось в цьому є... Але враховуючи що в моєму регіоні присутні русизми то не хочеться дати в пику нормальній людині, я не такий лінгвістично принциповий як ти.
Ну ти і примхливий та перебірливий ... проповіднику Божого слова в пику він може бити (нізащо) ... ?! а проповіднику москалячого міра (пособніку пуйла) - рука не підніметься ... ?! А ти бий за москализми а не за русизми ... ...
— Ти знаєш, я вже боюся на вулиці розмовляти по-москальськи. — Чому? Ти боїшся, що тебе можуть образити Бандерівці? — Ні, я боюсь, що прийдуть москалі й будуть мене захищати. ...
Ну маємо що маємо, але повір, навіть якби говрили по всій території України чисто на українській мові то вони б не перестали сюди пхатись, знайшли б інший привід, спільне минуле в ссср, православ'я, словянськість і тд. Держава повинна дотувати і замовляти україські анімаційні фільми, у нас одна з найсильніших шкіл на постсовці, художні фільми без дибільного субтитрування, з акторами що награні, книги, щоб молоді було цікаво, сама навчиться , захоче прочитати в оригіналі і прийме. А поки у нас Сердючка, Дзідзьо, херачать суржиком, Потап знімає штани в Москві, то нахер кому з молоді воно цікаво перевчатись.
Так усе що москаляче, повинно у нас огиду викликати ... ну пригадується мені з історії що у 1812 році москалі, через напад французів, перестали використовувати французьку мову ... у 1914 р. ціж таки москалі, після оголошення їм війни німцями, переіменували Санпітієрбург (нім.) на москалячий манер - "Підрилоград" ... Чому би це ... ? Але не це головне ... проповідників Божого слова за що всетаки бити ??? ...
Проповідників? За наглість, а так то нічого проти не маю, кожному своє, і по ділам його. Маю наочний приклад людей, що знайшли себе в вірі і стали адекватніші, не планокурять і не бухають, але вони і межи очі з проповідями не лізуть, ну хрестяться і нехай.Чи кращі вони за тих що без заскоків жили, але без релігії? Та мабуть ні.
Так бити по писку це не вихід ... їх треба їхньою ж зброєю і "побивати" ... бо інакше вони "обтрусять порох на своїх ногах" і підуть далі ... Знанням Біблії а не кулаками ... А ти їх просто від безсилля бєте кулаками ... себе принижуєте ... А краще задай їм запитання типу: "Хто із Божих людей у Біблії покінчив життя самогубством ще й отримав на це Боже благословіння ..." А потім сиди і насолоджуйся як вони будуть мукати та бекати ... Або застосуй мій улюблений прийом ... у нас у Львові ходять багато і проповідують на москалячій... так ось коли до мене підходить така пара і пробують на москалячій мене просвітити, я чемно їх запитую: - Який дух вас провадить ... Вони відповідають: - Божієствієнний ... Я запитую: - А чому на чужій мені мові? Вони відповідають: - Нам так удобніє ... Я тоді кажу: - У день Пятидесятниці Святий Дух зійшов на учнів, і вони почали розмовляти різними мовами для того щоб проповідувати народам на їхній рідній мові а не на тій "на какой вам удобно" ... не від Божого Духу ви ходите а від свого власного ... гикають, мукають і слова не можуть сказати ... ...
Враховуючи що обрізання, це вияв союзу між богом і людьми, можеш ше витягнути ножика, змусити їх зняти штани, і відрізати зайве, бо нашо нам тут неправильні проповідники що не в гармонії з божим духом.
"Враховуючи що обрізання, це вияв союзу між богом і людьми" Обрізання - це союз між Богом і Ізраілем (старий завіт), тому для тебе і для мене чи для проповідників - це не може застосовуватися ... Я ж кажу ... матчастину треба вчити ... ...
Лю́дство — всі люди в цілому, людська спільнота, сукупність людей (осіб виду людина розумна). А максимуму будете досягати з тими людьми, з якими будете на той момент жити в одній країні, місті, селі!
Перенаселення, забруднення територій, нехватка питної води, далі буде "весело", не скільки за енергоресурси, скільки за наче звичайні зараз речі, воду і чистий клапоть землі. Пластик це зло, ну і інші речі..
Я це ще в першому повідомленні накнєпав, але потім зтер. Повністю згоден, подивіться як Штати тероризують слабкі регіони за нафту, як рашка пхає кругом свого носа, щоб її не «обклали». Подивіться на біженців в Європі і в тих же штатах, в Європі вони ще більш-менш толерантні, хоча й ведуть себе як дикуни, але згодом араби будуть просто викидати німаків/французів з їхніх домів та автівок. Я вважаю пиz де ця як такого тотального не буде, просто людство почне саме себе знищувати. Ми й зараз це можемо бачити-зміна клімату, викиди в атмосферу, нестача води в окремих регіонах, у кацапів он постійно ракети гепають при старті+боротьба за енергоресурси-подивіться що з Сирії зробили. Ну і так далі і тому подібне. Це якщо сугубо по темі. Що стосується отих штундів-вже писав: звонять в двері, посмішки такі штучні аж вивертає, стоїть дєтіна під 2 м зростом, кіло 120 і бумажки мені тицяє. Послухав пару хв, кажу: Бог єдін-ето Аллах і пророк єго Мухамєд. Все, забули дорогу. Ну а взагалі, сьогодні п’ятниця, Борух обіцяв цицьки, а цицьки спасут світ). Всім міцного здоров`я і поменше негативу.