У нас Святі Писання просто інші ... вони антимоскаляцькоправославні ... і стосуються вони лише нащадків Адама й Еви ... потомки мавп, згідно цих писань, людьми не вважаються ... "Помирає старий Бандерівець тай кличе священника щоб висповідатися ... - Св.Отче, маю багато тяжких гріхів ... - Кажи сину мій, кажи ... - Я розстріляв 15 будьонівців із кулемета, 6 заколов багнетом, трьом відрубав голову сокирою, двох задушив руками, 4-х повісив на смереці і одного закопав живцем у землю ... - Сину мій, ти не те розповідаєш ... про твої добрі вчинки ми пізніше поговоримо а зараз розкажи мені про свої гріхи ..." Ось такі у нас Святі Писання ... ...
Кто это мы- грешники? Вашу подлую натуру разоблачили,вы не то что щеку, что другое готовы за деньги хрюкаючим-гандоноголовым-свинособакам маскалям подставить.
"Вашу подлую натуру разоблачили" І хто "разоблячіл" ... невже це був ти ... ?! ... тоді скажи де? коли? і в чому? "хрюкаючим-гандоноголовым-свинособакам" це самокритика власовця ... ? ...
Це класична попівська класика - постійно пугати нарід апокалиптичними жахами - "ось зараз...почекайте..ні... ось тепер маже зараз...ііі" - й так 2 тис. років - викидайте телефони бо хто має мобільним тому немає порятунку, усі до ліса та печер - що я можу казати, це лайно не додасть вам душевного здоров`я, ще не бачив повністью адекватних прихильників чекання на сіюмінутний апокалисис - наслідки цього мислення дуже добре можна роздивиться на росії. Любить життя, мрійте, думайте за себе і т.п.
По сравнению с тем что творилось с 1939 по 1945 сейчас в мире тишь и благодать. Не придумывайте того, чего на самом деле нет!
А еще там написано , что тот , кто положит жизнь свою за другого , блажен будет.Ну и Христос говорил , что"" не мир вам принес , но меч""
Так і роблю ... але ось "біда", як тільки закриваю очі і мрію - бачу РАЙ, дерево життя і себе із нею (своєю половинкою) ... ХОЧУ ДО РАЮ !!! ....
Нет,не имею чего добавить,я всё сказал ещё тогда,когда обсуждали ваш бизнес с кацапами,просто подумал,мож чё продали свинособакам и хотите об этом поговорить.
А чем отличается период с 1939-го по 1941-й? Мордор всё так же агрессор,пытается,и довольно успешно делить страны,захватывать территории,убивать,грабить и врать. Не вижу разницы.
Причем тут мордор? Просто человек написал, что в мире апокалипсис приближается, треш и содомия Я же имею ввиду, что по сравнению с тем, что было раньше, в мире в целом сейчас тихая заводь и спокойствие.
А чому не про те як Боріс Пріяніков допомагає москалям розповсюджувати "москалячий світ" в Україні "посрієдством" "розсади" язіка ... ? Русский мир — концепция, согласно которой все люди, говорящие по-русски, образуют единую цивилизацию (при этом они не обязательно этнически русские), центром которой является Россия." http://wikireality.ru/wiki/Русский_мир «Русский мир — это не только русские, не только россияне, не только наши соотечественники в странах ближнего и дальнего зарубежья, эмигранты, выходцы из России и их потомки. Это ещё и иностранные граждане, говорящие на русском языке, изучающие или преподающие его ... У Вас своя мораль і свій світогляд у нас своя мораль і свій світогляд ... У нас скалку в оці шукаєш а колоди в своєму не хочеш бачите, лицеміре ... "Чому дивишся на скалку в оці твого брата, колоди ж у власнім оці не відчуваєш? І як можеш сказати братові твоєму: Дай, брате, вийму скалку, що в твоїм оці, - ти, що не бачиш колоди, що у твоїм оці? Лицеміре, вийми перше колоду з ока свого, і тоді побачиш, як вийняти скалку з ока брата твого. " Євангелія від Луки ... Москалі ж в Україну прийшли не за моїми різьбленими головами а щоб вас москаломовних "захистити" від Бандьорів ... Так що від тебе шкоди більше ніж від моєї "торгівлі" яку ти мені приписуєш ... Думаю відповідь повна і дане питання вичерпане ... ...
Как это при чём? Из-за этих недохромосомных во всём мире бардак. Если и будет на планете Земля Апокалипсис,то только из-за этих ублюдков. На моё мнение,и думаю что не только моё,в 1939-м году было поспокойнее в мире вцелом,чем сейчас.
Как я посмотрю,то у Кайзерлемберга кроме языка ничего и не осталось,ни чести,ни достоинства,одно желание с москалями рогами торговать за фубли. Ничего святого,только деньги.
Не потрібно так реагувати, та сприймати буквально цитати з Біблії. Просто на вулиці йде дощ, це все пояснює. Шановний KAISERLEMBER запитує, чому я сприймаю деякі речі "краєм ока"? Тому що дивитись на цей безлад у "всі очі" і сприймати все серйозно не можу собі дозволити, із поваги до самого себе! Коли ти починаєш розуміти, справжній сенс життя, то починаєш цікавитись темами далекими, від простих побутових.
В загалі то я мав на увазі, чи досягнуло людство максимуму в своєму розвитку? Того максиму, при якому в реальності все стоїть на місці, а люди починають диградувати в розумовому плані. Чи вірний шлях ми собі обрали? Що нас чекає в майбутньому, через років 200 глухий кут, чи щасливе життя?
Отако йому тому Дарвіну! Співпадінню генів з мавпами і іншій псевдонауці. Взяв з сусідньої теми, чи це не доказ існування творця, і чи не хочуть набожні галичани прикластись до цього святого лику??!!
Ось ще вЧернівецькій області, за день туди і назад можна зганятиhttps://pikabu.ru/story/zhiteli_sela_dolgoe_vremya_poklonyalis_ssanyim_razvodam_na_stene_3917086