Вчора мій товариш зробив рейд по ту сторону... Рейд увінчався успіхом.Ним було піднято цікавий "увольнительний " жетон армії РІА Та нажаль по таких девайсах ми не сильні тож просимо підказати по абривіатурі на ньому. З пов.
Давно планувавши виїзд, я із своїм товаришом вагалися куди вийхати... Чи бити давно вибиті місцини чи шукати щасття на інших невідомих нам окопам і блінам. Добравшись до тих місць під вечір, особливо клюшками не махали, а вели себе, як звичайні туристи
Починало світати...а ми вже були в дорозі.Погодні умови не стояли нам на шляху.У лісі було тепло та затишно.Нас сповнювали думки про знахідки які нас чекають. Перший сигнал..Вилізла бошка від снаряду.Якої із ворогуючих сторін я затрудняюсь сказати..
Коли сонце уже вийшло з-за обрію ми надибали декілька цікавих на вигляд блінів ... піднявши декілька дрібниць ми не стали зупинятись і пустились глибше у ліс... бродіння по лісу не дало бажаного результату:гільзи,ложка-вилка,кришки від колотух.. добравшись на ті самі бліни, вирішили покрутитись біля них ..половина ПСВ жетон, саперка сокирка часів коліївщини і ще якась диковинна штуковина у вигляді накладки...Взагальному виїздом були довольні так, як це розвідка зробили для себе деякі висновки, куди носа не варто пхати)
Клас!Патріотика в асортименті Та ще й ерзац в ножнах.Як витягнеш - вистав. Класні знахідки, а якщо врахувати,що зима надворі - зачот подвійний
Це в кінці листопада копали просто я забарився з отчотом. Заждіть зара викладу і зимовий коп там просто шик, як на мене... Будь ласка, трішки помили знахідки
Часто ходивши копати на свої улюблені місцини,задавав собі питання :"Пікелі, рогачі, жетони, фляги..все нібє грає ...а от головного гостя неможу знайти.." Поїхав я на навчання і тут товариш приносить радісну звістку нарешті вигулькнули і не один а цілих два...2 заходи - 2ві обновки це ще раз підтверджує що вибитих місцин не буває. Товаришу Респект ...
Привіт Чур. Знахідки супер. Вітаю. А що це за закрутки (обвів червоним) ??? Періодично вилазять такі ж на австро-угорських позиціях. А що це не знаю. Наперід вдячний. З повагою GINDENBURG.
Дякую. Дійсно вона. Виявляється все так просто... http://ww1.milua.org/images/stg15.jpg З повагою GINDENBURG.
GINDENBURG Вас також вітаю! Ви також непогано по ПСВ копаєте.Приємно перглядати Добавлю нарахунок закрутки..Сигнал на них дуже хороший на асі),думаєш може яка марка срібна а тут закрутка