я знаю в кого є гиря. і не одна. можете купити ось в @casio в нього тих гирь хоч греблю гати. уявляєте скілько там всього. можете не дякувати, мої розцінки усім відомі.
пождiть,менi надо с подельнiчком перетерти,шоб вiн на тачцi под'iхав. бо я .....ав тi гирi в руках тащить.
Домовились . Ділимо Пана Касіо гирі " по - братськи" наполам, кожному по 70%. Тільки я своїх 70 перший забираю
та знаю я ваших подільників. вони вам зара нарадять, особливо отой зелений. до речі а де це він? тут така тема а він десь вештається. тре догану йому вліпити за прогули
так я ото непойняв, тобто незрозумів. кого саме ми ділити будемо? гирі чи пана КАЦіо? якщо пана КАЦіо то заберайте його собі ціляком, мені він не треба бо він жере багато. тож ми домовились, я беру гирі а ви господаря гирь
А чому в темі немає голосувалки? Адже народу важко визначитися, що ж то таке у ТСа. Та і я не знаю, брати, чи не брати?
Здається якийсь юнак захотів потрапити в історію, цікаво СБУ вже виїхало Дивно що пан К не вимагає відсоток, напевно він їде разом з ними... А вашому другу Альоша я би порадив головне - читати правильну літературу і не лікувати потім цим списом тварин...
Здається мені , панове, що це прототип " Списа Долі". А от скільки не придивлявся , то не побачиив фото деактиву. Де три отвори??? Куди дивляться модератотри ???
Значить беріть мнєсо, овочі, вино (тільки червоне і лише грузинське). Починайте смажити шашлики, а ми з похабичем підтягнемось, як мнєсо буде готове. Тільки там тегой… ну хом'ячок, дивіться жеби мнєсо не пожер.
Ну мене ж відпустили…за певний % всіх відпускають… але тегой у Вас пачпортів скіко? Бо якщо менше 4-х, можуть і не відпустить.