Корсунь-Шевченковская битва. 75 лет спустя. Обсуждение.

Тема у розділі 'Друга світова війна', створена користувачем Paul Lisch, 21 лют 2019.

1. Paul Lisch

Paul Lisch Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Здесь обсуждаем всё что получилось, всё что не получилось. Чем довольны, чем не довольны.

Останнє редагування: 21 лют 2019
    Бек та =Дядя Фёдор= подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Замок найден на местах стоянки техники ленд-лиз
      50 грн.
    2. 890 грн.
    3. Металлические , выкопанные , почищены , покрашены , рабочие (все механизмы легко вращаются) . Общая...
      350 грн.
    4. Находки с немецких позиций. В лоте все что на фото. Не чистил , все как есть.
      205 грн.
    5. Коп . Немного почищено . Алюминий . Диаметр - 3 шт = 40 мм , 1 шт = 46 мм . Лично сам хорошо упаковы...
      120 грн.
  3. АлексгоР

АлексгоР Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Украина, Черкасская область
    Дак все уже вроде как обсудили. Ну разве что мое последнее сообщение так никто и не успел прочитать, но повторить его в точности врядли смогу - память уже не та:D!

Бек та volkov 1918 подобається це.
  4. шампань

шампань Oberfeldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Америка
    Щодо "веселих" артирелистів! Ми відтворювали історію!
    Взявши без бою села Шампань, Моринці та Почапенці, була нами руське воїнами проведена екзекуція в місцевого населення сала, курей та самогону. Були зімітовані процеси запліднення з місцевими майже не займаними селянками без їх згоди.
    Для підняття бойового духу, та бородьби зі сном, а також в цілях помянути загинувших від самої Мацкви однополчан, самогон був весь утилізований нашими організмами.
    АЛЕ!!!! Гармата працювала голосно, часто та влучно!!!
    Тепер без сарказму. Хто млядь оспорить п"янство в рядах РККА!? Мої батьки розповідали мені страшні речі про воєнів Красной армії... В Вермахті теж таке було, але і на 10 відсотків не сопоставімо із руське воєнамі.
    Ми відтворюємо історію, чи ідеалізуємо одних, та чмиримо інших? Історія є історія. Правда вона одна, а не в кожного своя!!!

Бек та Александр Морочко подобається це.
  5. ГИМНАЗИСТ

ГИМНАЗИСТ Leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    1.850
    Адреса:
    г.Чернигов
    Раз пошла такая пьянка, не хотел этого писать, но...
    Правили т.б при проведении реконструкции, при использовании СХП и пиротехники для кого написаны? Для покемонов? "Настоящим" реконам-патриотам, которые в пьяном угаре стреляют из пушки в лагере посреди толпы людей, которые стоят метр от дульного среза, начхать на эти правила ??? И чего ж вы так рьяно и тщательно реконили только алкогольное опьянение, а не внешний облик бойцов?
    Лично я не имею ни малейшего желания остаться инвалидом из-за алко-туристов, которым хочется пострелять в толпе людей.

SSeaman, =Дядя Фёдор=, Bakay та 16 іншим подобається це.
  6. АлексгоР

АлексгоР Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Украина, Черкасская область
    Абсолютно згоден, але самою серйозною "витівкою" артилеристів був постріл з гармати серед глядачів. При чому, я так розумію, що якби не алкоголь, то така думка їм в голову не прийшла б. Тому Руслан, ти повинен зробити висновки - або реконструювати п"яних артилеритів, але вдома, або в нормальному стані на реконструкціях.

Бек, Alex Kress, blade3 та 9 іншим подобається це.
  7. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    :rolleyes: добрий той дядько Руслан був, а міг і взаправду прикладом ДП пройтись по щелепі :D

ASKOT1 подобається це.
  8. шампань

шампань Oberfeldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Америка
    Артилеристи були вперше на реконі.
    А про щелепу, фріца взяли в полон, а він ішов такий радісний... Ось і виникла ідея зімітувати удар прикладом! Чому радується!? Війна у нас!
    За постріл біля зрізу прошу пробачення кого заглушив.
    Добрий я. Хто просив, тому і давав стрельнути.
    Не пинайте ногами за доброту мою...

Igor Shvets, Skagen та Бек подобається це.
  9. Igor Shvets

Igor Shvets Gefreiter

Повідомлення:
    28
    Адреса:
    Черкаська обл.
    Те що я написав "веселі артелеристи" не ображайтеся, відпрацювали вони на славу, темп стрільби при наявних можливостях був достатньо високий, це все було для учасників та глядачів рекону.