Коррупция

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем mmaxi, 30 лис 2011.

1. Слава Україні!

Слава Україні! Oberstleutnant

Повідомлення:
    4.034
    Перший заступник голови Служби безпеки України, начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Віктор Трепак заявив, що подав у відставку через те, що Генеральна прокуратура України і сам генпрокурор Віктор Шокін заважають боротися з корупцією в країні.

Таку новину передає «Преса України».

«Насправді я подав два рапорти на звільнення з посади. Перший — 29 жовтня на ім'я голови СБУ… Після того як з моменту подачі рапорту пройшло 10 днів і на нього не було належної реакції, 9 листопада я подав другий рапорт на ім'я президента. Закон дає мені таке право: у відповідності зі ст. 13 закону «Про Службу безпеки України», подання голови Служби є обов'язковим для призначення його заступника, а для звільнення закон такого подання не потребує. Тому я звернувся безпосередньо до президента», - розповів Трепак.

http://uapress.info/uk/news/show/106110

2. Цікаві лоти

1. Оригинальный, контрактный - для армии США. Характеристики: -Материал: кордура 1000. - фурнитура -...
      1600 грн.
    2. Сумка большая через плече из Франции. Отличное состояние.
      370 грн.
    3. Весь товар новый Штурмовой тактический рюкзак 25л Два основных отделений, одно большое с карманом се...
      530 грн.
    4. Рюкзак из плотной ткани без резинового покрытия изнутри (не будет сыпаться). Судя по бирке - объём н...
      250 грн.
    5. Военная сумка. Сумка очень удобная и практичная. Моя личная, постоянно использовалась. Сейчас лежит...
      525 грн.
  3. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    «Стоп Корупції»

4. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    На Микільській Слобідці відновили скандальне будівництво!

5. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    Хто кришує контрабанду електроенергії в окупований Крим ??

6. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна