я ото не зрозумів. як казав класик а може ти і м'яса не їси?(с) от і виникає питання чи дійсно ви та людина за яку себе тут видаєте? бо виникає підозра що ви є агент вєганів і сала та м'яса не їсте. а що до того кроля що з'їли на минулому тижні то була помста. помста за те що невинна скотина з'їла вашу моркву. я все вірно зрозумів?
та Я вам сховаю, все сало в казну., а то будете потом говорить что ето все папєрєдники сьхавали. Піхотинця за зраду Вождя , розстріляти......нагодувать салом до тих пір поки незнудить...
ПАПА звертайтесь до камрада Бек. він тимчасово на посаді підскрбчого. але там обмін іде на квартиру у києві разом з пропискою в тім же києві.
Давай реквізити, сало маємо, горілку теж, з мясом напряг., посилку відправлю гончим псом, там Вам і мясо. Але потім повернете в казну через офшор, 2 кг сала та 2л горілки, а також свиню за пса.
Тепер мені все стало ясно ... все стало на свої місця! Навпаки хати консерватора - власна м'ясо хладо бійня ... бідолаха консерватор днями (і ночами) дивиться на заготівлю сала! ... вважає окосту і тихо сходить з розуму. "І бачить око та зуб не йме!" Консерватор глядит со своего двора на двор камрада Піхотинець ...
Гвалт,пане "kot-begemot, де ваш аватар????Поставте аватару, бо напишем скаргу в ето як його - лігу націй,о!!!
Який ліс куме???його теж затопитьТікайте до мене в гори, будем облагать налогами пастухів(будуть нам бринзу, малачко і смєтанку давать і даже сир) а з туристів будем брать мзду з перехід нашими горами - салом і прочімі вкусностями. Будете у мене комірником, нада ж комусь охранять і обліковувать все те добро, що ми назбираєм Ящо будете справуватись, то прийму вас у почесні гуцули з врученням священної бартки, щоб було чим одмахуваться од халявщиків і заздрізників
Якi бiля Киева лiси? Можно до Вас,в схрони?Я вже давно мрiю!Хату не вiддам! Хату вiдписав на родичивНа кОровани нападати,то не наша справа! Ми ж не Робiн ГудиОх жерти хочу
На запис у схрони до Косерватора, він замєстітєль у мене. Їсти покищо дамо тогорічну бринзу і сало, бо пастухів на полонинах ще нема, а туристи що ходять в горах по сігу то є голодранці і з них нічого немає. Їх гадів треба гнать пєтардами , бо пожруть усіх диких свиней, з чого будем сало потім брать. О, візьмемо вас головним шугатєлєм голодних туристів. Якщо маєте пєтарди, то гайда на запісь до Консерватора
Я знала, я верила! Что партия не могла погибнуть! Пойду на радостях САЛО из холодильника достану и как истинный партиец, зажую на зло врагам!
Пєтарди маюХочу пугати туристiв! Тiльки в мене,морда ,дуже вишукована,шо робити? Може ковпак зняти?Чи помитися?
Ковпак поміняти на німецьку каску, бороду покрасить під флектарн, пєтарди в рюкзак і гайда до Консерватора на запісь
та в нас в касі хватить коштів щоб Вас салом до нудоти загодувати. Терміново потрібно охорону для Вождя набрати з вегетаріанців. Гей хто в охорону, розраховуюсь зеленою капустою.