то так,Цибу́ля ведме́жа (Allium ursinum), інші назви левурда, леверда, дикий часник, черемша самий необхідний компонент до сала а ще шмат житнього окрайця , а Помідо́р, томат (Lycopersicum) то можна рахувати що життя вдалося.
А чого ображатися?!!!!Я считаю себя "хохлом",так как живу не на Украине!А украинцы живут на Украине!!
Внесу уточнення в поняття хохол, це - людина яка етнічно є українцем, але не любить і не поважає все українське. Таких хохлів повно в партії регіонів
Ну это уже современное мнение!А при СССР,говорили так:"Украинец живет-на Украине,а хохол там где захочет!"Так шо я хохол , который любит все украинское!А партия регионовне знаю таку!Я в партии любителей САЛА и на форуме много одно партийцев!!
Вы хоть первое сообщение автора это темы читали? Причём тут регионы? Что не сообщение. то - Прочитайте ещё правила форума:"Курилка не помойка". Тема о здоровой пище
Для этого есть "личка". Задолбали уже этой политикой. Наверное больше и поговорить-то не о чем.........
друже Опришок! не годуйте тролля. він суди прийшов тільки для того щоб все сплюндрувати. таке вже було декілько разів.
Мы говорим тут о САЛЕ , а не о политическом САЛЕ!Вот когда затронем политическое САЛО вот тогда это будет политика!А это так дружеская беседа о бытие САЛА!
реально пропоную сало та первак!!!, та ви за своєю політикою небачите цього, тому відправлю посилку Вождю. ось так вам прошу консерватора дати адресу.
Він, узагалі-то не вживає. Але відправляйте однак, первак не псується, а я все ж надіюся таки потрапити в гості до "вождя та вчителя", якраз пригодиться .