Поздравляю, Чур! Темка хорошая и находочки греют душу этой гадкой зимой. А как окопник, из ножен уже вынят? Уж очень интересно глянуть на его сохран.
є чим потішити народ в таку пору! курчат рахують восени-тут під зиму результат! не здавати позицій в Новому році! вогню молодечого і натхнення! ... окопник теж цікаво глянути,мій убитіший.
Дякую за підтримку !) Нажаль окопник викинули на смітник в сусіднє містечко, ще наступного ж дня На кінчику був поламаний, трішки в цьому сезоні таких попалось 3 нашій бригаді, нажаль не завжди телефон при собі тай знахідки довго не затримуються, якщо у двох копаєм). З повагою
Отличные находки!!! А из какого метала эта круглая штука с виноградом, и от чего она еще не определили?? С Ув.
Бронзова, назовні посріблена вона на вигляд як накладка на щось..але на що іменно я не знаю Можливо хтось підкаже.Річ уже продана та всерівно цікаво.
Сьгодні погрузивши катушку у сніг пробігся знайомим місцинам. Копав ожен сигнал та нажаль гороших сигналів було тільки декілька. Порадувала та здивувала тільки пряга РІА, яку цепанув вертаючись домі.
Сьогодні дещо перебирав деякі старі знахідки, і натрапив на одн у цікаву річ.. Давніше я натрапив на гільзу Манліхера, яка була закрита якось не звично.Я відкрив її і в середині знайшов "піс оф пейпер" ..
Виникло питаня ще по такому девайсу. Чеку підняв біля цього предмету, можливо вони якимось чином зв"язані між собою. Цікао,знати від чого іменно цей предмет.
Хочеться,дуже хочеться,але на жаль Ася і 30см снігу не сумісні. Друже,ти вже з нелом,чи в тебе меньше снігу?
Сомніваюсь я що це частина запальнички.Такий самий предмет знаходив тільки там три чеки було.На картинці в низу, знайду де тільки він виставлю фото.
Ні я ще собі не притбав...але планую.Та незнаю ніби снігу нормально багатенько, апарат двома руками тримав і так шунгував сніг... Думаю повезло просто.Місцина така)
Цікава знахідка. Літом знайшов латунного мисливського патрона. При розборці виявилося, що пиж виготовлений з газети "Правда" за 1949 рік. На жаль не сфоткав. З повагою GINDENBURG.
дякую за фото, тепер маю більше уявлення про цей предмет. За час моєї відсутності товариш декілька раз відвідав хабарні місцини. І як завше вернувся не з пустими руками. місцини де стояли австріяки та угорці.
минулої п"ятниці ми вирішили розкопати австро угорський блін..погода якраз дозволяля нам це зробити... ми затратили 3 години на копання ями завглибшки до 3-х метрів..
десь на середині роботи я зрозумів що це бредова ідея, ак як блін був вибраний навгад, одине що нами керувало це те що колись навколо нього було багато знахідок, що свідчило що блінчик був "рухомий")
одна із лопаток, ця що лівіше, піднята із бінчика... Можливу у когось є фото австро-угорського бліндажа.Щоб мати уявлення як він виглядав в дії. Буду дуже вдячним)