дєйсна так, я вам за цєй савєт... наварічнаю папаху підарую і мадіратару тєж, щтьйоб він ні абідівся на маі слава (ба цє ні мат,я так разьмавляї) а хто іщє абідівся я і ім в змозі шапку підаруваті (толькі папрасіті у мінє)
прапануіті заважаті госпідарюваті?... А шапку пока он не заработал... пусть в тюбетейке походит на НГ!...да и шапку может шеф "пацупіті")))
а що зранку буде? це мені нагадало як колись,я ще тоді малим пацаном був,за підпискою на книжки люди звечора чергу займали. пішов запасати воду та перевіряти сало
Я теж трохи пам"ятаю ті часи, "в нагрузку" тоді давали твори Леніна або мемуари Брєжнєва. Тепер ними можна грубку розпалити
Я для себя уже нашел схрон на конец света http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BzRxBMHZF3I
Аскот може і не спати, най бігає, а то звик сало їсти та чай попивати . То так. При написанні почитати не вдалося, то хоч зараз .
Безсмертними творами класиків червоної епохи Та,нажаль,немаю вже багатьох,Будьонного беріть,як схочете
Сніг точно чистіший. Ну от, а ві скіглілі . Попрі козні папередніків мі змаглі загатовіті рекордную кількість сніга, вістачіт до весні. Не закидайте, через сто років на Райбі то буде раритет .