що то за неподобство! чого Олег сказав що мене особисто не знає?! я так не знає? чого не знає? ЦЕ НЕПОДОБСТВО!!! треба мать збирати три лантухи та їхати за відсотками за три роки.
а схож. якість відео погана! требую покарати оператора, режисера та всю знімальну групу. лишити сала, хабара та заборонити їздити на карті.
Не треба ні кого карати, Я б ще глянув декілька відео, мені це нагадує тему, "Де копати" Хлопці, давайте ще! Цікавлять загальні плани, можна і без коментарів.
А коментарiв та вiдео бiльше не буде )))) Та й нема там нiчого.Сiдушку тiльки вiд трактора якогось викопали здуру.Думали щось цiкаве,а потiм там i покинули,не захотiли тягатись.Ногами в кущi забуцали.В хламi виклав Старий.
а там трахтори водяться? мені трахтора треба,дуже. а сало йогоВЕЛИКОКУРКУЛЬСТВО притягне, йому близенько, не надірветься.
от за це і буде він розкуркулений. мається на увазі САЛО а не відеозвернення. бо то старий бешкетує і маю надію що у скорому часі ми побачимо іще багато нових та цікавих звернень.
до речі.тут в нас виникла невелика суперечка що до моделі камери. мо хто тямущий підкаже яка то модель бо я стверджую що старий знімав от такою моделью. а мій опонент стверджує що модель було ось така бо то є найбільш зручніша камера щоб брати її з собом у похід чи екскурсію. то розсудіть нас будь ласка. бо на кон поставлено шмат сала.
У них все японське, ви бачили ті човни, одежу, а які в них прибори? Нам так не жити. Одним словом - АЗІЯ!