Арт капсула можливо, два полка і артилерія стояли майже в одному місці.. Може хтось підкаже чому попадаються тільки полкові знаки а нагород і орденів ноль... На мою думку в гвардійських полках і батареї повинні були бути нагороди..
Вони в мене в кінці війни стояли, просто попадають тільки полкові знаки, ні зброї ні медалей нічого.. Що вони тільки полковики губили??
Та я про ці роки знаю погано, але знаю що вони сиділи в тому місці де я копаю пів року і мосінські патрони попадають від 1910 до 1917 року
Тобі ще добре пре по знахідкам, так що нема чого нарікати на Хабарія. Місце вибється а свіже таке знайти, ой як важко. Дехто знаходить гнилі гільзи і то радіє.
Stach я розумію про що ви кажете, але не можу усвідомити чому тільки полковики і більше нічого.... Мрію знайти медаль за хоробрість чи орден Георгія.... Чи вони не мали їх?
Хто его знает, что там было... если семнаха - могди скидывать во время революцьённых брожений. Наградами же не кидались. Если 14 - не успели наработать. Вообще - тема бомба и место бомба. У нас принято считать, что лагеря РИА - нищебродство одно.
CrazyFrog дякую за інфу, скоріше всього що викидали бо попадалися полковики обломані, зігнуті, обрубані, але тільки по Семенівському полку, артилеристи і преображенський цілі. не пошкодженні
Я тоже обратил внимание - гнуто-ломаные. На передовой - понятно - артиллерия работала. Если тыл - тогда другой вопрос.
4 полковика Семеновських знайдені зліва від входу в бліндаж і на території 3-4 квадратних метра, цілий біля іншого бліндажа.... 400м від Семенівського стояли артилеристи то знаки в них в ідеалі і Преображенський був 300-400м від артилерійської батареї, получається кругова оборона... Чому ж тоді тільки Семенівські гнуті а інші ні??? Що тільки вони починали бунтувати а артилеристи і Преображенці залишилися вірні царю???
Всяк могло быть, кто сейчас скажет?.. Надо поискать мемуары, почитать... может чего проясниться. Кстати, просветите, каков сигнал от знака в сравнении, к примеру, с гильзой.
Самий високий, такий як на поясок від снаряда, але має значення скільки позолоти залишилося, якщо багато то бє патронним( Вензель так бив) .
спалили Тернопольщину))) печать послевоенная волялась возле позицый, т.к. была похерена после войнухи каким_то ляхом-владельцем печати (можт и по октябрю 1939)
Печатка Уряду податкового - аналогу сучасної податкової адміністрації. Чому вона виявилася в конкретному місці напевне так і залишиться таємницею...