Добавлю старый анекдот.. Сидит мужик и горько плачет.. "че плачешь?" Так сосед он корову купил.. Тю, так мы всем селом по 10 гривень соберемся и тебе купим..."Нахрена мне ваша кова!!!! Пусть у него лучше сдохнет!!!" Вот так и живем...
нужны доступные кредиты и не еба...тые налоги, ну и упырей которые бюджетные деньги поперли потрясти за мошну, и будем зарабатывать все на любой профессии, ну а так выгодно держать нищий народ готовый работать за кусок хлеба без шансов на нормальную жизнь.
Богатсво вещь весьма относительная..Кто считает Вас богатым...Вы в свою очередь тоже считаете кого-то богатым...Возможно завидуете...
Камрад мы эту програму с 1991 года не можем освоить!Сколько демонов у руля страны уже поменяли....Когда будет все у всех?Никогда.Пока будет население державы думать почему он живет лучше чем я-Никогда!
Возможно...Хотя смотря что кто имеет в виду.Иногда я бываю фантастически богат, Люба. (Егор Прокудин)
То получається ви не чесним трудом пів віка працювали щоб заробити на НЕ одну машину, чЕмалу хату та інші блага?
Ладно ответа я мать недочекаюсь. Працював зварювальником у тракторні бригаді, тоді тракторістом на гусенічних тракторах ДТ,Т-70,орав землю, сіяв. Якщо Ви вважаете це не чесним трудом, тоді в гарні країні ми зараз живемо.
Їй богу після ось цього вашого поста хотів вас теж саме запитати. То де взялася не одна машина і чемала хата? Якщо в нашій країні чесним трудом неможливо заробити. Чи ви себе вважаєте бідняком? Тоді всі запитання відпадають.
Машина це поняття розпливчасте , можна і москвич за 5тисяч грн купити . Чимала хата в селі теж коштує копійки , порівняно з райцентром не говорячи вже про обласний рівень чи Кійов . А от фермери в яких десь 500гектар чи більше живуть як арабські шейхи . Також непогано себе почувають судді та прокурори і всіляке начальство , а решта люду викручуються як можуть .
Так это ж вы им и позволили 500 геков хапнуть.Надо было не москвич(слово какое противное..)за 5 тис. покупать,а завернуть в поролон арматуру(одев балаклаву а если что то, не одевать )ехать на Киев но только в 1991 году .Но тогда все боялись(а чего к стати?)Думаю чего боялись не нужно даже писать.Сами все все понимают.
В 1991 мені було 9 років . Хапають вони землі , бо люди їх не можуть обробляти от і здають в аренду паї за копійки . Якби можна було продавати землю , то люди могли б заробити гроші , а так фермери беруть паї в аренду і виснажують землі соєю та соняшником , та й краще ж дати тону зерна за пай ніж купити землю .
Якщо будуть продавати землю, ось тоді і прийде Україні пісєц. Виручені гроші за ваш пай швидко протринькаються, тоді ж як пай в аренді ви зможете в любий момент забрати. Якщо вам той непотрібний, то невідомо що буде завтра, можливо саме діти і внуки будуть жаліти що їхній пращур продав землю.
Чого так думаєте ? Он в цивілізованих країнах продають землю і чогось їм пісєц не приходить . Може вже досить боятися ? Ні мені ні вам з тої землі нічого не було і не буде , а от тим хто хоче продати ті паї то хоч квартира чи машина буде , або хоч навіть проп"ють , це вибір людей . Городським та земля геть по цимбалам , а от сільські могли продати ті паї і хоч квартиру в місті купити , а не арендувати і ходити на роботу в місті бо в селі роботи ніц нема . І фермерам треба буде розкошелитися , а не на дурничку заробляти мільйони даларів . Зараз заборона продажу землі вигідна фермерам і депутатам. Селяни землю продати не можуть , обробляти теж не можуть і вимушені здавати за копійки . Земля зараз і так можна сказати у фермерсько-депутатських руках ,і селяни без грошей . А якшо знімуть заборону з продаж землі то доведеться фермерам і депутатам витрачати далари щоб скупити землі , бо якшо зазіваються то іноземці хутко все скуплять . Я б навіть хотів щоб землю скупили іноземці бо вони все таки плятять податки і найманим робітникам платять більше ніж наші .
И хтож тем селянам даст честную цену за ту ихнюю землю? Дадут не тонну, а 3 тонны зерна... кто не согласится продать, потопчется на ней еще 2-5лет и все равно продаст, бо оброблять же все равно нечем, а так зоть 3 тоны зерна получу... И будет опять проклятые фермеры-куркуляки землю за бесценок поскупали и жируют, комбайны покупают, бензоколонки строят, а я тут концы с концами ели свожу... короче бут все как чичас, тока чичас крестьянин каждый год тонну зерна получает, а будет 3 тонны и один раз! А потом не земли ни зерна... Не бывает так чтоб всем хорошо и это самое хорошо всем порвну! Тут надо определиться, или всем поровну, и тогда велком ту совок или жестокий рынок, где конкуренция, где выживает сильнейший, где тот кто шустрее и проворнее остальных вытесняет, но тогда не скулить и не ныть шо сосед куркуляка комбайны скупает...