Консультация и помощь в АТО.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Andreyko Roma, 23 лис 2016.

1. Mad Max Subaru

Mad Max Subaru Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.826
    Адреса:
    Ангола
    а якщо вам не подобаєтьця дерибан. то помажтелоб зеленкою цім дерибанщікам. вибачте за флуд.
    Так и я о том же. Мазать некому только.

Как и работать.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Стандартний буфер для AR-15. Довжина carbine. Вага 87 г. Абсолютно новий.
      990 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      6150 грн.
    3. буферна пружина Armaspec SRS на заміну штатної в карабіни на базі AR-10 .308, эквивалент 5,7 унций...
      4200 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1510 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      4150 грн.
  3. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    уверены?

4. Mad Max Subaru

Mad Max Subaru Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.826
    Адреса:
    Ангола
    Меня можете не упрекать в неуплате налогов и пр. херне.
    Но металл на советских заводах крал.
    И инструмент. и вообще все что мог.
    Сегодня им работаю. Что-то уже покупаю. Запасы не бесконечны.
    Стволов у меня пока только 3, машин 3. из них одна недавно кредит погасил (8 лет).
    Другие ничего не стоят.
    Увы. Работая руками олигархом не станешь.

Уверены?

Да, уверен!!! просто знаю. А не уверен.

5. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Все кра
    Все кто умеют и хотят работать свалили уже с этой страны давно. Чтобы специалист работал его надо мотивировать чем то. А то что за страна такая где честным трудом НИКОГДА, не сможешь позволить себе купить жильё, содержать семью. Про то что работая руками олигархом не станешь так это 100% .

Dmitriy1976 подобається це.
  6. Сашко500

Сашко500 Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Киев
    На сьогодні можна оливу поліформ радити, чистить також як баллістол, захищає від корозії краще за баллістолл при меншій витраті і тоньшій плівці. При довгому довгому зберіганні без поновлення змазки плівка втрачає рухливість перетворюючись на консерваційну

Hamer2109 подобається це.
  7. Сашко500

Сашко500 Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Киев
    Порівнював поліформ і рж а також із деякими закордонними оливами, поліформ краще від корозії захищає. (Як мисливська версія так і військова)