Коп у Швейцарії

Тема в разделе "Де копати?", создана пользователем danyla, 26 апр 2026.

1. danyla

danyla Stabsgefreiter

Вітаю, шановне товариство !

Навіть на іноземних форумах мінімум інформації стосовно даної теми. Знаю тільки що потрібен офіційний дозвіл на коп у тому чи іншому кантоні.

Хто копав, чи копає, чи щось чув про коп у Швейцарії, пишіть, бо будемо продовжувати займатися цим прекрасним хоббі, нажаль, вже не на батьківщині.

2. Интересные лоты

1. Данный корпус рассчитан для установки герконового выключателя (установлены магниты на поворотном кол...
      300 грн.
    2. Хороша чутливість як на малі, так і на великі цілі. Дуже добре бачить всю дрібноту, включаючи метало...
      900 грн.
    3. Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      700 грн.
    4. Кобура для миниметаллоискателя , пинпоинтера на пояс. Идеально подходят для пинпоинтеров моего произ...
      200 грн.
    5. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
  3. Deich

Deich Oberst

Рейтинг:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Кожен особисто робить свій вибір..Але я буду писати слово Батьківщина з великої літери...

GINDENBURG, maluk_payne, Alter Mann и 3 другим нравится это.
  4. danyla

danyla Stabsgefreiter

Обидва варіанти є правильними.

5. Ivan.

Ivan. Leutnant

Ага, особливо пам'ятаючи про вашу ж тему 2016-го року "Пересечение границы РФ с мд в рюкзаке."