Ну а таки за болотом ліс , з якого от-от попруть НКВСники з собаками . От я й пропоную доки не пізно облаштувати кулеметне гніздо . З цих міркувань шукати потрібно саме там .
Пробачте що світлини невисокого гатунку,на телехвон зроблени. Це у нас,у Балти е такий струмочок-"Зозуля",що впадае до Кодими.Доречі,я там три роки назад знайшов скарб зі 37 дінариками.
тема бомба, спасибо ,карпаты это класс, фото безподобные,а я дальше Тухли не забирался.[/QUOTE] Карпати вдосвіта то є взагалі казкове та прекрасне , щось накшталт реальної та водночас фантастичної події . Особливо коли по той бік гори сонце вже зійшло - а ви ніби на іншій планеті де ще сутінки ...
Карпати вдосвіта то є взагалі казкове та прекрасне , щось накшталт реальної та водночас фантастичної події . Особливо коли по той бік гори сонце вже зійшло - а ви ніби на іншій планеті де ще сутінки ...[/QUOTE] н1коли такого небач1в.Розраховую на весну попасти в карпати, якщо не буде в1йни.
н1коли такого небач1в.Розраховую на весну попасти в карпати, якщо не буде в1йни.[/QUOTE] Небуде. А в КАРПАТАХ повітря що ложкою їсти, а вода із потічка ненапитись.
Небуде. А в КАРПАТАХ повітря що ложкою їсти, а вода із потічка ненапитись.[/QUOTE] Да хватит дразнить уже!
а от і не досить! поки відсотки не сплатите то будемо вас дражнити. бо відсотки то свята справа і їх треба сплачувати. отакоєот. а що до отіх цяцьог з закордоння як то жі пісі усілякі так недобоможе воно вам бо тре знати стежки таємні, партизанські а без цього знання ніяка совремйона техніка разом з наукою недопоможуть. а ви кажете
Шановний! Да в мене всі мапи привязані з 1867 року. А ви кажете таємні... Та й супутники поки що літають та фотографують все. Знайду дуже швидко!
Одна картинка бентежить - то горіла лісопосадка та вогонь перекинувсь на поле , чи там де падали бонби ?
закопувати ямки після себе треба. вчи тебе вчи а толку ніякого. ану мерщій побіг та позакопував свої ямки. і нема чого звертати на інших та казати що то не ти накопав.