Коп с китайским металлоискателем.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Владимир Владимир 5, 17 гру 2020.

1. d(p_q)b

d(p_q)b Stabsgefreiter

Повідомлення:
    236
    Адреса:
    украина
    То то я вижу Вы ORX продаете, наверно китайца покупать надумали))))

Аle_ks подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Штанга для металошукача може використовуватись як для фірмових металошукачів усієї лінійки АСЕ, Garr...
      1200 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Golden Sabre...
      260 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (DIP) под выводно...
      70 грн.
    4. Продам новий металошукач Discavery Tracker MD-3028, на гарантії 34 місяці. Придбаний восени 2024 рок...
      2400 грн.
    5. Предлагаем вам вот такой прибор - остался от бывшего камрада . Продает внучка после ухода деда в мир...
      650 грн.
  3. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    С китайцем я и даром ходить не буду, продаю потому что между работой и копом в приоритете остается работа.

d(p_q)b подобається це.
  4. Вітаю. Друзі , щоб оживити тему підкидаю новий допис.Пару місяців тому я свій МД 6350 продав , доклав тисячу з хвостиком грн. та виписав з Піднебесної ТС 810 ( копія Х-Терра 705) на s- подібній штанзі . Знайомий приволік Тьорку - влаштували тест , а заодно познайомився з прибором .Признаюся , товариш був трішки розчарований . Чим саме , думаю , здогадаєтесь . А мої враження слідуючі : ПЛЮСИ 1. Копія доволі вдала , всі функції працюють чудово , як і на оригіналі . 2. Повітряний тест на виявлення цілі практично однаковий 3. Всі датчики від 705 ( штатка і Нел торнадо , двухчастотка ) чудово працюють з ТС 810 . МІНУСИ 1. Рідна штанга була замінена на Вебтронік ( мені вона зручніша) . 2.Гучність звуку слабка , що компенсується підключенням ФМ навушників Bingle (трансміттер чудово помістився в блочок живлення на штанзі) . Єдиний великий мінус - не встиг перевірити в полях ; погода , самі бачите , явно не сприяє . Хто користується подібним приладом - запрошую поділитись СВОЇМИ враженнями від нього. ВСІХ вітаю з Новорічними святами .

AlexCh, Vizitor, Бек та 4 іншим подобається це.
  5. aris_vlad

aris_vlad Schütze

Повідомлення:
    50
    Вітаю!
    Придбав MD9020C, виходів було 3... і то один на городі біля дому та інші в тещі в полі. Чуйка така собі, спочатку нервував так як багато фантомів, але знизив чуйку в налаштуваннях на мінімум і все стало нормально. Знахідками немає чим похвастатись... чорні метали гільзи та алюмінієві столові прибори.

valerka подобається це.
  6. Шурик Шанс 2

Шурик Шанс 2 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    511
    Адреса:
    Соледар-Чернігів
    Сочувствую... Лучше бы взяли что нибудь из самодельных. Ту же Саблю.

7. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Та отож....:( Люди спочатку купують, а потiм вже включають мiзки, пiсля невдалих копiв....

8. melan

melan Stabsgefreiter

Повідомлення:
    352
    Адреса:
    Украина
    Я уже когда-то тут на форуме описывал данный случай но повторюсь. Один мой знакомый лет семь назад, на тот момент абсолютно далекий каким прибором и где искать. Купил на базаре у барыги радиолюбителя МД "Пират". Неделю он ходил вокруг колхоза копая всякое железо, что его в принципе устраивало. Говорил насобираю кило 100, сдам. И какое наше было удивление когда недалеко от старого коровника он поднял глек пражских грошей. Вот мы владельцы Асек репы и зачесали. Та отож.... К чему я это??? Каким прибором не ищи а должна прежде всего быть удача.

9. Шурик Шанс 2

Шурик Шанс 2 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    511
    Адреса:
    Соледар-Чернігів
    Удача должна быть в нашем деле, то понятно. Можно и червей на рыбалку копать, а выкопать глечик с добром:D. Тут речь идёт о хоть каком-то комфорте в поиске, а не об издевательстае над своим организмом от подобных приборов.

Rastaarheolog, Zag1248 та Omikron подобається це.
  10. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Моя мама в конце 60-х годов осенью копала огород у бабушки, вываливается жёлтая монетка размером в 2 копейки СССР, мама говорит, что сначала даже не хотела нагибаться и поднимать, а потом подумала - пригодится позвонить из телефона-автомата, поднимает - а там царская пятёрочка Н-2:smile_12:.

Zag1248, Omikron, флегМАТ та ще 1-му подобається це.