То он ее на рекон готовит, шапка и шинелька уже есть. Осталось СХП привести в порядок. Скорее всего будет под монтажный патрон, потому как если под родной, не думаю, что устоит на ногах. (Хотя с такой дурой, лучше к морячкам идти, там это нормальное явление)))))))))))))))
Есть на Мосю доки.Именные с мокрыми печатями.Как положено. ПыСы: а чем это она тюнингована ? Накладкой что ли с латунью?
ось вже всім знайомі інтелектуали-гопники грабують чиюсь автівку. а всім кажуть що самаабарона, зєльйоні чілавєчкі коротше вони.
Зверніть увагу!!!!А от і виявилося хто все сало забирає собі а спирає на його мосць Консерватора.Отож вважаю питання закритим,так як ця знимка доводить те,про що говорив Консерватор.Загодували салом,наділи хформу,і поки бідний учитель корчився у муках,спокійно ревізували залишки сала і зжерли!!!!Оно навіть одному стало трохи соромно,він аж голову відвернув,а другому хоч би хни,пакує та й пакує.
та нужда в нього лише єдна, сало та хабар віджати в чесних людей. оно позаду залишки багаття де згоріли люди які не хотіли віддати все що мають.
Смачно! Не грабують, а раскулачивают куркулей разных, у кого сала в избытке.. Вышел дiду-командир В красных шароварах И сказал: "Мы все за Мир! Хоть и спим на нарах.."
то в же в нього запитати. казав що махорачку савєцьку і пачку показував але що насправді там невідомо, мо коноплі а мо щось інше. то треба упіймати його ВЕЛИКОКУРКУЛЬСТВО @ASKOT1 та допитати його ну і усі самоварі сконфискувати в нього їх багато. а іще і патяхвона німецька з платівками.
А мені його хворма подобається, теж таку хочу! А патіхфон, хоча б побачить, не то щоб послухати............
вам як гарній людині я дарую той однострій. вам залишається тільки піти та узяти його. собак в нього нема, тільки свині дикі, каже що свині сторожові але то брехні, він їх їсть.