Когось воно мені нагадує ... Більше того - я за нього голосував , от тільки на рекламних бігбордах світлинки були ще з ратичками та відрізаними гоглами .
Як коли !? Був , ще й причому двічі ( а мо й тричі ) , а тілько кнур то є "крутой пацан с яйцамі" , а про цього можна сказати шо нема в нього крашанок - хутко та підступно вночі втік від виконання своїх "обов'язків" . Але то всьо , як казав один з його побратимів , - уже історія .
О тиба знайшовся цеж мiй кнурик Хрякунович вже мiсяць як втiк. зним ще була кортава собачка Азiрiк не бачили часом???
Так собі невпевнено , але спрямовано тема змінює пріоритет ... Свіні - за ними майбутнє ! Ось , дай Боже воскресне Христос , та буде мені здоровля опісля посту- я їм дам дрозда , жертиму цілодобово ! Вже на одному самому вредному кабанчикові вугілинкою намалював слово АГРЕСОР . Й коли пораюсь коло них та чекаю коли пожеруть щоб прибрати корито , з задоволенням уявляю як дам відсіч "агресорові" .
Ось на решті, побачив Пана консерватора, я його уявляв трохи іншим. Цікаво, це тільки в мене стався переворот у свідомості?
Хряк больше не пойдет на луг. В хряка добавлен перец, лук. Я жареного ем хряка- Ведь я еще живой пока )Ш(
Ахтунг! Ахтунг!!! Нихт шизен!!! Особисто від себе, та від всього українського народу та спг "Вертикаль" , хочу передати привіт пану Консерватору...
Вот так то )))) Хе хе хе )))) Привет тебе Консерватор ! )))) ПыСы : не обижайся на нас,мы хорошие... )))