були, на початку того літа , навколо млина-нічого,окрім кришок,та старих ямок. недалеко стара разрушена церква,но біля неї -нова і там постійно люди,не підійти щоб не побачили. А хотілося.
є така стрічас біло-черовна. обтягуєте біля старої церкви тією стрічкою якийсь участок та на всі запитання відповідайте що церкву хочуть реставрувати а перед цим робиться археологична розвідка щоб не порушити старі льохи під церквою та щоб було безпечно працювати бо з передостаньої війни залишиться можуть врривонебезпечні предмети. бо оно ото там теж почали востанавлювати церков а там бонби та снаряди валяються. отакоєот. а ви кажете
е хлопці. ви оце сидите та незнаєте які світлини друже Опришок зробив з зимовими краєвидами. я бачив а чи похвалиться він вам то вже його справа. отакоєот. а ви кажете
Так точно, фото мої, правда перші два здається зроблені десь в 2013. Конкретно в цих районах не дуже багато можна знайти, якихось серйозних дій там не було, але оборонні споруди певні були, дещо ще залишилось... Та і грунти агресивні, все залізо перетворюють на труху. Та секрету немає)) я б відповів якби запитали... але ви заінтригували, зможете визначити по церкві, що то за місцина така?
Дякую за відповідь. Дійсно, особливого там нічого не відбувалося, деякі знахідки попадалися раніше, а тепер вже повибивано все, щоб щось знайти можна і весь день бродити по горам, але, як правильно підказав товариш Glinmoth, грунти агресивні і якщо щось знайдеться то легко може виявитися в стані УГ. Так, що пошуки в тих краях- заняття не із легких.[/QUOTE]
Зараз нема можливості поскидати світлини, але є відео з краєвидом Києва, якраз зняте під час істерії у сусідів стосовно бандерівців та малечі)).
Якщо маєте на увазі БАМ ( Байкало -Амурську магістраль ) то най бог милує і відводить . З центру України я , де ще можуть бути безкраї поля рапсу .
В Холольському районі Полтавської області, є одна місцина, місцеві жителі називають її Бамом, чому не знаю. Ваші фото ну дуже схожі з тими місцями. Я там провів дитинство, ходив на полювання, катавсь на лижах, як побачив фото, щось в душі перевернулось, мабуть просто треба до Батьків заїхати. Давно не був.
На фото Новомиргородський район північ Кіровоградської обл. межа з Черкаською . От до Батьків заїдьте обов"язково їм буде приємно .