А немає випадково відео чи фото того зброду що воював з обох сторін, дезертири,нарики,з перстнями, що цікаво на 90-тий рік вже були з Європи, Сірії і х. з. звідки, доволі непогано і воювали, але кооператори провозили товар безперешкодно в дві сторони
Шушу не продавали, більшість азербайджанських вояк розбіглися і місто не було кому обороняти. Тих хто повтікали називали Бакинцями, прислали їх переважно з Баку, такого комфортного і цивілізованого міста, а тут такий зашквар. Місцеві та Шаміль Басаєв відступали останніми. Літом 1994 го двоє колишніх Шушинців приїхали до мене і кантувалися до зими, поки було за що. Знайти собі роботу тут не змогли. Люди щедрі й щирі, хто їх не знає можуть спочатку здаватися дикими. Зберіг на пам'ять путівник по Карабаху з великими кольоровими ілюстраціями, для гостів то була найбільша цінність, бо в таборі біженців в Гянджи не мали нічого, а тут рідні гори, яких може вже і не побачать. Бармуди для чаю теж у мене були. Азербайджанські страви досі полюбляю.
Не такого видио,не видил. То они там воевали,а у нас на рынках, они мирно соседствовали и никакой вражды не было. Я даже и близко не слышал о таком,хотя общался и с теми и с теми. Бизнес есть бизнес.
Я слышал,что ары кучу денег отвалили за Шушу.Правда или нет не знаю и за это коменданта расстреляли. Там позиции сильные были- Степанакерт,как на ладоне. А я свою карту НКАО и г.Степанакерта (туристическую) потерял. Куда делась хз. Еревана, только осталась.
«Військово-транспортний засіб противника (Вірменії), що рухається до командного спостережного пункту, було знищено точним вогнем наших (Азербайджану) підрозділів», — йдеться у повідомленні Міноборони.