та то ваше право але заплутати можна і вже нерозплутатись. і будете булкати так та в селян харчі по городах красти поки вас як шпійона та діверсанта не виловлять та не відадуть у львівське метро на борщ. отакоєот. а ви кажете
Маю готувати вже цьогорічний натюрморт на Різдво . А уявіть , друзяки , яку потрібно мати силу волі , адже піст ...
Народилась у мене сьогодні мисля похвалитись самим вдалим, на мою думку, пейзажем який я зфотав в 2014 році під час своїх виходів. Друзі, хто має бажання, виставляйте тут свої пейзажі за цей рік. Разом потішимось і позгадуємо сезон який минає. Ось власне мої самі вдалі пейзажі Переглянути вкладення 4214312 Переглянути вкладення 4214313 Переглянути вкладення 4214314 [/QUOTE] тема бомба, спасибо ,карпаты это класс, фото безподобные,а я дальше Тухли не забирался.
Немного моих* пейзажиков.) Доча там что то подшаманила.) Первая-обычная,а вторая после обработки) а снимал на телефон-Самсунг GTS-5610
Клясний у Вас момент на фото що підписано червоним , адже спіймати на льоту бджолу в обєктив то тре не аби який хист !. А на першому фото так і проситься MG в напрямку лісу