ліцензію купували ? ні ? тоді на ковєр з еною сумою+ відкат, ну і % пану К. , і тоді будьте разпарядітєлем, і даже губернатором Марса.
Вот такой пипелац там должен быть.А ещё и гусевский Маузер С-96 Читаем "Аэлиту" перед копом внимательно!!
Как гроши на билет вымагали.говорили што фирма ваша.теперь не ваша.требую возврата грошей в течении 14тдней.иначе буду митенговать в этой теме с плакатами.
Блин вы этой темой зацепили за живое,я (Аэлиту)перечитывал несколько раз,помните этот красноармеец Гусев на марсе какую то золотую маску нашел я читал и думал вот бы мне так полазить по заброшенному дому по ходу уже тогда во мне копач просыпался.
Роня меня вообще тут кинули.деньги взяли за билет на Марс .а в руки дали две таблетки.и есщо как назад вернутса не росказали.досих пор по песку красному скитаюсь.краторы стороной обхожу.
Пока инвесторы проекта не чешутся Фізик розповів, як долетіти на Марс за три дні Новий експериментальний проект може вирішити проблему піврічної подорожі на червону планету. Американський фізик Філіп Любін з Каліфорнійського університету має намір вирішити проблему тривалої подорожі на Марс, скоротивши час шляху з півроку до трьох днів, передає BRG News. Повідомляється, що вчений має намір домогтися цього за допомогою спеціального 100-кілограмового апарату. Відомо, що в даний час вченого вже підтримали в NASA. Філіп Любін переконаний, що його апарат в змозі дістатися на Марс всього за три дні, в той час, як пілотований корабель буде добиратися туди півроку. За інформацією видання, система американського фізика грунтується не на хімічному процесі прискорення апарату, який зазвичай використовують при запуску, а на електромагнітному. “Електромагнітне прискорення обмежене лише швидкістю світла, в той час як хімічне – енергією хімічних процесів”, – зазначив Любін. Вчений також зізнався, що його двигун потребує “дуже потужного джерела світла”, при цьому будь-які подробиці він розголошувати не став.