Як у адвоката відразу є клопотання щодо зміни складу суду. Перше - має бути хоча б стара добра "тройка". Друге - Паромщик із Світланою рідня, а тому не можуть бути разом у складу суду. А то ти вже і кабель до крісла мого клієнта провів... Зарані трохи . Рафік невіновєн.
У меня есть возраженя к составу суда:поменять Суера с Алексом761 местами,что то мне подсказывает что так будет лучше
Правильно не віриш. Подивися на колір погонів і все інше. Хіба ж то НКВС? Лиш реконструктори середньовіччя, які "нє шарят", але поклали оком на статки мого клієнта можуть писати такі глупства. Тут за кілометр видно, що людину підставили. Люди добрі, роззуйте очі, та гляньте лиш на фото уважніше. Що то за галіфе, синього кольору? Чи не "ждинси лівайс"? Тобто ми бачимо змову серед недобросовісних реконструкторів, які обманом примусили людину схожу на мого клієнта одягти цю форму та зробили те фото. До речі, чи він там - теж гарне питання. Он у Ростові теж деякі схожі на трибуну лазять. І що? Так що, пане Лікантропе, побережіть світло, воно ще згодиться.
От , как представители радикально настроеной части общества и не будете допущены в зал суда. Будете на улице стоять с плакатами " консерватяку на гиляку !" и " Верните сало ! "
он уже получил аванс и потратил, так шо если поставить прокурором, то будет считаться взяточником и его наследники будут подлежать люстрации
Галифе "синего колёру" могут быть по ряду причин : 1) Милицейские 2) Джинсы производства фабрики "Большевик" 3) Выменяны у потенциального противника на кулемёт.
Коли треба підтримувати обвинувачення то спочатку необхідно бути чесним перед самим собою, та для себе впевнитися у винуватості підсудного. А тут цього внутрішього переконання немає. Так що я вже краще з іншого боку барикад. Тим більше вже он погрожують "люстріровать".
Правильно пишешь. Садись запечатную мафынку , будешь стенографировать ход заседания, поправлять очки и остальное, и постоянно одёргивать юбку.
Поки що не знаю. Консерватор мовчить. Чи, може, патріотичні офіцери йому вже допомогли та він поїхав, поки ми тут думаємо?
Мы развернем баннеры "Закажи себе первую люстрацию и получи вторую в подарок для внука!", "Всем импичмент!" и "Нелегитимность решает!"))