Конфликт в Нагорном Карабахе возобновляется?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ponab, 27 вер 2015.

1. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    А немає випадково відео чи фото того зброду що воював з обох сторін, дезертири,нарики,з перстнями, що цікаво на 90-тий рік вже були з Європи, Сірії і х. з. звідки, доволі непогано і воювали, але кооператори провозили товар безперешкодно в дві сторони:)

shug та Ph@ntom подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Фирменные шнурки для ботинок, берцев. Длина 152 см. Цвет указан как коричневый, по факту тёмная олив...
      100 грн.
    2. (в наявності 10 шт.)
      Оригинальные (контрактные) стельки для обуви, в соответствии с TL 8335-12-700 вооруженных сил ФРГ (Б...
      100 грн.
    3. Устілки нові 6 шт.Швеція розмір 46-47 можна підрізати
      170 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Крем для обуви армии BW "Бундесвер" Оригинальное название: Schuhcreme 125 ml. Высококачест...
      150 грн.
    5. Бахіли утеплені на мокру та брудну погоду із синтетичного полотна — 100% поліамід, із синтетичним ут...
      1600 грн.
  3. Blut Spende

Blut Spende Oberfeldwebel

Повідомлення:
    331
    Адреса:
    Morgen land
    Шушу не продавали, більшість азербайджанських вояк розбіглися і місто не було кому обороняти.
    Тих хто повтікали називали Бакинцями, прислали їх переважно з Баку, такого комфортного і цивілізованого міста, а тут такий зашквар.
    Місцеві та Шаміль Басаєв відступали останніми.
    Літом 1994 го двоє колишніх Шушинців приїхали до мене і кантувалися до зими, поки було за що. Знайти собі роботу тут не змогли. Люди щедрі й щирі, хто їх не знає можуть спочатку здаватися дикими. Зберіг на пам'ять путівник по Карабаху з великими кольоровими ілюстраціями, для гостів то була найбільша цінність, бо в таборі біженців в Гянджи не мали нічого, а тут рідні гори, яких може вже і не побачать. Бармуди для чаю теж у мене були. Азербайджанські страви досі полюбляю.

NIA та shug подобається це.
  4. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Не такого видио,не видил. То они там воевали,а у нас на рынках, они мирно соседствовали и никакой вражды не было. Я даже и близко не слышал о таком,хотя общался и с теми и с теми. Бизнес есть бизнес.:D

5. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Я слышал,что ары кучу денег отвалили за Шушу.Правда или нет не знаю и за это коменданта расстреляли. Там позиции сильные были- Степанакерт,как на ладоне.
    А я свою карту НКАО и г.Степанакерта (туристическую) потерял. Куда делась хз.:mad: Еревана, только осталась.:)

Blut Spende подобається це.
  6. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.164
    Адреса:
    Коростень Украина
  7. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.164
    Адреса:
    Коростень Украина
    «Військово-транспортний засіб противника (Вірменії), що рухається до командного спостережного пункту, було знищено точним вогнем наших (Азербайджану) підрозділів», — йдеться у повідомленні Міноборони.

Blut Spende подобається це.