Тепер я зрозумів нашо поділяють кожухи до стволів "максима" та MG-08 на відповідні категорії - ЛІТРАЖ !!! В залежності від кількості особового складу відповідно змінювався об'єм кожуха від 5 літрів до ...То всьо ретельно спланована законсперована акція ( такий собі тактичний задум ) - вуйко вночі наливають до кожуха "максима" добрячого самогону й демонстративно для бабці-домовласниці та сусідів в пригніченому стані з оголеною головою вранці супроводжують процесію деспотів "мародерів" до найближчого рівчака де потім разом випивають "хладоагент" і знову йдуть до хати міняти в баби кулемльота на самогон вже для побратимів , котрі чекають у таборі . Как гаваріца у теперішнього ймовірного супротивника :" і овци не порізані і вояки в настрої " .
Таку промову треба починати словами "Я ЖИВОЙ" .позабирайте в нього всі ручки, та дайте швірня, хай пробуе зломать. Запам,ятовуй та повторюй за мною: "Консерватор, то є наш стратегічний партнер!"
а ну відповідай. Чому пілотку зняв та шапку вдів? Гриша, ты видел как эта врангелевская морда била мне в морду? Да это ж мой гардеробчик!(с)
Так так я з вами згоден всi поряднi Украiнцi куштують посне сало я теж помастив сало соняшниковою олiею i Iм без докорiв сумлiння . а що до лicових братiв якi не Iдять сала i носять пейсики я Iхнiх обрезiв не лякаюсь i взагалi що роблять жиди в УкраIнському лici ???
А тут якраз все ясно,він просто зняв її з якогось полоненого бійця,бачите,позаду нього налякані очі червоноармійця(ки)?Отож
а ось він в Аскота по братньому віджимае сало та самовар, аргументуючи це захистом свиней від Аскота.
в мене від тої клятої мЄлкашєчки досі руки та спина болить як згадаю. а все через того світляря який годину не маг вцілити то сонце йому не туди світе то затінок не туди падає то ще щось. коротше відібрати в нього все те сало, самоварю та інші няшки. на мою користь!!!!!
ага! быгав з мЭлкашкою за Аскотом, поки той не пообіцяв переписать самовари, сало, котелки з ложками, та хутір з худобою та батраками!
Ось і спалили Великого Вождя з мелкашкою! а казав що нічого нема Зараз я розумію,що скільки не копав у ціх краях, не бачив ні одного кабанчіка та й москаля теж!
Эдикс, ну и нагородил... Какое дело? Какие три тома??? Раздул тут бюрократию... Донос, два объяснения и протокол об изъятии и конфискации САЛА - вот и все "дело". А далее - лоб зеленкой и ведите к сортиру...
Очень не хозяйственное решение - сжечь. Во-первых, окончательно испортим экологию - там же ТОННЫ сала! Во-вторых - лучше раздать народу (как в фильме "Судьба человека"). Чтобы побольше выявляли и "сдавали" таких куркулей себе на пользу...
Ишь Ишь, как все хотят приобщиться... А кто сказал, что будет именно расстрел? Да еще "командой"? Тут и одного человека более, чем достаточно... За сокрытие САЛА и "измену идеи" расстрел - слишком мягкая мера. Тут треба топор или мотузка или гвоздь-"двухсотка" в лоб. А если будет помилование - на майдан его, и пусть на коленях просит прощения и говорит, где еще САЛО, которое утаил при обыске...
Да вот смотрю на фотографию и понимаю что там только из пушки, а это уже расчёт из нескольких человек
А уявіть яка то буде спокуслива тортура для свідків - чути як пахне жарене на кострі сальце й не спромогтися його з'їсти ...