то не таке, у зеленій пісі система інша. непідходе він. бо так можна і без кулідора чи кухні залишитись. і це стосується не тільки мене але і йогомосці Лікантропа. прокиниться в ранці а частина житла вже йому не належе.
Пропоную, пана консерватора, відпустити під заставу, без люстрації та інших заходів. А він хай дасть слово більше не грати в рекон!)
вірно! і іще компенсацію виплатити мені як жертві репресій та постарждалому за правду. а також забезпечити мене гідним одностроєм мого розміру усіх воюючих сторін починаючи з 1 сторічча нашої епохи. і також виплачувати мені кожного місяця пособіє у розмері 10000 євро на лікування звірєток.
Это ... ты очень храбрый! Мы все это знаем! Но мой тебе совет Эдик - беги! ... а то они за тобой приедут ... Эдик в весеннем разливе Лиелупэ:
Ну так не интересно, ну хоть что то надо сделать. Может хомячка к ветеринару присудить, пусть ему люстрацию сделают?
Зараз всі порядні люди піст держуть і не вкушають скоромного , а ви спокушаєте . За це будете мати проблеми перед лісовим братством , а може Ві також хатинку десь в Умані підшукуєте та вбачаєте сильного конкурента в панові Концерваторові ?
то всьо винен його ВЕЛИКОКУРКУЛЬСТВО @ASKOT1 то він підступно нагодував мене наколотим салом з самоварі і скориставшись моєю безпорадністью начипив на мене свою шанєль, чепчік та всунув у руки гвинтівку. а після підступно підмовив похабича зробити тую світлину щоб шантажувати мене та вимагати в мене сало.
Я так і знав! Давайте їх сюди! З них і почнемо люстрацію, а їхні світлини від фотошопимо! Тут вони є? http://reibert.info/threads/kiur-dot-401-belogorodka.411742/ З німцями чай п'ють?
ось ці дві підступні людини. я пізнав їх! бідні німаки, вони вже в них все сало видурили, як іще однострій залишився дивом, то такі що і останні шподні знімуть. вони такі.
а тому що зараз ці дві підступні особи обдеруть тих німаків як липку і залишать голими та босими а все те що вони видурять зміняють на сало та самоварю. ви бачили як вони поглумились на ді мною скориставшись моєю безпорадністью. вони такі. жахливі люди. ні з черпаком то не я. ось вони підозрілі тіпи гражданськай наружнасті.
та невже?! ну то багатим буде! я йому особисто цукерок дам як компенсацію за те що не впізнав. він за цукерку вас обох розкуркуле та іще і-нет відріже.
Твій друг Волохатий і отой німець ледь живими втекли.Вони вночі в палатці дяді Вані на голову кулемет "уронили" Максимку Я думав він їх повбиває
а на яку холеру вони його сіпали? чи горілки не вистачило та вони вирішили у селі поміняти його на самогон? уявляю як би селяни здивувались побачивши двох у різному однострої та іще і з кулеметом
Пропоную змiнити покарання на увязнення в мене i вязниця пiдходяща е доречi пане Консерватор хомячок як не оклигае можу вам запропонувати свого вони в мене чисто породнi Украiнськi
Не думаю, у селян це часте явище, вони вже звикли. Хлопці ж не один рік там бувають, вечором кулемет міняють, а з ранку мовчазно забирають на зад.